Job hos Energy Cluster Denmark

Vil du arbejde i krydsfeltet mellem fundingregler og driftsøkonomi? Vil du være med til at hjælpe partnerskaberne i vores innovationsprojekter med afrapporteringer i høj kvalitet? Og samtidig arbejde i en sund, dynamisk og veldrevet organisation, og ønsker du at få et bredt kendskab til og erfaring med forskellige energiteknologier på tværs af Danmarks energiklynge? Så har vi drømmestudiejobbet til dig i en virksomhedskultur, hvor sammenhold, positivitet og tillid er kerneværdier.

Som studiemedhjælper i Energy Cluster Danmark bliver din vigtigste opgave at hjælpe vores projekt controllere med at udarbejde økonomiske afrapporteringer i vores store projektportefølje samt hjælpe vores CFO med diverse driftsopgaver i økonomifunktionen.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid vil være 8-15 timer. Arbejdsopgaverne skal fortrinsvist udføres i almindelig arbejdstid.

Dine primære opgaver:

 • Indsamle og registrere timeregistreringsskemaer på projekter både internt og eksternt
 • Indsamle bilag til diverse afrapporteringer
 • Hjælpe med afstemning af afrapporteringer
 • Hjælpe med vedligeholdelse af Navision
 • Lave månedlige likviditetsopgørelser
 • Opdatere kapacitetsplan
 • Opgørelse af faktureringsgrader
 • Løbende ad hoc opgaver

Hvem er du:
Som person er du smilende, positiv og teamorienteret. Du er vedholdende, struktureret og har fokus på at få afsluttet påbegyndte opgaver. Du er detaljeorienteret og har høje standarder for dit arbejde. Du arbejder selvstændigt med dine opgaver – store som små – og løser dem i samarbejde og dialog. Vi forventer, du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder:
Et afvekslende og fleksibelt job i et behageligt arbejdsklima med en fast timeløn.
Den ugentlige arbejdstid vil i gennemsnit være 8-15 timer.
Tiltrædelse snarest efter ansøgningsfrist. Arbejdet foregår på vores kontor:
Energy Cluster Denmark, Kanalen 1, 6700 Esbjerg.

Ansøgning
Vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet. Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning med CV til PA, Projekt og HR Assistent, Mona Madsen på e-mail: mom@energycluster.dk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CFO, Mette Straarup Jespersen på tlf. 42 14 91 70

Vil du være med til at gennemføre grønne projekter mellem virksomheder og videninstitutioner? Og vil du bidrage til, at processer optimeres, og nye løsninger finder vej til markedet gennem tætte industrisamarbejder om standardisering? Så er du måske den projektleder, vi søger til Energy Cluster Denmark.

Hos Energy Cluster Denmark søger vi en stærk projektleder, der kan fundraise og fremme konkrete projekter med deltagelse af mange partnere. Du vil først og fremmest blive tovholder på vores portefølje af standardiseringsprojekter i energisektoren bredt, og til en start med fokus på vindindustrien. Vores projekter involverer altid en problemejer og en eller flere problemløsere; dem, du kommer til at samarbejde tæt med. Du kan arbejde ud fra et af vores syv kontorer i Danmark, som ligger i København, Fredericia, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Vordingborg og Sønderborg.

Fokus på facilitering og udvikling af innovationsprojekter
Dine primære opgaver er dels at drive innovationsprojekter og dels at identificere nye potentielle innovationsprojekter sammen med industrien. Du er med til at sammensætte det rette team på tværs af energiklyngen og formidle samarbejde mellem vores medlemmer. Det tæller både virksomheder, videninstitutioner, kommuner, myndigheder og andre samarbejdspartnere. Når holdet er sammensat, er du ansvarlig for at facilitere og proceslede projektet, som ved udviklingsprojekter typisk er et partnerskab af minimum 2-5 virksomheder og videninstitutioner. I standardiseringsprojekterne er det typisk 2-7 store markedsledende virksomheder. Du sørger for at holde overblik, lave stakeholder management og sikre, at projekterne når fra tegnebrættet og ud i industrien i samarbejde med en projektleder ved en af virksomhederne. Du vil ligeledes være ansvarlig for at fundraise nye midler til de forskellige kommende innovationsprojekter.

For at få succes i denne rolle, er du:

 • Samarbejdende, kommunikerende og har fokus på resultater.
 • Problemløsende af natur, proaktiv, selvstændig og initiativrig.
 • Energisk med højt drive, gå-på-mod og nysgerrighed – og god til at udvikle/bruge dit netværk.
 • Med 2-3 års erhvervserfaring og meget gerne en relevant faglig baggrund.
 • Har kendskab til installationsprocesser og udstyr i offshore vind.
 • Dansktalende, flydende i skriftligt og mundtlig engelsk.
 • Erfaring med standardiseringsprojekter i energisektoren er en fordel.

Vi tilbyder dig en grøn agenda og et højt fagligt miljø
Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job i et dynamisk miljø. Du vil komme til at arbejde med et af Danmarks største erhverv i form af grøn energiteknologi. I jobbet får du både en alsidig projektportefølje og stringente innovationsprocesser. Med reference til COO’en, får du stor frihed i jobbet og stor medindflydelse på at forme dit arbejde inden for givne rammer og mål, og samtidig bliver du en del af et team af ildsjæle med høj faglighed. Du vil i høj grad være i dialog med vores medlemmer blandt virksomheder og videninstitutioner og projektpartnere over hele landet. Rejseaktivitet i Danmark er derfor en del af jobbet. Der skal særligt forventes møder i Vejle.

Energy Cluster Denmark – om os
Energy Cluster Denmark er Danmarks klyngeorganisation for hele energisektorens virksomheder og videninstitutioner. Vi ser vind, gas, fjernvarme og el som hinandens fælles, understøttende forudsætning i fremtidens energisystem, og derfor arbejder vi for synergien og den teknologiske udvikling på tværs af energiområderne i tæt dialog med vores 500 medlemmer.

I Energy Cluster Denmark koncentreres værdien af den innovationsfremmende indsats. Energy Cluster Denmark er formet af virksomheder og videninstitutioner og drevet af behovet for et stærkt samlingspunkt for innovation og partnerskaber, som er helt afgørende for at sikre grøn omstilling og en konkurrencedygtig dansk energisektor. Du kan også læse mere om Energy Cluster Denmark her: www.energycluster.dk

Ansøgning og proces
Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt COO, Christian Boysen på telefonnr.: 61 71 86 63.

Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt til Mona Madsen, PA, Projekt- & HR-assistent på e-mail: mom@energycluster.dk. Vi modtager meget gerne en videoansøgning fra dig på max. 1 min.
Der holdes samtaler løbende og ansættes, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Er kombinationen af grøn omstilling, økonomi og administration lige dig? Og har du lyst til at understøtte udviklingen af nye klimavenlige løsninger sammen med virksomheder, forskere og andre medlemmer af Danmarks energiklynge? Så er du måske den Project Controller, vi søger til Energy Cluster Denmark.

Der er fuld fart på den grønne omstilling af energisektoren. Derfor leder vi i Energy Cluster Denmark efter en ny controller til vores team, der arbejder med administration, økonomi og dialog med spændende partnere i vores mange innovationsprojekter.

 

Som vores nye kollega vil du få ansvar for din egen portefølje af innovationsprojekter, der er finansieret af danske og internationale puljer, og som involverer virksomheder og videninstitutioner fra Danmark og resten af verden. Vores vigtigste opgave er at gøre partnernes arbejde med økonomi og administration så let som muligt, så de kan bruge deres tid på teknologisk udvikling af nye grønne produkter og services til fremtidens energisektor.

 

I stillingen bliver du en del af et godt hold, hvor vi hjælper hinanden, har det sjovt og går på arbejde med en ambition om at skabe gode jobs, vækst og klimavenlige løsninger sammen – og sammen med vores medlemmer.

 

Du kan arbejde ud fra et af vores seks kontorer i København, Fredericia, Aarhus, Aalborg, Esbjerg eller Sønderborg.

 

Gode råd og vejledning
Som vores nye kollega vil du komme til at arbejde med økonomisk afrapportering på flere af Energy Cluster Denmarks innovationsprojekter. Projekterne er finansieret af eksterne midler; ofte af EUDP, Innovationsfonden, Horizon Europe, EU’s Regionalfond eller andre relevante fonde, puljer eller programmer. Du vil også få ansvar for drift og udvikling af administrative processer undervejs. Din rolle vil også handle om at yde rådgivning og assistance til Energy Cluster Denmarks projektledere, når det fx gælder bevillingsadministration, statsstøtteregler, afrapportering og dokumentation.

”Vi ønsker os en ny kollega, der er vild med struktur, koordinering mellem forskellige projektpartnere og som bliver glad af at hjælpe andre med at komme hurtigere mod mål i de innovationsprojekter, som er energiklyngens kerneopgave. Vi arbejder med en supervigtig dagsorden, der understøtter udviklingen af fremtidens grønne energisektor, så hvis du vil være en del af den indsats og vores hold, så søg stillingen – eller kontakt os, hvis du vil høre mere.” – Mette Straarup Jespersen, CFO, Energy Cluster Denmark.

Din profil
Vi leder efter dig, der vil sætte dine arbejds- og uddannelsesmæssige erfaringer med økonomi og administration i spil sammen med os. Det er en fordel, hvis du:

 • Har en relevant uddannelse indenfor økonomi og administration
 • Er en ørn til tal og erfaren bruger af Excel
 • Er en god kommunikator i skrift og tale – både på dansk og engelsk
 • Det er en fordel med erfaring fra en lignende stilling, hvor du fx har arbejdet med bevillingsadministration, gerne fra EU-finansierede projekter.
 • Du er god til at samarbejde tværfagligt, har et stort servicegen og er glad for at eksekvere.
 • … og så gør det bestemt ikke noget, hvis du er interesseret i de hovedtemaer, som Energy Cluster Denmark arbejder med: Energisektoren, grøn omstilling, digitalisering og innovation.

Vi tilbyder
Som en del af Energy Cluster Denmarks controller-team har du mulighed for at få en spændende stilling i et uformelt miljø. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder både personligt og fagligt, og vil gerne have dig med på holdet, hvis du trives med mange opgaver i en hverdag med fuld fart på, højt humør og masser af spændende opgaver.

Samarbejde og en positiv indstilling er nøgleord for os, og vi prioriterer altid at hjælpe hinanden, så vi gør hinanden og vores løsninger bedre.

Som vores nye kollega vil du få en god og tryg oplæring, og vi glæder os til at høre fra dig, hvis du er interesseret i jobbet i Danmarks energiklynge.

Ansøgning og proces
Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte Mette Straarup Jespersen, CFO i Energy Cluster Denmark: +45 42149170 / msj@energycluster.dk.

 

Send dit CV og en ansøgning til Mona Madsen på mom@energycluster.dk – vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet. Så søg nu, hvis stillingen er interessant for dig.