Medlem

LUNDGRENS ADVOKATPARTNERSELSKAB
LUNDGRENS ADVOKATPARTNERSELSKAB

lundgrens.dk/
+45 3525 2535

Lundgrens blev grundlagt i 1996 som et partnerselskab og består i dag af omkring 160 medarbejdere, heraf 24 partnere og 90+ jurister. Vi er beliggende i Hellerup og er blandt Danmarks 10 største advokatfirmaer.

Vores væsentligste specialer er Fast Ejendom & Entreprise, Offentlig-privat Virksomhed, Corporate M&A & Skat, IP/Technology, Persondataret & Ansættelsesret, Retssager & Voldgift og Rekonstruktion & Insolvens. Vi yder derudover specialiseret rådgivning inden for en række andre udvalgte områder og har en klar ambition om at styrke grønne virksomheders udviklingsmuligheder.

Selv de stærkeste er stærkere sammen. Sådan har vi altid set på det her hos Lundgrens.

Vi er med dig hele vejen, og vores samarbejde bygger på en nær, personlig relation. For når vi kender dig, kan vi rådgive dig klogt. Vi engagerer os i din virksomhed og giver dig klare anbefalinger, så løsningerne bringer dig fremad mod dine mål. På den måde sikrer vi, at din virksomhed står stærkt i en foranderlig verden.

Hos os møder du en partner, der er til stede i sagerne og for dig. Det er dit faste holdepunkt, som har den kommercielle indsigt i din forretning, og som du altid kan spørge til råds. Og bag partneren står et helt hus af specialister klar til at løfte dine sager.

Vi giver meget af os selv og tror på værdien af et ærligt og respektfuldt samarbejde. For når vi deler indsigter og overvejelser og siger tingene klart, bliver vi alle sammen bedre. Det giver huset en særlig stemning og energi, som præger vores arbejde.

Vi er klar til at gå hele vejen sammen med dig. For det er sådan, vi får din forretning til at stå stærkest. Sammen.