Member

KYOCERA Finceramics Nordics
KYOCERA Finceramics Nordics

www.kyocera-solutions.se/dk
+45 78762401

Aliaxis Ceramics Division er teknisk førende og markedsledende indenfor keramiske materialer og produkter. Aliaxis har sammen med vores koncernselskab FRIATEC mange års erfaring med fremstilling af keramiske emner til elektronik- og højtemperaturapplikationer og mekaniske løsninger. I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi optimale tilpassede keramiske emner og keramik-metal-konstruktioner.

 

Produkt- og materialesortimentet er meget bredt og sikrer at Aliaxis har løsninger og alternativer til selv de mest ekstreme applikationer. Derudover har Aliaxis et bredt standardsortiment at keramiske rør, laboratorieprodukter og præcisionskugler.

Vi har specialiseret os indenfor Højteknologisk Keramik – Et materiale der anvendes til applikationer hvor konventionelle materialer som metal og plast ikke opfylder kravene. Vores keramiske løsninger er meget resistente mod høje temperaturer, korrosion, aggressive kemikalier og er ikke magnetisk. Keramik har en fremragende elektrisk isoleringsevne og er ekstremt formstabilt og slidstærkt.

Aliaxis højt ydende keramiske produkter anvendes i dag i mange forskellige applikationer indenfor industribrancher som vedvarende energi, olie & gas, medico, fødevareproduktion, automobil, elektronik, miljø, defense, forskning og udvikling med flere.

Eksempler på produkter og anvendelse kan være:

  • Sensorkomponenter til måling af niveau, flow, tryk, temperatur mm
  • Komponenter for radar og mikrobølgeteknik
  • Elektriske gennemføringer og isolatorer for signaloverføring eller som power supply
  • Dyser
  • Ventildele (kugler, ventilsæder, skiver og ventilglider)
  • Glide- og kuglelejer
  • Fyldningsenheder (stempler og cylinder)
  • Beskyttelses- og isoleringsrør for højtemperaturovne

 

Aliaxis keramiske produkter fremstilles med vores højrene og innovative FRIALIT©-DEGUSSIT© aluminiumoxid, zirkoniumoxid, siliciumcarbid og siliciumnitrid.