Events

Få overblik over Energy Cluster Denmarks mange events. Vi afholder både lokale, nationale og internationale events og øvrige relaterede events, som gå-hjem-møder, hackatons, innovationskaffe, årsmøder, konferencer, webinarer, videndeling arrangementer, innovationskur og netværksmøder.

 • The Bavarian Hydrogen Ecosystem – Opportunities for Green Solutions from DK

  22. april 2021 – online – 9:00 – 10:00

  The Bavarian Hydrogen Ecosystem – Opportunities for Green Solutions from DK
  Deltag i diskussionen med Stefan Dürr, Head of Technology & Innovation ved Hydrogen Bavaria (H2.B) omkring innovationspotentialet i det sydtyske hydrogen økosystem. Vi kommer ligeledes omkring innovationsmuligheder samt udviklingen inden for grønne danske løsninger.
 • 22. april 2021

  Roadmap for grønne brændstoffer til transport og industri – Workshop 2/3
  Deltag i et bredt partnerskab omkring udvikling af et Roadmap for Grønne brændstoffer til transport og industri (Power-2-X m.m.)Innovationsfonden har afsat 700 mio. kr. til at investere i missionsdrevne projekter i de kommende år indenfor bl.a. Grønne brændstoffer til transport og industri.
 • 26. april 2021

  Roadmap for fangst, opbevaring og brug af CO2 i Danmark – Workshop 3/3
  Deltage i et bredt partnerskab omkring udvikling af et Roadmap for fangst, opbevaring og brug af CO2 i DanmarkInnovationsfonden har afsat 700 mio. kr. til at investere i missionsdrevne projekter i de kommende år indenfor bl.a. fangst, opbevaring og anvendelse af CO2 i Danmark. For at skabe retningen for sådanne projekter har Innovationsfonden inviteret energisektoren til at udarbejde et Roadmap for fangst, opbevaring og brug af CO2 i Danmark med deadline 12. maj 2021.
 • 27. april 2021

  Blockchain i energi
  Fremtidens energisektor er grønnere, smartere og mere decentraliseret. Hvilken rolle kan blockchain som digital infrastruktur spille i denne omstilling? 
 • 29. april 2021

  Fleksibilitet og muligheder i elmarkedet – webinar 2/3
  Denne mini-workshop er en opfølger på webinaret "Energidata i den grønne omstilling", som blev afholdt d. 2. februar 2021 i samarbejde mellem Energy Cluster Denmark, Green Hub Denmark, Energinet, DigitalLead og BusinessAalborg. På denne online mini-workshop går vi i dybden med emnerne: Fleksibilitet og muligheder i elmarkedet, samt Hvordan kan man tjene penge på at have et fleksibelt energiforbrug og samtidig bidrage til den grønne omstilling?
 • 29. april 2021

  Webinar: Introduction to Floating Offshore Wind (ELBE Alliance)
  Energy Cluster Denmark indbyder hermed - i samarbejde med bl.a. ELBE Alliance - til trænings- og introsession omkring emnet Floating Offshore Wind (FOW), og en spændende gennemgang af den praktiske usecase i Atlantic floating windfarm (WindFloat).
 • 5. maj 2021

  Roadmap for grønne brændstoffer til transport og industri – Workshop 3/3
  Deltag i et bredt partnerskab omkring udvikling af et Roadmap for Grønne brændstoffer til transport og industri (Power-2-X m.m.)Innovationsfonden har afsat 700 mio. kr. til at investere i missionsdrevne projekter i de kommende år indenfor bl.a. Grønne brændstoffer til transport og industri.
 • 6. maj 2021

  Energy Cluster Denmarks Årsmøde & Generalforsamling 2021
  Sektorkobling: Når én samlet energisektor sætter grøn retning!Den danske energiklynge står midt i en historisk omstilling med nye grønne teknologier, forretningsmodeller og forsyningskæder. En ting er sikker: Det kræver masser af netværk, inspiration, nye partnerskaber, fælles ambitioner og masser af innovationssamarbejder at løse de konkrete udfordringer. Vær med når vi klæder sektoren på at deltage i udviklingen af fremtidens grønne energisystem.
 • 13. maj 2021

  Tech Talks: Brint i mølle
  Ved vores #TechTalk i maj sætter vi fokus på brint i mølle - hvor du kan møde to spændende oplægsholdere og blive klogere på produktion af brint med grøn strøm fra møllerne på kun en time. 
 • 20. maj 2021

  Release-event for SORA-værktøjet
  Energy Cluster Danmark og Poul Schmith/Kammeradvokaten fortæller om den nye dronelovgivning (herunder SORA) og fremviser et nyudviklet interaktivt værktøj der kan hjælpe dronevirksomheder til lave en SORA. 
1 - 2