Ledige stillinger i Energy Cluster Denmark

Er du interesseret i et job eller opgave hos os? Du kan nedenfor se alle vores ledige stillinger i organisationen.

 Vil du være med til at udvikle og gennemføre videnbro-projekter (feasibility studier og forprojekter), som er samarbejder mellem universiteter, GTS’er og virksomheder indenfor hele energisektoren? Vil du være med til at fremme innovation i energiindustrien med afsæt i forskningsbaseret viden og omsætte det til nye ideer og konkrete løsninger i fremtidens energisystem? 

Hos Energy Cluster Denmark har vi brug for en stærk projektleder og facilitator, der kan opdrive, facilitere og gennemføre videnbro-projekter med mange partnere og beslutningstagere. Vi bygger bro mellem viden og vækst og mellem energiindustriens største udfordringer og nye ideer og innovative løsninger til gavn for alle vores mellemmer og hele energiindustrien. 

Jobbet

Dine primære opgaver og arbejdsområder: 

 • Opdyrke nye videnbro-projekter i tæt dialog og samarbejde med videninstitutioner i hele Danmark 
 • Facilitere og proceslede igangværende videnbro-projekter imellem videninstitutioner og virksomheder. 
 • Identificere og opdyrke nye potentielle videnbro-projekter på baggrund af vores strategi og Innovation Roadmap.
 • Formidle samarbejde mellem videninstitutioner og vores medlemmer, der både tæller virksomheder, myndigheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner. 
 • Fundraising af innovationsmidler, når for-projekter skal videreføres til større innovations- og demonstrationsprojekter. 
 • Holde overblik og aktivere videninstitutioner og virksomheder i videnbro-aktiviteter til gavn for hele energiindustrien. 

Din profil 

Vores faglige forventninger til dig er, at du: 

 • Skal være en problemløser af natur, opsøgende, selvstændig og initiativrig – og ikke være bange for at blive kastet ud på dybt vand. 
 • Skal være struktureret, kunne samarbejde, kommunikere og have fokus på resultater. 
 • Har 2-3 års erhvervserfaring og en relevant faglig baggrund – gerne inden for energiområdet, procesledelse og forretningsudvikling. Viden om eller baggrund fra videninstitutioner vil være en fordel i jobbet. 
 • Skal kunne skrive og tale engelsk. 
 • Forståelse for og accept af de administrative og formelle krav, som der er forbundet med at forvalte offentlige tilskudsmidler. 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et dynamisk miljø. Du vil komme til at arbejde med nogle af Danmarks nøglevirksomheder, hvor du igennem en alsidig projektportefølje vil få indsigt i den specialiserede viden, som omsættes til løsninger i fremtidens energisystem. Du får stor frihed i jobbet og stor medindflydelse på at forme dit arbejde inden for givne rammer og mål. Samtidig bliver du en del af et team af ildsjæle med høj faglighed, der alle brænder for at sikre, at nye og innovative løsninger finder vej ud i den danske energiindustri. 

Vi søger stillingen besat på et af vores kontorer i Danmark. Du vil i udgangspunktet få din daglige gang på vores kontorer, men vil i høj grad også være i dialog med videninstitutioner, medlemsvirksomheder og projektpartnere over hele landet. Rejseaktivitet er derfor en del af jobbet. 

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen som vores nye projektleder til videnbro-projekter, så kontakt Project Director, Christian Boysen (tlf: 61 71 86 63). Ansøgningsfrist snarest muligt. Husk at skriv i din ansøgning, hvilket kontor du søger. 

Ansøg her.