Events

Få overblik over Energy Cluster Denmarks mange events. Vi afholder både lokale, nationale og internationale events og øvrige relaterede events, som gå-hjem-møder, hackatons, innovationskaffe, årsmøder, konferencer, webinarer, videndeling arrangementer, innovationskur og netværksmøder.

 • Webinar omkring informationssikkerhed – ISO 27001

  10. august 2021 – Online – 14:00 – 15:00

  Webinar omkring informationssikkerhed – ISO 27001
  Store organisationer har længe været regelmæssige angrebsmål, men små og mellemstore virksomheder er i stigende grad også kommet i farezonen. Som følge heraf står mange organisationer i dag over for en stadig stigende kompleks sikringsopgave. På dette webinar sætter Bureau Veritas fokus på ISO 27001 Informationssikkerhed, med en kort introduktion til standarden samt hvad en certificering kan bidrage med i jeres virksomhed. 
 • 12. august 2021

  Tech Talk: Nye teknologier inden for vindenergi
  Tech Talks er Energy Cluster Denmarks helt nye webinarformat, hvor du kommer helt tæt på ét af vores innovationsprojekter og får et indblik i den nyeste viden inden for energiteknologi. Denne gang kigger vi på nye teknologier inden for vind og dykker ned i innovationsprojektet add2wind
 • 16. august 2021

  Introduktion til APQP4Wind: Standarden for kvalitetssikring i vindindustrien
  TIlmeld dig webinaret og bliv opdateret på rammebetingelserne i APQP4Wind og hvorledes Vestas bruger disse i samarbejdet med deres leverandører.
 • 17. august 2021

  Workshop: Robotics, Digitization and Green Transition in Large Structure Production
  De senere års udvikling indenfor robotteknologi har betydet, at det i stigende grad er muligt at automatisere også større, tunge og mere komplekse industriproduktioner. Deltag i hybrideventen og hør om de nyeste innovationer inden for området.
 • 18. august 2021

  O&M, Supply Chain & Innovation: OFFSHORE WIND TAIWAN – Nye Markeder og Innovative Teknologier
  Deltag og få et indblik i et marked i rivende udvikling. Eventet vil ligeledes give indsigt i mulige innovationsprojekter og andre samarbejdsmuligheder i regionen.
 • 26. august 2021

  Innovationsprojekter på energiområdet – netværksarrangement om hvordan det foregår i praksis
  Ved dette fysiske netværksarrangement ved HjulmandKaptain, sætter vi fokus på hvad der gør gode innovationsprojekter, alt sammen med udgangspunkt i praktiske eksempler. Dagen afsluttes med tiltrængt networking.
 • 7. september 2021

  Tech Talk: Ny innovation inden for energiinfrastruktur
  Tech Talks er Energy Cluster Denmarks helt nye webinarformat, hvor du kommer helt tæt på ét af vores innovationsprojekter og får et indblik i den nyeste viden inden for energiteknologi. Denne gang kigger vi på nye teknologier inden for energi og dykker ned i innovationsprojektet PortManX
 • 8. september 2021

  Bootcamp – Nye digitale grønne forretningsmodeller
  Du inviteres hermed til Bootcamp, da vi tror på, at innovation sker i krydsfeltet mellem forskellige videns- og interessefelter. Vi skal sammen bruge tid på at udvikle og modne innovative ideer til den digitale grønne omstilling. 
 • 16. september 2021

  Energiens Folkemøde 2021
  Den grønne omstilling – vision og virkelighed. Fokus på forbrugerne, virksomhederne, forskning/uddannelse og den politiske dagsorden. Energiens Folkemøde har som mål at engagere borgerne i debatten om hvilken vej udviklingen skal gå m.h.t. energi, miljø og klima.
 • 21. september 2021

  Smart Energy Systems Conference: Fremtidens teknologier på området
  Efter at måtte afvikle konferencen online, sidste år, ser vi frem til denne gang at kunne sige velkommen til deltagerne i København d. 21. og 22. september, til den 7. udgave af Smart Energy Conference. Kom med og få den nyeste viden omkring teknologier inden for både energiproduktion, energieffektivitet, fleksibilitet, lagring og infrastruktur.
1 - 2