Medlem

Alexandra Instituttet A/S
Alexandra Instituttet A/S

alexandra.dk/
70277012

Søger du en uvildig it-rådgiver og -udvikler? 

Har du ansvar for at starte jeres næste it-projekt? Eller skal du sætte retning for jeres digitale strategi? Står du og mangler de kompetencer, der kan udvikle en køreklar tilpasset digital løsning, som får opbakning i hele organisationen?

Vælg os som samarbejdspartner, hvis du ikke vil lade standardsoftware eller manglende viden stå i vejen for din digitaliseringssucces.

Hos os får du brugerinddragende uvildig rådgivning, skræddersyede løsninger og forskningsbaseret viden. Du undgår vendor lock-in og henvisningsaftaler.

Vi er din garanti for, at teknologi, brug og forretning spiller sammen. For vi tænker altid alle tre dele ind i it-løsninger, og det gælder for alle vores 6 forretningsområder.

Med Alexandra Instituttet tilfører du dit it-projekt erfaring fra vores mange R&D-aktiviteter. Det kan eksempelvis være adgang til kode og komponenter, vi har udviklet. Eller adgang til vores viden om teknologier og metoder, som vi har testet, også selvom de er foran markedet.
Du sparer dermed udviklingstimer og sikrer dit projekt en genvej til målet. Samtidig slipper du for ærgelser over, at standardsoftware er det, der begrænser dine muligheder.

Sammen rykker vi grænsen for, hvad der er teknologisk muligt. Og holder danske løsninger på den rigtige side af, hvad der er etisk ansvarligt og sikkerhedsmæssigt i top.

Derfor er vores kunder og vores medarbejdere #ForanDigitalt!

Vores produkt er den viden, vi siden 1999 har genereret gennem internationale it-forskningsprojekter. Den bringer vores specialister i spil, så du finder frem til den rigtige løsning. Og findes den ikke endnu, kan de udvikle den!