Medlem

Nordinvent ApS
Nordinvent ApS

www.nordinvent.com/
+45 30 30 64 23

Nordinvent er en startupvirksomhed med vokseværk, hvor vi bl.a. bygger separatorer, som kan skille spildproduktion, af stort set enhver art, til nye sidestrømme, ekstrem god de-hydrating og upcycling til nye bæredygtige produkter bl.a. til biomasse/ biobrændsel, dyrefoder og nye ingredienser til fødevareproduktion osv.

Vores løsninger er bygget op omkring de 17 verdensmål, men ud fra de ønsker vores kunder har til at blive mere bæredygtige i deres produktionslinjer og ønsker til mere cirkulær økonomi og udnyttelse af restproduktioner samt upcycling.

Vi benytter meget gerne partnerskaber for at nå i mål, bl.a. DTU og flere underleverandører fra lokalområdet. Vi tager meget gerne et socialt ansvar ved at tilbyde praktikpladser, evt. voksenlærlinge og tilbyder flexjob stillinger i det omfang det bliver muligt på sigt.

Vores DNA bygger på Innovation, konceptudvikling, design og prototyping, når vi udvikler løsningerne i samarbejde med kunderne og deres specielle ønsker og behov.

Vores løsninger består af en sammenhængende proces. Virksomhederne skal derfor ikke bruge supplerende energi/CO2 udledning til unødig transport til andre steder, der står for tørring og retur, men har det hele in house.

Vi leverer gerne specialfremstillede plug-ins, såfremt der ønskes en forbehandling før bearbejdning i separatoren. Det kunne f.eks. være en neddeler til frisk græs, før det indgår i forvandlingen til dyrefoder eller en efterfølgende varmebehandling, hvis det er det der kræves.

Udover konceptudvikling, design og bygning af prototyper af separatoren, faciliterer Nordinvent også virksomheder, der arbejder med løsninger til grøn energi og energiopbevaring bl.a. Power to X omkring optimering af processerne og andre løsninger omkring vedvarende energi.

I den forbindelse tager vi også gerne rejsen videre sammen med kunden fra innovation og forskning/ ideudvikling til reel konceptudvikling, design og prototyping af testmaskiner, såfremt virksomhederne gerne vil afprøve de forskellige teser, men på kommercielle markedsvilkår. Vi tilbyder, i den forbindelse, også div. produktioner af delelementer, der indgår, hvis behovet opstår.

Udover at være beliggende i Næstved kommune, hvor vi har vores produktionsudvikling og en del af administrationen, så har vi også et par lokaler i Alfa Lavals innovation house i Søborg, hvor vi arbejder sammen med andre startups og med DTU Food Nation. Her ligger den resterende administration og det er også der vores Tekniske Direktør Lars I. Hansen har til huse sammen med vores produktionsingeniør og vores el-og softwareingeniør.