Leder til internationalisering og partnerskaber søges!

15. marts 2021

Vil du være med til at opdyrke, udvikle og gennemføre internationale innovationsaktiviteter for virksomheder og videninstitutioner på energiområdet? Kan du skabe perspektivrige og værdiskabende nationale og internationale innovationspartnerskaber mellem os og andre klyngeorganisationer samt andre relevante partnerorganisationer? Har du ledererfaring og kan du lede og motivere et mindre team af stærke projektledere?

Hos Energy Cluster Denmark har vi brug for en stærk ansvarlig leder, der både får ansvaret for udvikling og gennemførelse af internationale innovationsaktiviteter samt opdyrkning af spændende partnerskaber i og udenfor Danmark i tæt samarbejde med et stærkt team af projektledere. Vores aktiviteter involverer altid førende danske energivirksomheder, deres underleverandører samt førende videninstitutioner på tværs af hele energisektoren.


Dine primære opgaver og arbejdsområder:
  • Ansvarlig for drift, projektudvikling og fundraising indenfor nationale og internationale samarbejdsprojekter.
  • Projektledelse af projekter, dialog med partnerorganisationer i ind- og udland og udvikling af et stærkt økosystem for energiklyngen i Danmark med tætte relationer til andre førende klynger i udlandet.
  • Udarbejde strategiske og operationelle aktivitetsplaner og mål ud fra bestyrelsens fastlæggelse.
  • Daglig personaleledelse af tilknyttede projektledere.
  • Aktiv og opsøgende udvikling og videnformidling mellem virksomheder, universiteter og rådgivere.
  • Aktiv i netværk og relationer, hvor der er mulighed for at udvikle og synliggøre aktiviteter, udviklingstrends og opbakning til medlemmer, videninstitutioner, samarbejdspartnere osv.
Dine kvalifikationer

Du har min. 5 års erhvervserfaring og en relevant faglig baggrund – gerne inden for energisektoren. Du har dokumenteret erfaring med fundraising indenfor EU-calls og andre nordiske, europæiske og internationale funding regimer.Da du skal lede et mindre team, kræver det at du har min. 2-3 års ledelseserfaring.Som person har du et højt drive, du er nysgerrig og udadvendt og klar til at påtage dig lederrollen internt og eksternt. Du er forandringsparat, serviceminded og relationsskabende med forankret faglig viden og indsigt i energisektoren. Du ser muligheder og evner til at finde alternative veje uden om evt. forhindringer.Du har forståelse for og accept af de administrative og formelle krav, som der er forbundet med at forvalte nationale og internationale offentlig finansierede projekter.Du skal kunne samarbejde, kommunikere og have fokus på resultater, samtidig med at du er sproglig stærk på dansk og engelsk såvel mundtligt som skriftlig.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et dynamisk miljø. Vi har et sundt arbejdsklima, og du får kompetente og engagerede kolleger. Du får frihed til at løse dine opgaver og stor medindflydelse på at forme jobbet indenfor de rammer og mål, som er defineret for organisationen. Du får direkte reference til CEO i Energy Cluster Denmark og skal være ansvarlig for et mindre projektteam.

Vi søger stillingen besat på et af vores kontorer i Danmark. Du vil i udgangspunktet få din daglige gang på vores kontorer, men vil i høj grad også være i dialog med vores medlemsvirksomheder og projektpartnere over hele landet og deltage i aktiviteter i udlandet. Rejseaktivitet er derfor en del af jobbet.

Ansøg snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Glenda Napier, CEO i Energy Cluster Denmark på mail gna@energycluster.dk eller på tlf. +45 4214 9174.