Events

Få overblik over Energy Cluster Denmarks mange events. Vi afholder både lokale, nationale og internationale events og øvrige relaterede events, som gå-hjem-møder, hackatons, innovationskaffe, årsmøder, konferencer, webinarer, videndeling arrangementer, innovationskur og netværksmøder.

 • DKLA – Elektricitet til 15 millioner forbrugere

  11. maj 2021 – Online – 17:00 – 18:00

  DKLA – Elektricitet til 15 millioner forbrugere
  DKLA er et offentlig-privat partnerskab, støttet af Energistyrelsen. Få en indsigt i markedsmulighederne når det  primære elforsyningsselskab i det sydlige Claifornien; Southern California Edison (SCE) præsenterer deres bæredygtighedsmål og muligheder for samarbejde.
 • 13. maj 2021

  Tech Talks: Brint i mølle
  Ved vores #TechTalk i maj sætter vi fokus på brint i mølle - hvor du kan møde to spændende oplægsholdere og blive klogere på produktion af brint med grøn strøm fra møllerne på kun en time. 
 • 19. maj 2021

  Decommissioning/Recycling of wind turbines
  En stor del af vindturbiner er ved at nå enden på deres 20 års livscyklus. Alene inden 2021, vil 4 GW miste deres EEG tilskud. I nogle sammenhænge er det endda nødvendigt at tænke dekommissionering før de 20 år er gået. Hvad går vi med turbinerne, hvordan dekonstrueres disse og hvad gør vi med dem, når ikke alle dele kan sælges på markedet?
 • 20. maj 2021

  Ocean Energy Market Status in the USA & Canada (ELBE Alliance)
  Deltag i dette webinar og få et indblik i markedsmulighederne inden for Ocean Energy i USA og Canada, med udgangspunkt i markedsrapporterne udfærdiget af ELBE Alliance i samarbejde med MINSAIT.
 • 20. maj 2021

  Release-event for SORA-værktøjet
  Energy Cluster Danmark og Poul Schmith/Kammeradvokaten fortæller om den nye dronelovgivning (herunder SORA) og fremviser et nyudviklet interaktivt værktøj der kan hjælpe dronevirksomheder til lave en SORA. 
 • 20. maj 2021

  SMART Pre-conference webinar – Smart Energy in a Smart City Context
  Hør mere om den kommende matchmaking mission til Shanghai, målerettet danske SMV'ere, inden for energisektoren.
 • 25. maj 2021

  Digitale grønne potentialer og forretningsmodeller – webinar 3/3
  Denne mini-workshop er en opfølger på webinaret "Energidata i den grønne omstilling", som blev afholdt d. 2. februar 2021 i samarbejde mellem Energy Cluster Denmark, Green Hub Denmark, Energinet, DigitalLead og BusinessAalborg. På denne online mini-workshop går vi i dybden med emnerne: Grønne potentialer og forretningsmodeller og Hvilke forretningsmodeller er der i en grøn omstilling? 
 • 27. maj 2021

  Greater Copenhagen Green Deal – be part of accelerating the green transition
  At finde de rette løsninger til klimaudfordringerne er et kapløb med tiden. Den nye European Green Deal og Greater Copenhagen Green Charter viser at der er politisk vilje til at skabe forandring. Kom med til konferencen og bliv klogere på de innovations forums du kan tage del i.
 • 3. juni 2021

  Tech Talks: Dekommissionering af vindmøllevinger
  En vindmølle er et stykke fra at være en bæredygtig energikilde - og derfor er dekommissionering af vindmøllevinger er et stort  innovativt eventyr for Danmark. Tilmeld dig vores #TechTalk i April, hvor vi dykker ned i det cirkulære aspekt, som er en vigtig del af en bæredygtig fremtid. 
 • 3. juni 2021

  Offshore Wind Market Status in the USA & Asia (ELBE Alliance)
  Deltag i denne online workshop og få et indblik i markedsmulighederne inden for Offshore Wind i USA og Asien, med udgangspunkt i markedsrapporterne udfærdiget af Elbe Alliance i samarbejde med ENGIE Group.
1 - 2