Events

Get an overview of Energy Cluster Denmark's many events. We are hosting local, national and international events or other related events, such as go-home meetings, hackatons, innovation coffee, annual meetings, conferences, webinars, knowledge sharing events, innovation coures and network meetings.

 • UN’s 17 global goals – A certification provides increased credibility for your efforts

  3. March 2021 – Webinar – 10:00 – 11:30

  UN’s 17 global goals – A certification provides increased credibility for your efforts
  Danske virksomheder er blandt de bedste i verden til at implementere de 17 verdensmål i deres forretningsstrategier for at opnå en mere bæredygtig udvikling frem mod 2030, og samtidig skabe nye og innovative forretningsmuligheder, der skaber både vækst og bæredygtige samfund.
 • 3. March 2021

  Growth and business development for local companies
  Eventen sætter fokus på forretningsmulighederne ved at udnytte overskudsenergi fra eksisterende solcelle- og vindmølleparker, samt fra kommende energiprojekter.
 • 11. March 2021

  Tech Talks: Brint i mølle
  Ved vores #TechTalk i Marts sætter vi fokus på brint i mølle - hvor du kan møde to spændende oplægsholdere og blive klogere på produktion af brint med grøn strøm fra møllerne på kun en time. 
 • 18. March 2021

  Inn2POWER Final Event
  Kom med til Inn2POWER projektets online final event, og hør hvordan vi kan øge værdien af datadreven innovation gennem offshore vindfarmes livscyklus, samt styrke samarbejdet mellem SMV'ere, inden for området. (En del af Belgian Offshore Days)
 • 15. April 2021

  Tech Talks: Dekommissionering af vindmøllevinger
  En vindmølle er et stykke fra at være en bæredygtig energikilde - og derfor er dekommissionering af vindmøllevinger er et stort  innovativt eventyr for Danmark. Tilmeld dig vores #TechTalk i April, hvor vi dykker ned i det cirkulære aspekt, som er en vigtig del af en bæredygtig fremtid. 
 • 6. May 2021

  Energy Cluster Denmark’s Annual Meeting & General Assembly 2021
  Sæt kryds i kalenderen, når vi for første gang afholder Energy Cluster Denmarks første årsmøde i kombination med vores generalforsamling i 2021. Vi glæder os til at se dig!
1 - 1