Mission Innovation Learning – Vand til Power-to-X

29. februar 2024 – 13:30 – 17:00 Thomas Manns Vej 25, 9220 Aalborg, Danmark

Power-to-X kræver store mængder vand til elektrolysen, som skal skabe brint

Kom med, når vi inviterer en række spændende oplægsholdere ind for at se på udfordringen fra forskellige vinkler.

Søren Nøhr Bak fra Niras har fokus på udfordringerne med at finde og anvende vand til elektrolyse.

Mathias Brassøe fra Aalborg Forsyning ser på udfordringer og muligheder fra en kommunal forsyningsvirksomheds side og de interesser, som en forsyning skal varetage.

Bjørn Bedsted fra Teknologirådet fortæller om, hvordan Teknologirådet arbejder med demokrati og borgere, når samfundet og virksomheder gerne vil bruge af de fælles naturressourcer.

Herefter skifter vi vinkel, og ser på hvem der helt konkret realiserer Power-to-X teknologien: Vi spørger, hvordan det er at være inden for CO2 fangst, lagring og anvendelse og Power-to-X som forretningsområde. Afslutningsvist zoomer vi ud og hører forskningens bud på, hvordan de forskellige vinkler kan eksistere samtidigt, og hvad vi kan forvente i fremtiden.

Minimesse

I forbindelse med arrangementet afvikler vi en uformel messe, hvor du kan få et cafébord til en ministand. Medbring gerne dit materiale og evt. roll up — vi opsætter skilte med navn/organisation til bordene, husk derfor at tilmelde din ministand.

Tid: 29 februar 2024 kl 13.30 til 17.00

Sted: AAU INNOVATE, Thomas Manns Vej 25, 9220 Aalborg Ø

Kontakt: Ved spørgsmål eller yderligere information er du velkommen til at kontakte Lene Klitgaard, lkl@adm.aau.dk, telefon 9940 9036

Mission Innovation Learning arrangeres i samarbejde med konsortiet bag CO2Vision.

Støttet af:

EU-logo, dansk