Member

Advantis Aps
Advantis Aps

www.advantis.dk/
25297586

Design, Engineering, Solutions & CAD Automatisering

Advantis er en ingeniør- og udviklingsvirksomhed, der leverer konsulentydelser, rådgivning og totalløsninger indenfor mekanisk udvikling, herunder en ny ”hjerte start” til jeres virksomheds Engineering afdeling, hvor vi sikkert kan bringe jeres virksomheds CAD/tegnestue sikkert ind i industri 4.0 med implementering af Parametrisk modeller med stort potentiale for cost savings og automatisering.

Vores tilgang er netværksbaseret, og faste kompetencer er suppleret med specialister og kapacitet gennem vores samarbejdspartnere. Dette gør os til en yderst fleksibel størrelse og gør os i stand til at skalere på kompetencer og kapacitet momentant.

Advantis værdsætter stærke relationer og er passioneret for at skabe et langvarigt samarbejde med vores kunder, medarbejdere og netværk af samarbejdspartnere.

Innovation, kreativitet og passion er for os en naturlig forudsætning for at være i markedet. Vi tror på, at den største værdiskabelse for vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartner bedst skabes gennem nysgerrig indsigt, tillid og kontinuerligt samarbejde.

Vores mission er derfor ret simpel – at skabe værdi for vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere gennem indsigt, tillid og kontinuerligt samarbejde.