Events

Få overblik over Energy Cluster Denmarks mange events. Vi afholder både lokale, nationale og internationale events og øvrige relaterede events, som gå-hjem-møder, hackatons, innovationskaffe, årsmøder, konferencer, webinarer, videndeling arrangementer, innovationskur og netværksmøder.

 • INNOWIND Webinar: Offshore Wind developments and perspectives for Brazil

  23. marts 2023 – Online – 09:00 – 10:30hrs BRZ or 13:00 – 14:30hrs DK

  INNOWIND Webinar: Offshore Wind developments and perspectives for Brazil
  Brasilien er et forgangsland hvad angår implementeringen af grønne energiformer. 84% af en kapacitet på 187GW er således vedvarende energiformer. Offshore wind er nu i fokus drevet af private finansieringer. I alt 70 projekter med et samlet kapacitet på over 170GW er i buddet om licenser ved IBAMA og der er brug for flere udenlandske aktører og innovative løsninger, for at komme i mål med idéerne. Webinaret vil give danske interessenter et indblik i mulighederne ift. brasilianske værdikæder og markedet for offshore wind.
 • 23. marts 2023

  InnoNet – Skalering af VE kilder #1
  Tema: Vind O&M - Reducer drifts- og vedligeholdelsesudgifter (bestandige sensorsystemer, digitalisering, AI og modellering)  Vært: Semco Maritime, Esbjerg
 • 21. marts 2023

  Energifællesskaber – Værdi & virkelighed
  Energifællesskaber repræsenterer en kæmpe værdi – både økonomisk, miljømæssigt og socialt. Hvordan skaber vi sammen bedre rammer og vilkår for energifællesskaber som del af den grønne omstilling? Hvilket potentiale har en fælles organisering af energifællesskaber? Vær med på en vigtig dag, hvor dansk og international viden deles, og hvor arbejdet med en interesseorganisation eller et netværk for energifællesskaber introduceres og videreudvikles.
 • 20. marts 2023

  Reception: Nyt kontor i Aalborg
  Danmarks samlede energiklynge har fået nyt kontor i Visionshuset i Aalborg. Energy Cluster Denmark har hovedkontor i Aalborg og vi ønsker at markere de nye rammer med en reception for medlemmer, samarbejdspartnere og medarbejdere. Det sker mandag den 20. marts fra kl. 15-17.
 • 14. marts 2023

  International Energy Funding Possibilities – Aalborg
  Har du en god idé til et internationalt projekt, men mangler funding? Eller er du på udkig efter den rigtige partner til et projekt? Dette event har til hensigt at give innovative SMV'ere, større virksomheder, samt vidensorganisationer et ind- og overblik ift. fundinglandskabet på nordisk og europæisk niveau. Kom og hør præsentationer fra de forskellige fundinggivere og få svar på dine spørgsmål.
 • 14. marts 2023

  MissionGreenFuels – Annual meeting 2023
  As partner in MissionGreenFuels, you’re hereby invited to our first annual meeting, which will be held at AAU Campus in Esbjerg 14-15 March 2023. 
 • 14. marts 2023

  Trelleborg Offshore Wind Supply Chain Seminar
  Sverige har et stort potentiale på for Offshore Wind. Netop nu ansøges om at anlægge 15 GW, med et mål om at være online inden 2030. Faktisk omfatter hele denne projektpipeline 90 GW i forskellige udviklingsstadier. Dette event adresserer kravene til havnenes infrastruktur, over for fremtidens ønsker om Offshore  Wind. Kom med og hør best practice eksempler og del egne erfaringer, når nordiske aktører mødes Port of Trelleborg. 
 • 9. marts 2023

  Avanceret Energilagring 2023
  Vi skal tale om teknologier, demonstrationsaktiviteter, analyser for et fleksibelt energisystem og herunder både elektrisk og termisk lagring.Vi skaber rum for dine input i form af diskussioner med dine meddeltagere og kommende netværk.Vi afvikler konferencen for tiende gang og ser frem til endnu en gang at inspirere jer med ny viden om teknologiske løsninger.
 • 7. marts 2023

  International Energy Funding Possibilities – Sønderborg
  Har du en god idé til et internationalt projekt, men mangler funding? Eller er du på udkig efter den rigtige partner til et projekt? Dette event har til hensigt at give innovative SMV'ere, større virksomheder, samt vidensorganisationer et ind- og overblik ift. fundinglandskabet på nordisk og europæisk niveau. Kom og hør præsentationer fra de forskellige fundinggivere og få svar på dine spørgsmål.
 • 1. marts 2023

  Webinar: Future skills, training and safety scenarios in the maritime industry
  Hvordan kan man forberede besætninger til fremtidens grønne brændstoffer, til brug i skibsfarten? Deltag i webinaret og få et indblik i de forskellige muligheder og udfordringer på området.
1 - 28