Member

Suncil Aps
Suncil Aps

www.suncil.com/
+45 53 63 53 70

Suncil® er en dansk virksomhed, der arbejder med bæredygtige energiløsninger til gadebelysning og infrastruktur – 100 % drevet af solenergi. Vi i dag til stede i 13 lande verden over, hvor vi hjælper kommuner og byer med at forvandle solens stråler til bæredygtig gadebelysning

En lille kraftværk
Behovet for miljøvenlige og bæredygtige energiløsninger stiger nemlig dag for dag – og solens stråler er en vigtig del af vejen frem. Solenergi kan bruges til at generere strøm og give lys. Og det er en energikilde, der aldrig løber tør.

Et lys i mørket
Gadebelysningen fra Suncil® udnytter solens energi til at give lys – alle steder. Om det er koldt eller varmt, solrigt eller overskyet, tæt befolket eller øde. Det gør ingen forskel. Der er lys, når det er mørkt.

Energi til dine ideer
Sammen skaber vi morgendagens bæredygtige fremtid. Bæredygtig Energi, til  bl.a. Wi-Fi, overvågningskameraer og sensorer til at måle luftforurening. På den måde bliver solens stråler både brugt til at oplyse gader og stræder miljøvenligt og til at skabe sikre rammer for lokalområdet.