Job hos Energy Cluster Denmark

Vil du være med til at gennemføre grønne projekter mellem virksomheder og videninstitutioner? Og vil du bidrage til, at nye løsninger og forskning finder vej til markedet? Så er du måske den projektleder, vi søger til Energy Cluster Denmark.

Hos Energy Cluster Denmark søger vi en stærk projektleder, der kan fundraise og fremme konkrete projekter med deltagelse af mange partnere. Du bliver tovholder på processer, der fx kan handle om digitalisering, sektorkobling, infrastruktur eller Power-to-X – alt det, der definerer innovationsløsninger til fremtidens energisystem. Vores projekter involverer altid en problemejer og en eller flere problemløsere; dem, du kommer til at samarbejde tæt med. Du kan arbejde ud fra et af vores syv kontorer i Danmark, som ligger i København, Fredericia, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Vordingborg og Sønderborg.

Fokus på facilitering og netværksskabelse
Din primære opgave er at identificere nye potentielle innovationsprojekter indenfor innovationsområdet. Du er  med til at sammensætte det rette team på tværs af energiklyngen og formidle samarbejde mellem vores medlemmer. Det tæller både virksomheder, videninstitutioner, kommuner, myndigheder og andre samarbejdspartnere. Når holdet er sammensat er du ansvarlig for at facilitere og proceslede projektet, som typisk er et partnerskab af minimum 2-5 virksomheder og videninstitutioner. Du sørger for at holde overblik, køre forskellige sprints og sikre, at projekterne når fra tegnebrættet og ud i industrien. Du vil ligeledes være ansvarlig for at fundraise nye midler til de forskellige kommende innovationsprojekter.

Dygtig netværksskaber med fokus på fremdrift
For at få succes i denne rolle, er du:

  • samarbejdende, kommunikerende og har fokus på resultater.
  • problemløsende af natur, opsøgende, selvstændig og initiativrig.
  • energisk med højt drive, gå-på-mod og nysgerrighed.
  • med 2-3 års erhvervserfaring og meget gerne en relevant faglig baggrund inden for energi-området, procesledelse, forretningsudvikling eller lignende.
  • dansktalende, flydende i skriftligt og mundtlig engelsk.

Vi tilbyder dig en grøn agenda og et højt fagligt miljø
Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job i et dynamisk miljø. Du vil komme til at arbejde med en af Danmarks største erhverv i form af grøn energiteknologi; herunder særligt energiproduktion, energilagring, energiinfrastruktur, energieffektivitet og sektorkobling. I jobbet får du en alsidig projektportefølje, stringente innovationsprocesser og indsigt i de udfordringer og ideer til løsninger, som virksomheder og videninstitutioner arbejder med. Med referrence til COOen, får du stor frihed i jobbet og stor medindflydelse på at forme dit arbejde inden for givne rammer og mål og samtidig bliver du en del af et team af ildsjæle med høj faglighed, der alle brænder for at sikre, at nye og innovative løsninger finder vej ud i den danske energiklynge til gavn for den grønne omstilling.

Du vil i høj grad være i dialog med vores medlemmer blandt virksomheder og videninstitutioner og projektpartnere over hele landet. Rejseaktivitet indenfor Danmark er derfor en del af jobbet.


Ansøgning
og proces
Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt Christian Boysen, COO, på tlf. +45 6171 8663 eller mail chb@energycluster.dk. Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt til mom@energycluster.dk – vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet. Vi modtager meget gerne en videoansøgning fra dig på max 1 min.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du arbejde i krydsfeltet mellem energiteknologier og forretningsudvikling? Vil du være med til at skabe en grønnere fremtid i en sund, dynamisk og veldrevet organisation, og ønsker du at få et bredt kendskab til og erfaring med forskellige energiteknologier på tværs af Danmarks energiklynge?

Så har vi drømmestudiejobbet til dig i en virksomhedskultur, hvor sammenhold, positivitet og tillid er kerneværdier.

Som studiemedhjælper i Energy Cluster Danmark bliver din vigtigste opgave at hjælpe vores projektledere med både udvikling af nye og drift af eksisterende innovationsprojekter. Du vil komme til at arbejde på tværs af forskellige energiteknologier inden for vores 5 fokusområder: energiproduktion, energilagring, energiinfrastruktur, energieffektivitet samt sektorkobling og digitalisering. I projekterne samarbejder to eller flere virksomheder med en eller flere videninstitutioner om at udvikle et konkret produkt eller service, der gør en konkret forskel i den grønne omstilling. Du kan se et par projekteksempler her: SafePtX og Common Equipment Towers.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid vil være 5-8 timer, dog skal du forvente 15-20 timer/uge i både august og februar, hvor der er ekstra travlt med projektarbejdet. Du får tilknyttet en mentor; Christian Munk Jensen i Fredericia. Vi forventer, du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du kommer især til at arbejde med:

  • Projektadministrative opgaver i forbindelse med EUDP-ansøgninger og generelt
  • Research i forbindelse med udvikling af EUDP-projektansøgninger
  • Afklaring af markedspotentialer inden for forskellige energiteknologier

Afhængig af dine kompetencer og interesser kan der også være opgaver inden for simpel teknisk visualisering og/eller deltagelse i og udarbejdelse af referat fra større workshops og møder.

Hvem er du?
Som person er du smilende, positiv og team-orienteret. Du er vedholdende, struktureret og har fokus på at få afsluttet påbegyndte opgaver. Du er detaljeorienteret og har høje standarder for dit arbejde. Du arbejder selvstændigt med dine opgaver – store som små – og løser dem i samarbejde og dialog. Din uddannelse kan fx være inden for teknologi, ingeniørvidenskab og/eller forretningsudvikling.

Du har lyst og mulighed for at arbejde en fast dag om ugen på vores kontor i Fredericia.

Ansøgning og proces
Hvis du vil vide mere om stillingerne, så kontakt projektleder Christian Munk på tlf. +45 5055 2606.

Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt til mom@energycluster.dk – vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet.