Sammen gør vi Danmark til grøn førernation for innovative og globale energiløsninger
Innovation Roadmap
 • Nyheder

  Følg med i vores projekter og find pressemeddelelser her

 • Events

  Udvid dit netværk og få ny faglig viden – både fysisk og online

Velkommen til Energy Cluster Denmark
Vi er Danmarks klyngeorganisation for den samlede energisektor. Vores fokus er at sikre, at danske virksomheder udvikler ny innovation og teknologiske energiløsninger, som verden efterspørger.

Vores ambition er at skabe et dansk Silicon Valley for energi, og vi skal videreudvikle et energisystem, som allerede er i verdensklasse. Derfor hjælper vi med at facilitere og fundraise konkrete innovationsaktiviteter og innovationsprojekter, der altid involverer partnerskaber mellem små og mellemstore virksomheder, markedsledende virksomheder og førende forsknings- og videninstitutioner.

Vi har 400 medlemmer og en projektportefølje på 800 mio. kroner – og vi håber, du vil være med!

Vores seneste nyheder

 • 24. september 2021

  WIND ENERGY DENMARK 2021 byder på exceptionelle netværksmuligheder
  WIND ENERGY DENMARK 2021 er et eksklusivt samlingssted for hele vindsektoren, og vi byder dig indenfor d. 5. oktober i Herning.
 • 23. september 2021

  Energy Innovation Matchmaking 2021 – din mulighed for vækst, nye samarbejder og netværk
  Energy Cluster Denmark samler hele energisektoren til en intensiv netværksdag med eventet; Energy Innovation Matchmaking 2021 d. 13. oktober i Fængslet i Horsens. Så tilmeld dig nu!
 • 13. september 2021

  Energi- og transportklynger forenet i missionen om fremtidens grønne transport
  Transportsektoren efterspørger nye, innovative brændsler for at reducere sit klimaaftryk, og energisektoren vil gerne levere. Udviklingen af fremtidens klimaneutrale brændstoffer har topprioritet for MARLOG og Energy Cluster Denmark.
Nyt Roadmap for alle energiklyngens innovationsprojekter
Hvordan arbejder vi konkret med innovation?
Vil du lære os bedre at kende?
400 innovative medlemmer på tværs af hele energisektoren!

Kommende events

 • 29. september 2021

  Offshore Wind Innovation Collaboration South Korea – Denmark
  I samarbejde med den danske ambassade i Seoul og Korea Trade-Investment Promotion Agency afholdes webinaret. Fokus er på samarbejde, innovative best practices ved opbygning af mere Offshore Wind i Korea. På webinaret vil man blive præsenteret for banebrydende danske kompetencer og know-how på området.
 • 29. september 2021

  Danvak Dagen 2021
  På Danvak Dagen 2021 vil vi fortsat have klima i byggeriet på dagsordenen. Vi vil bl.a. dykke ned i Europa kommissionens Renovation Wave Strategy hvor deres mål er, at 35 millioner bygninger i Europa skal klima-renoveres inden 2030.
 • 30. september 2021

  COCONF21 – Workshops – Innovation gennem samarbejde
  Etablér nye samarbejder og partnerskaber med hundrede af innovatører til dette års COCONF-workshops. Vi samles bla.a. om tematikkerne brugeradfærd, energivenlige boliger, Kom med og bliv klogere på finansieringsmuligheder og udvikling af nye løsninger.