Medlemsnyt

Medlemsnyt for medlemmere og andre interesserede

 • 14. september 2021

  FORCE Technology inviterer til deltagelse i undersøgelse omkring hybrid testning
  FORCE Technology inviterer dig til at deltage i vores undersøgelse omkring hybrid testing. Formålet med surveyet er at undersøge bevidstheden og niveauet af viden om hybrid testing, der kombinerer fysiske og virtuelle tests.
 • 13. september 2021

  Nyborg Kommune gæster R-ACES Workshoppen d. 12 oktober
  Energy Cluster Denmarks medlem, nemlig Nyborg Kommune, holder oplæg til R-ACES Workshoppen d. 12 oktober - og du er inviteret med!
 • 6. september 2021

  Voda modtager AAA-Rating
  VODA har tilføjet til sit CV: En AAA rating, Eliteleverandør til det offentlig, og vinder af prisen som Årets iværksættervirksomhed i Vejen kommune.
 • 17. august 2021

  International Drone Show 2021
  Odense Robotics og UAS Denmark Test Center afholder The International Drone Show 2021 den 22. september i HCA Lufthavn i Odense, Danmark. Tilmeld dig nu!
 • 11. august 2021

  Nordic Sugar i Nakskov optimerer driften
  Opgradering af 2 dampkedler med nye brændere forbedrer emissionerne. 
 • 10. august 2021

  Projektudvikler for Energiø-initiativer
  Bornholms Energi og Forsyning søger en udadvendt og strategisk tænkende projektudvikler, som brænder for den grønne omstilling, til nye initiativer på Energiø-området.
 • 9. august 2021

  FRECON oplever positiv respons fra vindmølleindustrien på nyskabende koncepter
  Hos FRECON kan man ikke lade være med at tænke nyt. Flere medarbejdere popper over med nye idéer til koncepter, som bringer helt nye vinkler på løsninger til en branche eller specifik kunde. Det får en rigtig god modtagelse hos kunderne i fx vindmølleindustrien.
 • 15. juli 2021

  SEMINAR: REGULATORISKE UDFORDRINGER VED POWER-TO-X
  Poul Schmith, Brintbranchen, Brande Brint og GreenLab Skive inviterer til seminar om brintbranchens vækstvilkår og de regulatoriske udfordringer, som branchen skal løse inden for en kort årrække.
 • 5. juli 2021

  FRECON valgt som rådgiver for SeaTwirls unikke flydende vertical-axis vindmølle
  FRECON valgt som rådgiver for SeaTwirls unikke flydende vertical-axis vindmølle
 • 15. juni 2021

  EMS ansætter erfaren branchemand: Strategien er vækst og nye energi-partnerskaber
  Den esbjergensiske ingeniør- og produktionsvirksomhed ser store muligheder i energi-industrien, hvor Project Greensand giver ambitioner mere. Både organisk vækst og strategiske opkøb skal indfri vækstmålene.
 • 3. juni 2021

  Haas-Meincke på vej mod øget konkurrenceevne og bæredygtighed efter FRECON-samarbejde under Industriens Fond
  Siden sommeren 2020 har FRECON ydet teknisk rådgivning til danske SMV’er som en del af initiativet genstartNU under Industriens Fond. Én af succeshistorierne er Haas-Meincke, som er medlem af Bühler Group.
 • 27. maj 2021

  Virtual Biogas Conference 2021 – Powering New Ideas in Germany and Denmark
  Danish Export Association og Dansk-Tysk Handelskammer afholder en dansk-tysk biogaskonference og netværksmøde. Vi har danske og tyske fageksperter med som oplægsholdere og involverer også danske og tyske virksomheder. Konferencen finder sted virtuelt den 15. juni i år.
1 - 4