Events

Få overblik over Energy Cluster Denmarks mange events. Vi afholder både lokale, nationale og internationale events og øvrige relaterede events, som gå-hjem-møder, hackatons, innovationskaffe, årsmøder, konferencer, webinarer, videndeling arrangementer, innovationskur og netværksmøder.

 • TAIWAN-DENMARK Offshore Wind Innovation Forum 2021

  28. oktober 2021 – Online – 8:00 – 10:45

  TAIWAN-DENMARK Offshore Wind Innovation Forum 2021
  Den Taiwanesiske regering har sat teknologiudviklingen i fokus og fremsat ambitiøse målsætninger ift. offshore vind. Ved dette arrangement vil innovative danske teknologier møde interesserede lokale repræsentanter fra såvel det private industri, som det offentlige. 
 • 28. oktober 2021

  GreenLab Summit 2021 – Innovation og networking
  Vi er glade for at vi endelig - endnu en gang - kan invitere til GreenLab Summit i Skive! Det bliver en dag med state-of-the-art demonstrationer af nye teknologier, interessante workshops og tiltrængte muligheder for networking med nye og gamle GreenLab partnere.
 • 3. november 2021

  Godkendelsesprocesser i power-to-x: Udfordringer og muligheder
  Er du interesseret i grøn omstilling og en klimaneutral fremtid? Og arbejder du inden for energi- og transportsektoren? Så er vores webinar om Power-to-X-godkendelsesprocesser relevant for dig.
 • 4. november 2021

  Tech Talk: Energieffektivitet og innovationsmulighederne
  Tech Talks er Energy Cluster Denmarks helt nye webinarformat, hvor du kommer helt tæt på ét af vores innovationsprojekter og får et indblik i den nyeste viden inden for energiteknologi. Denne gang kigger vi på nye teknologier inden for vind og dykker ned i innovationsprojektet GreenDC
 • 8. november 2021

  Kursus: Danmarks Integrerede Energisystem
  Danmarks integrerede energisystem er udviklet gennem mange år og inddrager vind, sol, fjernvarme med de mere traditionelle energikilder som olie og gas. Samspillet med udlandet får en stadig større betydning og hvad vil de nye energi øer betyde. På dette kursus gennemgås den nyeste udvikling, hvor fakta danner bagtæppet til undervisere fra Energistyrelsen, Energinet og private virksomheder.
 • 23. november 2021

  Wind Europe – Electric City 2021
  Electric City 2021 er et nyt onshore og offshore event for vindsektoren, hvor innovative aktører fra den tunge industri, mobility, fjernvarme, lagring, brint m.fl. inviteres til at deltage i samtalen om, hvordan vi udvikler og implementerer de bedste løsninger. Dette betyder at deltagere vil kunne møde potentielle forretningspartnere og innovative kunder og teknologier på udstillingsgulvet.
 • 24. november 2021

  SDU Industry Day in Sønderborg
  Vanen tro, kan du ved SDU's Industry Day i Sønderborg komme i dialog med ejerne af den nyeste innovative teknologi på et bredt udsnit af de felter der i dag sker mest udvikling på i Danmark. Denne gang er der fokus på bl.a. Automation af produktion, Fuel Cells og Integrated motor drives.
 • 30. november 2021

  Digital Tech Summit
  Med Digital Tech Summit har man skabt Nordens førende forskningsbaserede teknologimesse, hvor virksomheder og forskere kan mødes på tværs og få inspiration. Mødet på tværs skal være med til at sikre, at Danmarks stærke forskningsposition inden for innovative digitale teknologier bliver til forretning hos landets førende virksomheder, til vækst i små og mellemstore virksomheder og unicorns samt fremme innovation og startup-aktiviteter i samfundet.  
 • 9. december 2021

  Green Deal Career Fair and Matchmaking Event
  Vi inviterer hermed din virksomhed til at deltage i denne unikke matchmaking-begivenhed, der finder sted fysisk i Bricks Lund den 9. december 2021. Du vil møde præ-screenede unge internationale kandidater og studerende fra Storkøbenhavn på en Karrieremesse og i individuelle 1-1 interviewsessioner med kandidater håndplukket til dine åbne stillinger.
 • 1. januar 2022

  Innovationsnetværk: Power-to-X teknologier
  Energy Cluster Denmark tilbyder nu en række innovationsnetværk eksklusivt til vores medlemmer. Det er gratis for medlemmer at deltage og det er muligt at deltage i flere innovationsnetværk pr. medlem. Her mødes virksomheder, videninstitutioner og andre medlemmer i Energy Cluster Denmark for at videndele inden for teknologiudvikling og få den nyeste viden på energiteknologiske områder.
1 - 2