Events

Få overblik over Energy Cluster Denmarks mange events. Vi afholder både lokale, nationale og internationale events og øvrige relaterede events, som gå-hjem-møder, hackatons, innovationskaffe, årsmøder, konferencer, webinarer, videndeling arrangementer, innovationskur og netværksmøder.

 • Blockchain i energi: Nye muligheder for innovation

  24. juni 2021 – online – 9:30 – 11:00

  Blockchain i energi: Nye muligheder for innovation
  Fremtidens energisektor er grønnere, smartere og mere decentraliseret. Hvilken rolle kan blockchain som digital infrastruktur spille i denne omstilling? 
 • 24. juni 2021

  Future Competencies: Informationsmøde om den nye MBA for Offshore Wind
  Ved dette event får du mulighed for at møde anerkendte eksperter inden for offshore wind og udveksle innovative idéer, samt diskutere hvad fremtiden bør byde på, når det gælder uddannelse inden for området.
 • 23. juni 2021

  Annual Conference – Connecting Powerfuel Hubs 2021
  Ved dette års Global Powerfuels conference stilles der skarpt på temaet Connecting Powerfuel Hubs. Kom med til online konferencen og hør hvorledes fremtidens hubs vil fungere som ankre for handel og konvertering af eks. brint og vær med på en lytter, når førende forskere og aktører fra det politiske niveau diskuterer next steps på området.
 • 22. juni 2021

  Towards Innovation and Large Scale Integration – Energy Islands and Energy Flexibility
  Vindenergi er under udvikling over hele verden, og er nu blandt de billigste måder at producere og fremme den grønne omstilling. I dette webinar får deltagerne et kig ind i udviklingen af energiøerne og omkostninger ifm. systemintegration.
 • 3. juni 2021

  Offshore Wind Market Status in the USA & Asia (ELBE Alliance)
  Deltag i denne online workshop og få et indblik i markedsmulighederne inden for Offshore Wind i USA og Asien, med udgangspunkt i markedsrapporterne udfærdiget af Elbe Alliance i samarbejde med ENGIE Group.
 • 3. juni 2021

  Pyrolysis & Liquefaction Oils – Production & Upgrade
  Pyrolyse og flydende olie er nøgleingredienser som vil erstatte fossil modstykker i produktionen af brændstoffer til transportsektoren. Kom med til webinaret og bliv klogere på udfordringerne for raffinaderier og industrien.
 • 2. juni 2021

  Nye smarte energiprojekter i et levende storbylaboratorium
  Arrangement henvender sig til specielt mindre virksomheder, rådgiver- og teknologivirksomheder og andre aktører med interesse for energi i et bymiljø, og som har interessere for at arbejde med udvikling og demonstration. EnergyLab Nordhavn består af en række demonstrationssites og andre elementer, som egner sig til anvendelse ved nye demonstrationsprojekter og utraditionelle samarbejder.  
 • 1. juni 2021

  Webinar: Termonet – fremtidens varmepumpebaserede fjernvarme i landsbyer og byområder
  Bliv klogere på, hvornår et termonet er relevant, hvilke lokale forudsætninger, der skal opfyldes og hvilke overskudsvarmekilder, der kan anvendes. Du får også to konkrete beregningsværktøjer med hjem. Ét der screener for relevante termonet-lokaliteter, og ét der dimensionerer de projekter, som screeningsværktøjet har udpeget.
 • 27. maj 2021

  Greater Copenhagen Green Deal – be part of accelerating the green transition
  At finde de rette løsninger til klimaudfordringerne er et kapløb med tiden. Den nye European Green Deal og Greater Copenhagen Green Charter viser at der er politisk vilje til at skabe forandring. Kom med til konferencen og bliv klogere på de innovations forums du kan tage del i.
 • 25. maj 2021

  Digitale grønne potentialer og forretningsmodeller – webinar 3/3
  Denne mini-workshop er en opfølger på webinaret "Energidata i den grønne omstilling", som blev afholdt d. 2. februar 2021 i samarbejde mellem Energy Cluster Denmark, Green Hub Denmark, Energinet, DigitalLead og BusinessAalborg. På denne online mini-workshop går vi i dybden med emnerne: Grønne potentialer og forretningsmodeller og Hvilke forretningsmodeller er der i en grøn omstilling? 
1 - 9