Events

Få overblik over Energy Cluster Denmarks mange events. Vi afholder både lokale, nationale og internationale events og øvrige relaterede events, som gå-hjem-møder, hackatons, innovationskaffe, årsmøder, konferencer, webinarer, videndeling arrangementer, innovationskur og netværksmøder.

 • SmartCityTech Matchmaking Mission – New York City

  12. januar 2022 – ONLINE – 15:00 – 16:00

  SmartCityTech Matchmaking Mission – New York City
  SmartCityTech partnerskabet inviterer hermed innovative virksomheder, inden for bæredygtig bygningsstyring og individuelle varme- og energiløsninger, til en spændende matchmaking mission i New York City og Ithaca.
 • 9. december 2021

  Green Deal Career Fair and Matchmaking Event
  Vi inviterer hermed din virksomhed til at deltage i denne unikke matchmaking-begivenhed, der finder sted fysisk i Bricks Lund den 9. december 2021. Du vil møde præ-screenede unge internationale kandidater og studerende fra Storkøbenhavn på en Karrieremesse og i individuelle 1-1 interviewsessioner med kandidater håndplukket til dine åbne stillinger.
 • 2. december 2021

  Avanceret Energilagring 2021
  Teknologisk Institut og Energy Cluster Denmark gentager succesen fra tidligere år og har derfor fornøjelsen af igen at kunne invitere til konferencen Avanceret Energilagring. Årets program er sammensat, så der åbnes op for forskellige perspektiver på nye innovative og lovende teknologier inden for termisk og elektrisk energilagring – både på den danske og internationale scene.
 • 2. december 2021

  UK Offshore Wind 2021
  For niende gang får deltagerne muligheden for at få et indblik i nuværende og fremtidige projekter inden for UK Offshore industri. Dette er stedet hvor danske, britiske og internationale aktører, på tværs af forsyningskæden, mødes ved arrangementet der afvikles i samarbejde med Den Danske Ambassade i London. 
 • 2. december 2021

  New concepts, innovative business models and disruptive roles in EV charging
  Vi inviterer hermed til workshop i innovative teknologier inden for EV charging. Med udgangspunkt i inspirationsoplæg fra Danmarks Tekniske Universitet og Monta; skaberne af et fleksibelt & fremtidssikret styresystem til ladestandere, vil vi sammen dykke ned i de udfordringer der ligger først for, ift. udrulningen af teknologien.
 • 30. november 2021

  Digital Tech Summit
  Med Digital Tech Summit har man skabt Nordens førende forskningsbaserede teknologimesse, hvor virksomheder og forskere kan mødes på tværs og få inspiration. Mødet på tværs skal være med til at sikre, at Danmarks stærke forskningsposition inden for innovative digitale teknologier bliver til forretning hos landets førende virksomheder, til vækst i små og mellemstore virksomheder og unicorns samt fremme innovation og startup-aktiviteter i samfundet.  
 • 24. november 2021

  SDU Industry Day in Sønderborg
  Vanen tro, kan du ved SDU's Industry Day i Sønderborg komme i dialog med ejerne af den nyeste innovative teknologi på et bredt udsnit af de felter der i dag sker mest udvikling på i Danmark. Denne gang er der fokus på bl.a. Automation af produktion, Fuel Cells og Integrated motor drives.
 • 23. november 2021

  Wind Europe – Electric City 2021
  Electric City 2021 er et nyt onshore og offshore event for vindsektoren, hvor innovative aktører fra den tunge industri, mobility, fjernvarme, lagring, brint m.fl. inviteres til at deltage i samtalen om, hvordan vi udvikler og implementerer de bedste løsninger. Dette betyder at deltagere vil kunne møde potentielle forretningspartnere og innovative kunder og teknologier på udstillingsgulvet.
 • 15. november 2021

  Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) 2021
  Som del af ELBE Alliance og projektet ELBE+, tilbyder vi denne gang at vore medlemmer kan deltage fysisk eller online ved dette års Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) konference. Det største event inden for floating wind i Europa. Arrangementet løber over 4 dage, fra d. 15. - 18. november. Projektets session; ELBE Alliance Breakfast Networking løber af stablen d. 17. kl 09:30 - 10:30.
 • 8. november 2021

  Kursus: Danmarks Integrerede Energisystem
  Danmarks integrerede energisystem er udviklet gennem mange år og inddrager vind, sol, fjernvarme med de mere traditionelle energikilder som olie og gas. Samspillet med udlandet får en stadig større betydning og hvad vil de nye energi øer betyde. På dette kursus gennemgås den nyeste udvikling, hvor fakta danner bagtæppet til undervisere fra Energistyrelsen, Energinet og private virksomheder.
1 - 14