Der er gode muligheder for at udvide biogasproduktionen på Bornholm

30. september 2022 – 9:30 – 15:00 Møbelfabrikken, Gl Rønnevej 17A, 3730 Nexø, Danmark (Bemærk! Rundvisningen er ved Bornholms Bioenergi, Rønnevej 48, 3720 Aakirkeby)

Der er gode muligheder for at udvide biogasproduktionen på Bornholm

Innovationsworkshoppen skal skabe løsninger.
På denne workshop tager vi udgangspunkt i den konkrete biogasproduktion på Bornholm, og de muligheder der ligger i fremtiden.

Vi vil arbejde med de mange forskellige perspektiver, anvendelsesmuligheder og de aktuelle behov der er for den bornholmske biogas.

Ligeledes vil vi belyse de konkrete udfordringer som f.eks.

  • manglende infrastruktur
  • Øget efterspørgsel
  • Skalering

På workshoppen vil du blive introduceret til de fysiske rammer på Bornholms Bioenergi, du vil også få inspiration fra virksomheder og eksperter indenfor flere aspekter i biogas og omstilling til grøn energi. Yderligere vil du få mulighed for, at arbejde med konkrete løsninger og innovationsmodeller og bidrage med dine egne refleksioner og erfaringer indenfor grøn energi.

Målgruppe:

Workshoppen målretter sig virksomheder, som vil kunne bidrage til løsninger på problemstillingerne forbundet med udvidelsen og anvendelsen af biogas. Dette dækker bl.a. omstillingen fra LPG til LNG, forsyningssikkerhed, investering og tidshorisonter og aftagere af biogassen. Med deltagere som kan f.eks. bidrage med viden på emnet, erfaring med omstilling eller forslag til samarbejde mellem aktører, vil vi kunne støtte op om den grønne omstilling på Bornholm.

Udbydes i samarbejde med:

Støttet af: