Energy Innovation Matchmaking 2021 – din mulighed for vækst, nye samarbejder og netværk

23. september 2021

Savner du at netværke fysisk med andre virksomheder, organisationer, videninstitutioner eller offentlige aktører, hvor ny viden kommer i spil og nye samarbejder blomstrer?

Det gør vi i Energy Cluster Denmark. Så derfor samler vi hele energisektoren til en intensiv netværksdag med eventet; Energy Innovation Matchmaking 2021 d. 13. oktober i Fængslet i Horsens. Her vil der være fokus på nye samarbejder, innovationsaktiviteter, forretningspotentialer og den globale grønne omstilling.

Derfor repræsenterer Energy Cluster Denmarks Energy Innovation Matchmaking 2021 eventet hele værdikæden fra globale markedsledere og leverandører til forskningsinstitutioner, og du vil dermed have mulighed for at møde din næste kunde, samarbejdspartnere, forskere, teknikere, udviklere, indkøbere, teknologipartnere, dine kunders kunder og mange flere aktører på tværs af hele energiklyngen!

Energisektoren spiller en essentiel rolle i at forløse vores 2030- og 2050-mål, og det åbner for gigantiske vækstpotentialer for den danske værdikæde og tydeliggør behovet for udviklingen inden for energiteknologi og innovationsaktiviteter på tværs af hele energisektoren. 

Energy Innovation Matchmaking 2021 er derfor den unikke netværksmulighed for dig, som ønsker at udforske mulighederne for teknologisk udvikling og danne nye relationer i energisektoren, for dig som vil have ny viden, bringe konkrete idé og løsninger på bordet, finde et match til din produktidé eller opdage, at energisektoren har en udfordring, hvor du har løsningen. Vi lover dig, at mulighederne er uendelige – alt du skal gøre er at deltage!

Medlemspris – spar 50% og tilmeld dig nu:

Prisen for deltagelse er DKK 3.000, – pr. person, men som medlem får du naturligvis rabat.

Skriv blot en mail til Louise Hinrichsen Thorsen, Member‑ & Relationship Manager, på mail: lht@energycluster.dk, så får du tilsendt rabatkoden.

Tilmeld dig her: https://energy-innovation-b2b-event-2021.b2match.io

Mødebookningen er allerede åben – så skynd dig ind og tilmeld dig og book mødet med din næste samarbejdspartner!

Praktisk information:

Energy Innovation Matchmaking 2021 afholdes d. 13. oktober 2021 kl. 08.30 – 16.00.
Adressen er Fængslet, Fussingsvej 8, 8700 Horsens, Danmark.

Du finder programmet her: https://energy-innovation-b2b-event-2021.b2match.io/page-2961


Har du spørgsmål til eventet, så er du velkommen til at rette henvendelse til undertegnede:
Louise Hinrichsen Thorsen, Member‑ & Relationship Manager, på mail: lht@energycluster.dk

Vi glæder os til at se dig til en dag med masser af matchmaking møder og nye netværksmuligheder!