Member

Fischer Lighting
Fischer Lighting

www.fischer-lighting.com/
+45 78797278

En innovativ, værdidreven og nytænkende virksomhed

Hos Fischer Lighting er vi stolte af at være  ’first movers’ i en ellers traditionel branche og vi har sat os for at gå forrest, tænke stort og at løse dét, som ingen har prøvet før.

Et opgør med traditionerne

Fischer Lighting er udsprunget af en 100 år gammel el-virksomhed og vi trækker derfor på en solid viden og erfaring med belysning.

Vores kendskab til belysningsbranchen er stort, og vi ved at branchen er på mange måder er gået i stå. Der hersker en ’brug-og-smid-væk’-kultur som vi mener, at det er på tide at gøre op med.

I stedet for at smide armaturer ud, som enten bruger for meget strøm, eller som ikke passer til kundens visuelle stil længere, har vi udarbejdet en helt nyskabende teknologi som gør, at vi kan ombygge de gamle lysarmaturer til LED. Det sparer enorme mængder af ressourcer, og armaturerne kommer til at fremstå som nye.

Derudover har vi kastet os over et nyt kapitel hvor vi udvikler nye armaturer, skabt af genbrugte materialer. Vi samarbejder med landets førende arkitekter, og resultaterne er smukke armaturer, der sætter så få miljøbelastende fodspor som muligt.

Vi arbejder hver dag for at optimere og lære nyt, og derfor er virksomheden altid i fremdrift.

Det synes vi, er sund fornuft.

Bæredygtig belysning til moderne virksomheder

Vi arbejder med 3 tilgange til bæredygtig belysning, og vi kan derfor levere belysning til alle formål – uanset om du leder efter kontorbelysning, lys til alrum, fællesarealer eller lager. Du vælger hvilken tilgang der passer dig, og vi garanterer at du får markedets mest bæredygtige og moderne belysning.

Fischer ReUse®

Armaturer fra nedrivning får nyt liv

Brugte lamper og armaturer fra renoveringer og nedrivninger. Armaturerne rengøres, males og opgraderes til LED, og fremstår herefter klar til brug igen.

Fischer ReDesign®

Gamle armaturer i nyt design 

ReDesign-konceptet genbruger de gamle armaturer, men der skabes et helt nyt design på den ydre del. Kernen er den samme, men udseendet er nyt.

Fischer ReCreate®

Nyt lysdesign skabt af genanvendelige materialer

Nye løsninger lavet af genanvendelige materialer og designet ved hjælp af cirkulære principper så alle dele kan skilles ad og genbruges.

Nyhed: GAIA® – Lys og akustik mødes i et smukt design

i samarbejde med arkitekt- og innovationsvirksomheden 3XN/GXN lancerer Fischer Lighting snarligt en spændende nyhed i form af en smuk kombination af lys og akustikmoduler. GAIA er en bæredygtigt produceret lampe, der kan afhjælpe støjproblemer og skabe et unikt lys.

Rå beton og store glasarealer ses ofte i nye kontorbyggerier, og selvom det er smukt for øjet, kan det give store problemer med støj.

GAIA er designet til at afhjælpe dette problem. En standard GAIA lampe har et overfladeareal der svarer til arealet af ca. 8 styk akustikplader. Den er konstrueret af akustiske 9 mm. plader med en alpha (NRC) værdi på 0,8. Det gør den især egnet til at dæmpe højfrekvente toner. Udover dette har GAIA indbygget døgnrytmelys, der giver brugeren det mest optimale lys niveau gennem dagen. Sammen med dens akkustiske egenskaber, løser GAIA udfordringer med både lyd og lys i lokalet, uden at det kræver ombygning af lofter mv.

Følg med her:

https://www.fischer-lighting.com/

https://www.linkedin.com/company/fischer-lighting-aps

https://www.facebook.com/fischerlighting

https://www.instagram.com/fischer.lighting/

Tilmeld nyhedsbrev her: https://fischer-lighting.us10.list-manage.com/subscribe?u=8b4477dd7de503a114ac53f36&id=5fafc8ff67