Medlem

Nordic Green Solutions A/S
Nordic Green Solutions A/S

ngs.dk/
+45 8683 7483

Nordic Green Solutions er en privat, uvildig rådgivningsvirksomhed med hovedsæde i Silkeborg og kontor i Odense, Frederikshavn, Esbjerg, Borup og Ringkøbing. Virksomheden blev grundlagt i 2007 under navnet Dansk Energirådgivning A/S.

Hos Nordic Green Solutions hjælper vi virksomheder med at spare på energien og udnytte den optimalt. Vi skaber grønne virksomheder med grønne indstillinger. Det gavner den enkelte og os alle.

I Nordic Green Solutions arbejder vi hver dag for at skabe en klimaneutral industri. Vi møder ind, fordi vores ekspertise og erfaring kan give virksomheder de nødvendige redskaber til at skabe eller opretholde en bæredygtig bundlinje.

Nordic Green Solutions er drevet af et fælles mål om at være med til at skabe en klimaneutral industri. Vi hjælper virksomheder med at få overblik over deres klimaaftryk, og hvordan de kan reducere aftrykket og opnå en grønnere profil – ofte gennem en mere bæredygtig og ikke mindst profitabel produktion. Det gør vi ved at levere helhedsorienterede og kvalitetssikrede løsninger, hvor både teknik, drift og adfærd indtænkes i CO2-reducerende tiltag, der giver mening for den enkelte virksomhed.

Virksomheden huser mange forskellige professionelle ekspertiser, idet medarbejdernes baggrund spænder fra maskinmestre og elektrikere til ingeniører og energiteknologer. Derfor leverer vi bred, uvildig rådgivning om bl.a. energispareprojekter, klimaregnskaber og grøn omstilling.