Events

Get an overview of Energy Cluster Denmark's many events. We are hosting local, national and international events or other related events, such as go-home meetings, hackatons, innovation coffee, annual meetings, conferences, webinars, knowledge sharing events, innovation coures and network meetings.

 • Midterm Conference in DecomTools

  9. February 2021 – Online – 10:00 – 15:00

  Midterm Conference in DecomTools
  Processen omkring nedbrydning af vindmøller onshore er efterhånden velkendt, men hvad gør vi med offshore parkerne? På denne midtvejskonference i projektet, vil vi videndele den nyeste viden på dette område, herunder adskillelse, logistik og genanvendelse.
 • 4. February 2021

  Webinar: Compact Fusion Energy Reactors
  Fusionsforskningen har gennem mange år tilstræbt at bygge større og større reaktorer med henblik på at kunne opnå, at en fusionsreaktor leverer mere energi end den forbruger. ITER som bygges i Frankrig er et eksempel herpå, det samme er stellaratoren W7-X i Tyskland.
 • 2. February 2021

  Energy data in the green transition
  Energy Cluster Denmark, Green Hub Denmark, Energinet, DigitalLead og BusinessAalborg giver gennem dette webinar danske virksomheder mulighed for at samudvikle nye forretningsmodeller, muligheder og løsninger på baggrund af tilgængelige energidata fra bl.a. Energinets Energi Data Portal.
 • 28. January 2021

  Webinar: Fangst og lagring af CO2
  Der er kæmpe potentiale i at fange CO2 og genbruge det til lave brændstof (PtX) — og i at lagre CO2 i undergrunden indtil teknologierne er udviklet. Kom med til webinaret - og hør om perspektiverne og teknologierne fra to af de førende eksperter i Danmark.
 • 28. January 2021

  Energien i Nordjylland (Working title)
 • 21. January 2021

  Fremtidens fleksible energisystem
  Det danske strømforbrug skal være dækket af vedvarende energi i 2027, hvilket vil kræve nye løsninger og nytænkning på flere arenaer. Formålet med dette webinar er at undersøge hvordan energifleksibilitet, energilagring og sektorkobling kan bidrage til at nå målet og potentielt reducere omkostningerne for den nødvendige netudbygning.
 • 15. December 2020

  Malmö Living Lab – Sustainable Construction
  Ved dette matchmaking event i Northern Connections projektet, får teknologiejere mulighed for at møde udfordringsejerne 1:1 (digitalt). Disse er denne gang Skanska og Ikano Bostad, som leder efter innovative teknologier og services inden for bæredygtigt byggeri.
 • 15. December 2020

  Energy & Transport Summit IV – Digital
  Hvor energi og transport møder de exceptionelle udfordringer i vindsektoren. Deltag og få et dybdegående indblik i morgendagens udfordringer på området.
 • 10. December 2020

  UK Offshore Wind 2020
  Webinaret bringer stakeholder inden for Offshore vind fra UK og DK sammen, mhp. at give indsigt i fremtidens Offshore industri i UK. Deltag, og få viden om ny lovgivning, markedsmuligheder og nye tekniske innovationer på området.
 • 10. December 2020

  P2X in relation to Energy Islands
  Energiøer bliver en realitet. Deltag i webinaret og få et spændende indblik i hvilken rolle og potentiale P2X har heri.
1 - 5