Medlem

RT9 Scandinavian Rope Access
RT9 Scandinavian Rope Access

http://www.rt9.dk/
+45 30800070

RT9 rådgiver, uddanner og udfører opgaver inden for Rope Access løsninger i olie- og gas sektoren, industrien, byggebranchen og på broer.

Rope Access er en voksende tilgang i Danmark, hvor arbejde i højden tilgås med reb. Det sker i alt fra reb til montage-, reparations- og vedligeholdelsesopgaver i olie- og gas sektoren, entreprisebranchen og i industrien. Vi har mere end 11 års erfaring med Rope Access og har haft fingrene i mange forskellige komplekse opgaver som opsætning af systemstilladser, overfladebehandling, rigger jobs, NDT og svejsning både off- og onshore, samt sikring mod potentielle farer på kraftvarmeværker, broer, vindmøller og bygninger.

Sikkerhed, tidsstyring og kvalitetssikring er altid i centrum for alle projekter hos RT9, og vi løser alle opgaver i tæt samarbejde med kunden. Som IRATA-certificeret Rope Access virksomhed risikovurderer vi enhver opgave ud fra internationale standarder, så fejl og potentielle farer minimeres og alle involverede håndværkere kan arbejde sikkert. Vi fungerer både manager, supervisor og træner inden for IRATA. Vores autorisationsnummer er 5050/OT.

Vores kundebase og projekter strækker sig bredt over virksomheder som Mærsk, COWI, Fjernvarme Fyn og SH Group.

Læs mere om os på https://rt9.dk/ og kontakt os på mail info@rt9.dk eller telefon +4530800070.