Internationalisering

Hos Energy Cluster Denmark forstår vi, at verden af energiteknologi er stærkt globaliseret. Vores internationale team er dedikeret til at maksimere værdien for din virksomhed gennem vores omfattende internationale rækkevidde. Nøglen til at bevare en konkurrencefordel er konstant at stræbe efter vækst gennem innovation. Uanset om det er ved at udvide din virksomheds internationale tilstedeværelse, udforske nye markedsmuligheder eller fremme din virksomheds banebrydende teknologi, er vi fuldt udstyret til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Vi kan hjælpe din virksomhed på flere måder – se vores tilbud nedenfor.

 • Matchmaking

  Vi samarbejder med en række førende virksomheder, organisationer og offentlige aktører inden for energisektoren for at sikre din organisation adgang til stærke strategiske partnerskaber og alliancer, både når du vil arbejde i Danmark eller ekspandere på den globale scene.

  Det skaber også en mulighed for danske virksomheder, selv SMV’er, for at realisere dit globale potentiale, men for en dansk SMV kan du finde det for svært at vove sig til udlandet. Her kan vi hjælpe dig.

 • Supply Chain Building

  Når en stor dansk virksomhed rejser til udlandet, oplever de nogle gange, at forsyningskæden i det pågældende land ikke lever op til virksomhedens standarder. Nogle gange eksisterer den nødvendige forsyningskæde ikke engang. Dette skaber en efterspørgsel efter at understøtte etableringen og væksten af forsyningskæden i det pågældende land, nogle gange ved at bringe udenlandske virksomheder ind, som allerede har viden og teknologi.

  Det hjælper vi dig/ jer med.

 • Innovationsprojekter

  Vores kerneydelse er at engagere SMV’er, globale virksomheder og videninstitutioner i internationale innovationsprojekter. Vi samler udfordringsejere og matcher dem med løsningsudbydere. Vi finansierer projekter gennem internationale finansieringsordninger. Der er utrolig mange penge at tage med hjem fra internationale finansieringsordninger som Horizon Europe, LIFE eller Interreg-programmerne.

Network

Contact Us