Medlemsnyt

Her på siden finder du indsendte nyheder fra alle Energy Cluster Denmarks 400 medlemmer.

 • 22. december 2020

  NorSea overtager dele af IATs division på Esbjerg Havn
  NorSea: NorSea udvider sine baseoperationer i Esbjerg med opkøb af IAT’s Base & Energy-division inklusiv 17.000 m2 lagerbygning, 20.000 m2 havneareal og seks medarbejdere.
 • 22. december 2020

  Frecon i grøn eksportalliance om energieffektive løsninger til det amerikanske marked
  FRECON: Som én ud af ni danske virksomheder indgår FRECON i et nyt strategisk eksportfremstød, der skal positionere Danmark som leverandør af innovative, bæredygtige og energioptimerede industriløsninger til i første omgang den californiske fødevare- og procesindustri.
 • 22. december 2020

  Investeringsdarling er frecons første kunde i ny pulje fra industriens fond
  FRECON: Siden i sommers har FRECON skabt vækst og nye forretningsmuligheder for SMV’er under initiativet genstartNU. Første kunde i ny pulje fra Industriens Fond er svejsevirksomheden WeldingDroid, som er kendt fra DR-programmet ”Løvens Hule” og har investorerne Jesper Buch og Ja
 • 22. december 2020

  Samarbejde mellem industriens fond og frecon styrker smv’ers vej gennem coronakrisen
  FRECON: GenstartNU.dk er et initiativ iværksat af Industriens Fond med det formål at fremme innovation i de danske SMV’er og få dem styrket gennem krisen ved at se nye forretningsmuligheder.
 • 17. december 2020

  Energistyrelsen og IFU styrker samarbejde om grøn energi i udviklings- og vækstlande
  IFU: Der er et stort behov for grøn energi i udviklings- og vækstlande, og mange danske virksomheder har de rigtige løsninger. En aftale mellem Energistyrelsen og IFU skal bidrage til at øge udbredelsen af danske erfaringer og finansiere løsninger indenfor grøn energi i en række
 • 17. december 2020

  Hvordan lærer man en computer at kvalitetssikre vindmøllevinger?
  Force Technology: Et nyudviklet AE-modul kan fremover spare store dele af dansk industri for betydelige summer på kvalitetssikring. Det sikrer danske virksomheder en konkurrencemæssig fordel.
 • 16. december 2020

  Dansk-Australsk partnerskab vil revolutionere tunge kranløft
  Global Gravity: Virksomheden bliver dansk partner for australske Verton, der har udviklet en løsning, som fjerner behovet for styreliner ved tunge kranløft.
 • 10. december 2020

  De norske Q-Meierier udvider med et anlæg fra Innoterm
  INNOTERM: Q-Meierierne udvider med et anlæg fra Innoterm.
 • 2. december 2020

  Bliv smart med Superbolt
  Nord-Lock Group: Superbolt giver den ønskede forspænding i alle kritiske boltesamlinger, nemt og præcist. Som en videreudvikling af denne funktion lancerer Nord-Lock Group en intelligent teknologi til overvågning af forspænding, der løfter til det næste niveau.
 • 24. november 2020

  QuickTube og NMF Industries samles i én koncern
  QuickTube: Fremover vil kunder hos NMF Industries og QuickTube opleve en større og mere strømlinet forretning. .
 • 24. november 2020

  Dropsafe og Real Safety etablerer joint forces for at forhindre tabte genstande i den europæiske offshore vind
  Dropsafe: Den globale leder inden for forebyggelse af droppede objekter (Drops), har underskrevet en ny distributionsaftale med Real Safety, et hurtigt voksende dansk firma, der specialiserer sig i skridsikre løsninger til offshore-sektoren.
 • 9. november 2020

  Energy Cluster Denmarks medlemmer får rabat på Covid-19 laboratorietest
  ARBEJDSMILJØEksperten A/S: Covid 19 test - Hvis virksomheden har brug for et hurtigt svar på en COVID 19-test, er der nu mulighed for at få svar på få timer.
1 - 2