DANVAK Dagen

1. september 2020 – 8:30 – 17:30 Aarhus, Danmark

For at sikre at alle får maksimalt udbytte af deltagelsen på Danvak Dagen 2020, har Danvaks forretningsudvalg den 11. marts 2020 derfor besluttet at udskyde afholdelsen af Danvak Dagen 2020 til den 1. september 2020 i IDA Mødecenter i København.
_______________________________________________________________

Få indsigt i krav til fremtidens byggeri og få eksperternes bud på, hvordan du opnår de bedste betingelser for godt indeklima og et funktionsdygtigt og energioptimeret byggeri.

Konferencen er for personer i byggebranchen, som beskæftiger sig med HVAC, energi og indeklima. 

Tilmeld dig og deltag i paneldebat, hvor byggeriets parter fremlægger og diskuterer, hvordan vi får et bedre byggeri i Danmark, som tilgodeser klima, energieffektivitet, de økonomiske rammer og et godt indeklima. Vi har tilrettelagt et spændende program, der vil komme omkring emner om bygningsenergi, bygningsautomatik, vandinstallationer, varme & køl, indeklima, lys og ventilation.

I Danmark bygges der nyt og renoveres hver dag — hele året rundt. Der er mange interessenter involveret i byggeprojekter, eksempelvis bygherre, rådgiver, entreprenører og producenter, og det stiller store krav til alle involverede parter at levere netop dét, der skal til, for at et byggeri fungerer efter hensigten, når det skal tages i brug.

Få mere information og tilmeld dig HER