Events

Få overblik over Energy Cluster Denmarks mange events. Vi afholder både lokale, nationale og internationale events og øvrige relaterede events, som gå-hjem-møder, hackatons, innovationskaffe, årsmøder, konferencer, webinarer, videndeling arrangementer, innovationskur og netværksmøder.

 • Smart Energy System Tour: Middelgrunden vindfarm

  20. september 2021 – Amaliehaven, 1253 København, Danmark – 14:00 – 17:30

  Smart Energy System Tour: Middelgrunden vindfarm
  Kom med på bådtur til Middelgrunden Offshore Vindfarm som er en af de første af sin slags, i verden. Det har en kapacitet på 40 MW og består af 20 Bonus turbiner der genererer hver 2 MW. Vindfarmen leverer 3 pct. af det samlede energiforbrug for København. Denne tur er en oplagt mulighed for at netværke med andre faglige eksperter.
 • 21. september 2021

  Smart Energy Systems Conference: Fremtidens teknologier på området
  Efter at måtte afvikle konferencen online, sidste år, ser vi frem til denne gang at kunne sige velkommen til deltagerne i København d. 21. og 22. september, til den 7. udgave af Smart Energy Conference. Kom med og få den nyeste viden omkring teknologier inden for både energiproduktion, energieffektivitet, fleksibilitet, lagring og infrastruktur.
 • 23. september 2021

  Smart Energy System Tour: Waste-to-energy værket: ARC – og CCS projektet
  Kom med på netværkstur og hør visionerne for Amager Ressourcecenter, der er ejet af 5 Københavnske kommuner. Sammen administrerer de affaldsenergianlægget Amager Bakke, 16 genbrugscentre etc. og håndterer affald fra 645.000 borgere samt 68.000 virksomheder. I 2020 stod anlægget for afbrændingen af 600.000 ton affald og producerede i denne sammenhæng 244 GWh elektricitet og 1.363 GWh dristrict heating. 
 • 23. september 2021

  Hackathon om nye løsninger til genbrug af batterier fra elbiler
  Kom til hackathon i København for at udvikle nye løsninger og finde nye metoder til at genanvende elbilsbatterier sammen med førende virksomheder og forskere.
 • 29. september 2021

  Offshore Wind Innovation Collaboration South Korea – Denmark
  I samarbejde med den danske ambassade i Seoul og Korea Trade-Investment Promotion Agency afholdes webinaret. Fokus er på samarbejde, innovative best practices ved opbygning af mere Offshore Wind i Korea. På webinaret vil man blive præsenteret for banebrydende danske kompetencer og know-how på området.
 • 29. september 2021

  Danvak Dagen 2021
  På Danvak Dagen 2021 vil vi fortsat have klima i byggeriet på dagsordenen. Vi vil bl.a. dykke ned i Europa kommissionens Renovation Wave Strategy hvor deres mål er, at 35 millioner bygninger i Europa skal klima-renoveres inden 2030.
 • 30. september 2021

  COCONF21 – Workshops – Innovation gennem samarbejde
  Etablér nye samarbejder og partnerskaber med hundrede af innovatører til dette års COCONF-workshops. Vi samles bla.a. om tematikkerne brugeradfærd, energivenlige boliger, Kom med og bliv klogere på finansieringsmuligheder og udvikling af nye løsninger.
 • 30. september 2021

  Tech Talk: Nye muligheder i energilagring
  Tech Talks er Energy Cluster Denmarks helt nye webinarformat, hvor du kommer helt tæt på ét af vores innovationsprojekter og får et indblik i den nyeste viden inden for energiteknologi. Denne gang kigger vi på nye muligheder i energilagring og innovationsprojektet Gridscale
 • 5. oktober 2021

  Wind Energy Denmark 2021
  Konferencen samler den danske og internationale vindsektor til et stærkt netværks arrangement, for at diskutere de nyeste innovationer på området. Her kan samtidigt møde hele værdikæden inden for sektoren, krydret med oplæg om den nyeste research på tværs af industrien.
 • 7. oktober 2021

  Workshop #3 – Kassø
  På workshoppen zoomer vi ind på 4 helt konkrete forretningsmodeller og ser nærmere på innovationspotentialet for udnyttelse af overskudsvarme fra hhv. Hospital Sønderjylland, Provas, Hydro Precision Tubing og BHJ Pet Food. Workshoppen er rettet mod lokale aktører, og innovative teknologileverandører der kan være med til at løse problemstillingen og gøre teori til praksis. 
1 - 2