Medlem

DBI Advanced Technologies ApS
DBI Advanced Technologies ApS

brandogsikring.dk/
+45 3634 9000

Hos DBI er vi specialiserede i brand og sikring og arbejder målrettet for at sikre liv og værdier. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for brandforebyggelse, brandteknik og sikring og arbejder for at hjælpe vores kunder med at opnå de bedste sikkerhedsløsninger. Vi arbejder med alle aspekter af brandsikkerhed, og vores ydelser er baseret på den nyeste viden i forhold til både brandtest, rådgivning og brandundersøgelser.

Vi udfører inspektioner af brandsikringsanlæg og er specialister i lovgivning og dokumentation af brandsikkerhed. Vi tilbyder også et bredt udvalg af kurser inden for brandteknik.

Vores forskningsaktiviteter er med til at holde os skarpe på at hjælpe din virksomhed med udfordringer relateret til brand. Vi bringer danske virksomheder med ind i internationale forskningsprojekter. Og vi arbejder sammen med danske og internationale universiteter for at sikre, at vores kompetencer og faciliteter er på et internationalt niveau. Forskning og udvikling koster penge og er fyldt med risici. Derfor søger vi i samarbejde med vores kunder om økonomisk støtte fra danske og internationale sponsorer, der støtter nye, innovative idéer og teknologier.