Medlemsnyt

Medlemsnyt for medlemmere og andre interesserede

 • 3. juni 2024

  Odense Havn Seminar: Produktion med robotter – Gør dig klar til den globale konkurrence
  Odense Havn byder velkommen til endnu et spændende seminar, hvor kunder, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser samles for at blive inspireret og udveksle erfaringer om robotter og automatisering i produktionen.
 • 28. maj 2024

  VisBlues flowbatterier rykker ind i undervisningslokalerne på KEA’s uddannelser
  På Københavns Erhvervsakademi KEA har man investeret i et bæredygtigt flowbatteri fra VisBlue med intelligent styring, der både skal bruges i undervisningen, energioptimere skolens solceller og købe intelligent ind fra nettet, når priserne er lave her.
 • 29. april 2024

  Få dine jobopslag med på tysk jobmesse for vedvarende energi
  D. 29-30. maj er der tysk online jobmesse for både faglærte og specialister inden for vedvarende energi. Lad Workindenmark tage dine jobopslag med på messen, og bliv synlig over for relevante tyske jobsøgere.
 • 29. april 2024

  Lime Technologies: En historie om innovation og vækst
  Lime Technologies er en af de førende leverandører af CRM-løsninger i Norden med over 30 års erfaring i branchen.
 • 22. april 2024

  Vivabolig og VisBlue slår dørene op til Konvalvejs nye, grønne flowbatteri, og du er inviteret
  Kom med ind i teknikrummet under boligforeningen på Konvalvej 47 i Aalborg, når Vivaboligs formand Pia Hornbæk og VisBlues CEO Søren Bødker slår dørene op til Vivaboligs nye, grønne energilager.
 • 9. april 2024

  Spændende ledelsesændring hos Valtor A/S: Martin Schneider bliver ny Direktør
  Med det nylige skifte i ledelsen hos Valtor A/S, hvor Martin Schneider overtager som direktør efter Jørn Gråbæk, står virksomheden over for en ny og visionær fremtid.
 • 22. marts 2024

  Danbjørn og Isbjørn på deres sidste rejse
  I september 2023 startede isbryderne Danbjørn og Isbjørn deres sidste rejse. De blev slæbt til Esbjerg til recyckling hos Smedegaarden A/S, greenlistet ship recycling yard.
 • 21. marts 2024

  Invitation: Bølgeenergi Dagen
  Kom med, når vi afholder Bølgeenergi Dagen med fokus på danske bølgeenergiløsninger - og mød kollegaer i branchen.
 • 19. marts 2024

  IKM Ocean Team deltog som finalist i OAA for vores 3. generation af SCCO2 teknologi
  IKM Ocean Team deltog som finalist i Society of Petroleum Offshore Achievement Award for vores 3. generation af SCCO2 teknologi, der renser Chemical Injection Lines med højt turbulent flow.
 • 11. marts 2024

  Markant varmebesparelse på vej til 1.800 københavnerlejligheder
  Takket være intelligent driftsovervågning og -styring af varmeforbruget er omkring 1.800 lejligheder i Storkøbenhavn stærkt på vej til markante energibesparelser.
 • 4. marts 2024

  Invitation til workshop! Dine ønsker og behov for robotsvejsekurser – Vi vil gerne høre fra dig.
  Du inviteres til en workshop af SDU Center for Large Structure Production (LSP) og Syddansk Erhvervsskole (SDE). Denne workshop har fokus på udvikling og forbedring af kompetencer for at kunne håndtere fremtidens svejsemetoder.
 • 28. februar 2024

  VisBlue løfter Frederikshavn Boligforenings energirenovering af Koktved til nye højder med miljørigtigt flowbatteri
  Hos Frederikshavn Boligforening afdeling 6, Koktved, er man i gang med en gennemgribende renovering inkl. en række energieffektiviserende tiltag for at fremtidssikre afdelingens i alt 102 boliger. Seneste tiltag er et 20 kW flowbatteri med 200 kWh fra VisBlue.
 • 22. februar 2024

  Hanstholm Havn indgår samarbejdsaftale med Integrated Wind Solutions og bliver tilknytningshavn for CSOV-skibe
  Fra februar 2024 får Hanstholm Havn en rolle som fast tilknytningshavn for seks kommende skibe, der skal servicere offshore havvindmølleparker. Skibene er ejet af Integrated Wind Solutions, der tilbyder integrerede serviceløsninger til havvindmølleparker.
 • 29. januar 2024

  Smart flowbatteri skal beskytte Vivaboligs lejere mod flygtige elpriser, black-outs og brown-outs
  På Konvalvej 47 i Aalborg kan boligorganisationen Vivaboligs lejere nu se frem til lavere elregninger. Fremover vil et 10 kW VisBlue flowbatteri med intelligent styring (SMARTflow) nemlig sikre, at ejendommens solcelleanlæg udnyttes optimalt.
 • 19. december 2023

  Kursusinvitation: Digitale tvillinger for beslutningstagere
  Har du eller din organisation brug for viden om hvad digitale tvillinger (digital twin) er og hvor/hvordan værktøjet kan være værdiskabende? Vi gentager succesen og tilbyder igen kurset digitale tvillinger for beslutningstager – denne gang i Vejle.
 • 18. december 2023

  Kursus: Strategi for indmelding til markederne for systemydelser
  Den 18. januar afholder Strategirummet kursus i strategi for indmelding til markederne for systemydelser.
 • 7. december 2023

  EMS skifter navn – men holder fast i initialerne
  Stålspecialisten ændrer navnet fra Esbjerg Maritime Service til Engineered Market Solutions. Det sker som et led i den strategiske omstilling fra traditionel underleverandør til totalleverandør af ingeniør-, produktions-, installations- og serviceydelser i internationalt regi.
 • 1. december 2023

  Grene Wind Industry Supplies A/S – På vej mod en grønnere fremtid
  Som en førende leverandør inden for vindmølleindustrien og energisektoren er vores engagement i en større grønnere fremtid dybt forankret i vores mission. Vi stræber efter at tage grønnere forretningsbeslutninger og tilbyde bæredygtige løsninger for at gøre en positiv forskel.
 • 29. november 2023

  Klimapark Nordvestjylland til glæde for mange
  Klimaparken vil tilbyde lokale borgere tæt på parken billig, grøn strøm, midler til landsbyudvikling, nye rekreative områder i regi af Unesco Global Geopark Vestjylland og ny sammenhængende natur.
 • 28. november 2023

  Kongstein etablerer sig i Danmark
  Kongstein er en rådgivningsvirksomhed med speciale i offshore, grøn energi og organisationsudvikling. Senest har Kongstein etableret sig med et kontor i Danmark.
 • 28. november 2023

  Biogas kalder på vedligeholdspionerer
  Der er systemer nok at holde i gang på Nature Energys biogasanlæg på Nordfyn, hvor produktionen kører døgnet rundt 365 dage om året. I en industri på vej frem giver det meget nyt at forholde sig til for driftsfolkene.
 • 31. oktober 2023

  Kursus: Digital Twin
  Kurset er for dig, der ønsker mere viden om digital twin i forhold til drift og vedligehold.
 • 31. oktober 2023

  Kursus: Introduktion til systemydelser i elmarkedet med rollespil
  På dette kursus lærer du, hvordan markederne for handel med engros-el og systemydelser fungerer, og du får via model, regneeksempler og rollespil hands-on erfaring med de pågældende markeder.
 • 30. oktober 2023

  Star udvider med dansk designteam og tilbyder nu bæredygtige design services til kunder over hele verden 
  Med et strategisk træk, der udvider selskabets kompetencer inden for bæredygtighed, har Star – den globale konsulentvirksomhed inden for strategi, design og softwareudvikling – annonceret en større udvidelse af selskabets danske design studio.
 • 12. oktober 2023

  Gratis kursusforløb: Klimaklar produktionsvirksomhed
  4 møder + 5 digitale moduler + 4 timers individuel rådgivning = beregning af CO2-udledning og mulige reduktionstiltag for DIN virksomhed.
 • 19. september 2023

  To VisBlue flowbatterier skal energioptimere Stigsborgs mobilitets- og parkeringshus
  To 10 kW VisBlue flowbatterier med en samlet kapacitet på 200 kWh flytter ind i A. Enggard A/S’ multifunktionelle mobilitets- og parkeringshus i den nye grønne bydel Stigsborg, som er beliggende i Nørre Sundby lige ned til Limfjorden.
 • 14. september 2023

  Specialister med 10 års vind i ryggen
  Det danske konsulenthus A-LEAF Specialized Consulting, der har specialiseret sig i rådgivning inden for vindmøllebranchen og infrastrukturprojekter, kan i år se tilbage på 10 år med fuld fart på vækst-pedalen.
 • 30. august 2023

  VisBlue sætter grøn strøm til klimafolkemødet i Middelfart
  Når Klimafolkemødet på torsdag den 31. august slår dørene op, vil dele af festivalpladsen være forsynet med grøn strøm fra et VisBlues flowbatteri.
 • 30. august 2023

  NET ZERO TECH 2023: Kan teknologi løse klimakrisen?
  Verden mangler store mængder alternative energikilder for at løsrive sig fra fossile brændstoffer. Nyeste FN rapport afslører, at vi halter efter målene.
 • 28. august 2023

  Trifork er medlem nummer 500 i Energy Cluster Denmark
  IT-virksomheden Trifork, som blandt andet er kendt for MobilePay, IoT-løsninger for Maersk Container Industries og field service-løsninger for Vestas, er medlem nummer 500 hos Energy Cluster Denmark.
 • 25. august 2023

  Vindindustrien efterspørger nyt sikkerhedskursus
  At arbejde og færdes i vindmølleparker kræver en række sikkerhedskurser - det gælder uanset, hvor længe eller hvorfor, du skal arbejde på stedet. Derfor er der nu øget interesse fra vindindustrien i et kortere kursus for kortvarigt besøgende i vindmølleparkerne.
 • 18. juli 2023

  Ingeniørhus ekspanderer og flytter til Odense Havn
  Ingeniørhuset FRECON flytter hæve-sænke-bordene fra Tommerup Erhvervspark til Odense Havn. Herfra vil de forsætte med at skabe mekanisk konstruktion, beregning og simulering til deres kunder på Fyn og i resten af Danmark.
 • 18. juli 2023

  Ny opfindelse kan hjælpe vindindustrien med at genanvende glasfiber
  Ingeniørhuset FRECON A/S i Horsens har taget patent på en ny opfindelse: Et flydende fundament til offshore vindmøller med pontoner af genanvendt glasfiber. Patentet kan bidrage til at gøre vindindustrien til en mere cirkulær økonomi med genanvendelse af udtjente møllevinger.
 • 30. maj 2023

  Energy Tower: NorSea vil bygge 21 etager til fremtidens vedvarende energi
  Energy Tower: NorSea vil bygge 21 etager til fremtidens vedvarende energi
 • 30. maj 2023

  Brintledningen fra Idomlund
  Danmark og Tyskland underskrev i marts en samarbejdsaftale om en brintforbindelse i form af et rør, der forbinder Nordtyskland med Vestdanmark. Aftalen sikrer en grøn fremtid for regionen, for Danmark og Nordvestjylland.

  Det er positivt. Helt essentielt for maksimalt udbytte...
 • 8. maj 2023

  BÆREDYGTIGHEDSKONFERENCE 2023
  Så er vi klar til at byde velkommen til Bureau Veritas Bæredygtighedskonference 2023, hvor vi har linet en række spændende talere op, der alle vil gøre os lidt klogere på forskellige emner inden for bæredygtighed. 
 • 25. april 2023

  The Center of Reliable Power Electronics (CORPE) at Aalborg University invites to the 10th Annual Symposium on 6th June 2023.
 • 24. april 2023

  Havvindmølleparker: Skandinavisk samarbejde præsenterer et nyt ”one-stop” vedligeholdelseskoncept på WindEurope
  ProCon Wind Energy, IWS Services og IWS Fleet, tre datterselskaber af Integrated Wind Solutions, har udviklet i fællesskab et nyt drifts- og vedligeholdelseskoncept for offshore-fundamenter og transformerstationer, der giver betydelige projektspecifikke omkostningsbesparelser.
 • 24. april 2023

  Kursusindbydelse! Digitale Tvillinger for beslutningstagere
  Har du eller din organisation brug for viden om hvad Digitale Tvillinger (Digital Twins) er og hvor/hvordan værktøjet kan være værdiskabende?!
 • 16. marts 2023

  Proposed ‘Hydrogen Village’ which could see homes swap gas for hydrogen
  The proposed 'Hydrogen Village' in an area of Whitby would see 2,000 homes cut off from conventional gas and plumbed into hydrogen.
 • 17. januar 2023

  Danmarks integrerede Energisystem – Er organisationen parat til fremtiden?
 • 22. december 2022

  Dansk startup indsamler 22 mio. kroner til at digitalisere netaktiver
  Midt i den rasende energikrise har danske OKTO GRID rejst 22 mio. kroner med investorer som EMD Fonden, Elewit og Rockstart, for at hjælpe verdens energisektor i takt med, at det stigende elforbrug stiller højere krav til ydeevne.
 • 15. december 2022

  Webinar inden for cybersecurity: NIS2, direktivets betydning for ledelsen, krav og mulighed for compliance
  Er du kritisk infrastrukturejer eller leverandør til kritisk infrastruktur, så er NIS2-direktivet muligvis vigtigt for dig!
 • 3. december 2022

  Drone Systems i finale i SDG Tech Awards Denmark 2022 
  Den danske innovative pioner Drone Systems, som er specialist i at kortlægge læk i underjordiske fjernvarmerør, er udvalgt til finalen i SDG Tech Awards Denmark 2022.
 • 15. november 2022

  IKM TESTING AS EXPANDS IN DENMARK
  IKM Testing AS has acquired 80% of the shares in the Danish technology provider Ocean Team Group AS.
 • 15. november 2022

  FRECON valgt som leverandør til Ørsted
  Det er med stolthed og ydmyghed, at FRECON har indgået aftale med Ørsted om samarbejde om udvikling af vindmølleløsninger i Danmark, Polen, Holland og England.
 • 4. november 2022

  Er organisationen parat til fremtidens energisystem? – Danmarks Integrerede Energisystem
  Som deltager får du et unikt kendskab til det danske energisystems opbygning, funktioner og sammenhæng og et værdifuldt indblik i scenarier for fremtiden på energiområdet.
 • 20. oktober 2022

  When knowledge gets in the way of innovation
  From the day we enter primary school, we’re expected to obtain knowledge, and the learning journey continues throughout our working life. Now, there is nothing wrong with craving knowledge.
 • 20. oktober 2022

  Safe and efficient remote wind turbine inspection
  EGGS has helped robotics company BladeBUG design an advanced maintenance and inspection robot for the wind turbine industry.
 • 22. september 2022

  Klar til indflytning: Nu kan EMS vokse med sine kunder
  Svejse- og stålspecialisten har investeret 60 mio. kroner i en 4.700 kvadratmeter stor udvidelse i Esbjerg.
 • 11. september 2022

  Caverion opkøber CS electric A/S for at vækste sin marine, energi- og industriforretning i Danmark
  Caverion opkøber CS electric, en teknologivirksomhed i Danmark. Opkøbet understøtter Caverions bæredygtige vækststrategi og udvider virksomhedens fodaftryk, især inden for kundesegmenterne Marine, Energi og Industri.
 • 31. august 2022

  EU-tilskud: dansk-tyske projekter
  Udvid horisonten ved at samarbejde på tværs af grænsen.
 • 29. august 2022

  ADP A/S investerer massivt i PtX infrastruktur
  ADP A/S etablerer datterselskabet ADP Energy Infrastructure A/S og styrker sine markedsorienterede indsatser i udvikling af central infrastruktur til gavn for Danmarks grønne omstilling.
 • 29. august 2022

  Lær om robotteknologier til inspektion og vedligholdelse af energiinfrastruktur
  Kom og lær om hvordan robot- og droneteknologi kan anvendes til inspektion og vedligeholdelse af energiinfrastruktur, når Teknologisk Institut i samarbejde med Energi Innovation Cluster inviterer til workshop den 5. oktober 2022.
 • 17. august 2022

  Europas energimarked – og dermed Danmarks – ændrer sig hastigt
 • 24. juli 2022

  A-LEAF åbner kontor på Odense Havn
  Anders Garbrecht er pr. 1.7 ansat som Senior Sales og Tender Manager hos det danske konsulenthus A-LEAF Specialized Consulting.
 • 6. juli 2022

  Babcock & Wilcox Renewable Service skal levere fliskedel til din forsyning
  Det bliver Babcock & Wilcox Renewable Service (BWRS), der kommer til at levere erstatningskedlen til DIN Forsynings store fjernvarmeprojekt.
 • 30. juni 2022

  Klar til indflytning: Nu kan EMS vokse med sine kunder
 • 13. juni 2022

  CNC Onsite har udviklet en præcisionsmaskine til fræsning af vindmølleflanger med diameter op til 10 meter
  Præcise flangeforbindelser i monopæle, overgangsstykker og tårne fra "Goliath", et nyt flangefræsende værktøj fra danske "CNC Onsite" – vedligeholdelsesomkostninger, pålidelighed og levetid forbedres.
 • 12. maj 2022

  Everfuel bygger brintstation i Vordingborg
  Everfuel har indgået købsaftale med Vordingborg kommune om at købe en større erhvervsgrund i Business Park Vordingborg.
 • 12. maj 2022

  Konsulenthus åbner hovedkontor i Hadsten
  Det danske konsulenthus A-LEAF Specialized Consulting, der har specialiseret sig i rådgivning inden for vindmøllebranchen og infrastrukturprojekter, har flyttet sit hovedkontor til Hadsten.
 • 3. maj 2022

  India-Denmark Green Strategic Partnership: Significant in its ambition, challenging in its implementation
  Currently, India is facing challenges in areas where Danish companies are global technological frontrunners, which brings immense opportunities for green cooperation.
 • 29. april 2022

  Advancing the offshore market from Aarhus: Celebrating the three years’ anniversary of Shanghai Electric Wind Power Group’s first overseas subsidiary: The European Innovation Center.
 • 19. april 2022

  Ny topchef i energiselskabet OK
  Rekrutteringen af en ny topchef i OK er nu afsluttet, og valget er faldet på 47-årige Michael Løve fra Netto, der er ejet af Salling Group.
 • 10. marts 2022

  Major ny direktør hos Erhverv Norddanmark
  Det er en kvinde med stærk lederuddannelse og solid erfaring fra både det private erhvervsliv og Forsvaret, der nu sætter sig i direktørstolen hos Erhverv Norddanmark.
 • 24. februar 2022

  Become a Lead Auditor according to ISO 27001:2013
  As a result of the increasing focus on information security, we have launched a CQI-IRCA Certified ISO 27001:2013 Lead Auditor Course.
 • 24. februar 2022

  Hvorfor er der et stigende fokus på leverandørstyring?
  ...spurgte vi en af vores eksperter på området, John Meyer, som i ovenstående video fortæller, hvordan virksomheder i mindre og mindre omfang står for hele forsyningskæden fra råvarer til færdige varer, og hvilken betydning det kan have for din virksomhed.
 • 7. februar 2022

  Ny rolle til stifteren af Mouritsen A/S
  Pieter Mouritsen, stifter og medejer af Mouritsen A/S, udtræder per 1. marts af den daglige drift for at skabe plads til nye kompetencer og nye profiler, der kan styrke virksomhedens fortsatte vækst.
 • 14. januar 2022

  Byg bæredygtigt med Danvak
  Danvak sætter fokus på bæredygtigt byggeri på den årlige Danvak Dag. I år finder den sted den 6. april, og overskriften er ”Byg rigtig – i bæredygtighedens tegn”.
 • 14. januar 2022

  Esbjerg Havn får verdens første landstrømsanlæg på grøn brint
  Esbjerg Havn har i det forgangne år indgået en aftale med den esbjergensiske teknologivirksomhed CS electric A/S om at levere verdens første brintløsning til shore power.
 • 14. december 2021

  Nu er det endelig blevet tid til den ottende internationale konference om Smart Energy Systems
  D.13-14 september afholdes den internationale konference om Smart Energy Systems i Aalborg for ottende gang.
 • 7. december 2021

  Babcock & Wilcox gennemfører opkøbet af serviceleverandør VODA A/S
  Babcock & Wilcox Enterprises, Inc. har d.7/12-21 annonceret, at de har afsluttet deres tidligere annoncerede opkøb af VODA A/S, en førende multibrand-leverandør af reservedele og service til energianlæg i Skandinavien.
 • 9. november 2021

  Sihm Højtryk A/S leverer nye imponerende løsninger til verdens ottende største laksefarm
  Sihm Højtryk A/S har været med til at levere højtryksudstyr, der effektiviserer rengøringsprocessen med 5-600%.
 • 9. november 2021

  Nyt spændende A2X-partnerskab
  Juel+Krøyer annoncerer et nyt partnerskab mellem HYTOT Group og SubC Partner om at etablere A2X.
 • 1. november 2021

  Katja Egmose overtager rollen som Country Manager i EGGS Denmark
  Hun forsætter i sin rolle som Kreativ Direktør og leder det danske kontor videre på sin vækstrejse og i dets udforskning af internationale markeder.
 • 12. oktober 2021

  DECK1: Den førende markedsplads for hele offshore-industrien
  Ved hjælp af intelligente dataløsninger er virksomheden DECK1s mål at understøtte en høj udnyttelse af transportaktiver og at give adgang til relevante tjenester: ét indkøb ad gangen.
 • 1. oktober 2021

  Babcock & Wilcox accelererer væksten inden for Clean Energy med opkøbet af Renewable Service virksomheden, VODA A/S
  Babcock & Wilcox Enterprises, Inc. meddelte d.28 september, at de har underskrevet en endelig aftale om at købe VODA A/S, en førende multibrandleverandør af reservedele og serviceydelser til waste-to-energy og biomassemarkederne i Vejen, Danmark.
 • 14. september 2021

  FORCE Technology inviterer til deltagelse i undersøgelse omkring hybrid testning
  FORCE Technology inviterer dig til at deltage i vores undersøgelse omkring hybrid testing. Formålet med surveyet er at undersøge bevidstheden og niveauet af viden om hybrid testing, der kombinerer fysiske og virtuelle tests.
 • 13. september 2021

  Nyborg Kommune gæster R-ACES Workshoppen d. 12 oktober
  Energy Cluster Denmarks medlem, nemlig Nyborg Kommune, holder oplæg til R-ACES Workshoppen d. 12 oktober - og du er inviteret med!
 • 6. september 2021

  Voda modtager AAA-Rating
  VODA har tilføjet til sit CV: En AAA rating, Eliteleverandør til det offentlig, og vinder af prisen som Årets iværksættervirksomhed i Vejen kommune.
 • 17. august 2021

  International Drone Show 2021
  Odense Robotics og UAS Denmark Test Center afholder The International Drone Show 2021 den 22. september i HCA Lufthavn i Odense, Danmark. Tilmeld dig nu!
 • 11. august 2021

  Nordic Sugar i Nakskov optimerer driften
  Opgradering af 2 dampkedler med nye brændere forbedrer emissionerne. 
 • 10. august 2021

  Projektudvikler for Energiø-initiativer
  Bornholms Energi og Forsyning søger en udadvendt og strategisk tænkende projektudvikler, som brænder for den grønne omstilling, til nye initiativer på Energiø-området.
 • 9. august 2021

  FRECON oplever positiv respons fra vindmølleindustrien på nyskabende koncepter
  Hos FRECON kan man ikke lade være med at tænke nyt. Flere medarbejdere popper over med nye idéer til koncepter, som bringer helt nye vinkler på løsninger til en branche eller specifik kunde. Det får en rigtig god modtagelse hos kunderne i fx vindmølleindustrien.
 • 15. juli 2021

  SEMINAR: REGULATORISKE UDFORDRINGER VED POWER-TO-X
  Poul Schmith, Brintbranchen, Brande Brint og GreenLab Skive inviterer til seminar om brintbranchens vækstvilkår og de regulatoriske udfordringer, som branchen skal løse inden for en kort årrække.
 • 5. juli 2021

  FRECON valgt som rådgiver for SeaTwirls unikke flydende vertical-axis vindmølle
  FRECON valgt som rådgiver for SeaTwirls unikke flydende vertical-axis vindmølle
 • 15. juni 2021

  EMS ansætter erfaren branchemand: Strategien er vækst og nye energi-partnerskaber
  Den esbjergensiske ingeniør- og produktionsvirksomhed ser store muligheder i energi-industrien, hvor Project Greensand giver ambitioner mere. Både organisk vækst og strategiske opkøb skal indfri vækstmålene.
 • 3. juni 2021

  Haas-Meincke på vej mod øget konkurrenceevne og bæredygtighed efter FRECON-samarbejde under Industriens Fond
  Siden sommeren 2020 har FRECON ydet teknisk rådgivning til danske SMV’er som en del af initiativet genstartNU under Industriens Fond. Én af succeshistorierne er Haas-Meincke, som er medlem af Bühler Group.
 • 27. maj 2021

  Virtual Biogas Conference 2021 – Powering New Ideas in Germany and Denmark
  Danish Export Association og Dansk-Tysk Handelskammer afholder en dansk-tysk biogaskonference og netværksmøde. Vi har danske og tyske fageksperter med som oplægsholdere og involverer også danske og tyske virksomheder. Konferencen finder sted virtuelt den 15. juni i år.
 • 12. maj 2021

  Offshore-firma i Esbjerg bygger fabriksudvidelse for 60 millioner kroner
  EMS, også kendt som Esbjerg Maritime Service ApS, er i vækst og mangler plads. Derfor investerer svejse- og stålspecialisten nu 60 millioner kroner i en stor udvidelse af sin fabrik på Lillebæltsvej i Esbjergs nordlige industrikvarter.
 • 11. maj 2021

  Gratis online møde mellem dig og Bureau Veritas vedr. ISO 27001 
  Din virksomheds informationssikkerhed kan være svær at håndtere pga. hackere samt i tilfælde af vandskade eller brand.
 • 23. april 2021

  Virksomhed bag dansk AI og IoT-teknologi henter millioninvestering til accelerering af salg
  Den lovende danske startupvirksomhed Hexastate CBM Solutions har sikret sig en millioninvestering til at accelerere salg og forretningsudvikling.
 • 23. april 2021

  Ingeniørhus udvider med ny afdeling i tønder
  Holtec-koncernen fortsætter sin vækst med en ny afdeling i Tønder. Ingeniørhuset ønsker at komme tættere på kunderne i den vestlige del af Sønderjylland samt kunne tiltrække flere nye kompetencer.
 • 22. april 2021

  Drone Systems har vundet HOFOR udbud
  Drone Systems har netop vundet udbuddet på en 3-årig rammeaftale for drone-termografering af HOFORs fjernvarmenet i København. Aftalen rummer mulighed for forlængelse med yderligere 3 år.
 • 17. marts 2021

  EGGS Design’s client BEWi Energy winner of the Doga Award
  EGGS and their client BEWi Energy have the honour to receive DOGA Award for Design and Architecture for the design of the Bewi Smart Protector. The smart, flexible tubular pipe protector adapts to a variety of pipe dimensions and thread standards.
 • 11. marts 2021

  Syddansk elektronikvirksomhed lander tocifret millionaftale med verdensførende producent af hurtigladere til elbiler
  Converdan A/S: Elektronikvirksomheden Converdan A/S udvikler og producerer omformerne til den seneste og mest avancerede version af hurtigladere på verdensmarkedet.
 • 10. marts 2021

  Vidste du, at du kan tage din APQP4Wind-uddannelse online hos Bureau Veritas?
  Bureau Veritas: Med APQP4Wind får du værktøjer, terminologi og fælles dokumentstruktur, der sammen med systematisk risikostyring og et åbent samarbejde - såvel internt som over for kunder og leverandører - hjælper med at reducere omkostningerne.
 • 23. februar 2021

  Specialstilladser sparer tid og omkostninger i olie- og gassektoren
  RT9: Med Rope Access og systemhængestilladser løser RT9 opgaver på boreplatforme mere effektivt end med traditionelle stilladser.
 • 18. februar 2021

  Har din virksomhed store og kostbare fysiske anlægsaktiver?
  Bureau Veritas inviterer til et ISO 55001 Inspirationsseminar den 26. maj 2021 - så kom med og få kendskab til opbygning, implementering og certificering af et Asset Management System (AMS).
 • 8. februar 2021

  Unik varmepumpe testes på halmværket i Harlev
  AffaldVarme Aarhus: Aarhus-virksomheden har udviklet en unik varmepumpe baseret på CO2 - nu skal den testes og bidrage til fjernvarmen hos AffaldVarme Aarhus.
 • 22. december 2020

  NorSea overtager dele af IATs division på Esbjerg Havn
  NorSea: NorSea udvider sine baseoperationer i Esbjerg med opkøb af IAT’s Base & Energy-division inklusiv 17.000 m2 lagerbygning, 20.000 m2 havneareal og seks medarbejdere.
 • 22. december 2020

  Frecon i grøn eksportalliance om energieffektive løsninger til det amerikanske marked
  FRECON: Som én ud af ni danske virksomheder indgår FRECON i et nyt strategisk eksportfremstød, der skal positionere Danmark som leverandør af innovative, bæredygtige og energioptimerede industriløsninger til i første omgang den californiske fødevare- og procesindustri.
 • 22. december 2020

  Investeringsdarling er frecons første kunde i ny pulje fra industriens fond
  FRECON: Siden i sommers har FRECON skabt vækst og nye forretningsmuligheder for SMV’er under initiativet genstartNU. Første kunde i ny pulje fra Industriens Fond er svejsevirksomheden WeldingDroid, som er kendt fra DR-programmet ”Løvens Hule” og har investorerne Jesper Buch og Ja
 • 22. december 2020

  Samarbejde mellem industriens fond og frecon styrker smv’ers vej gennem coronakrisen
  FRECON: GenstartNU.dk er et initiativ iværksat af Industriens Fond med det formål at fremme innovation i de danske SMV’er og få dem styrket gennem krisen ved at se nye forretningsmuligheder.
 • 17. december 2020

  Energistyrelsen og IFU styrker samarbejde om grøn energi i udviklings- og vækstlande
  IFU: Der er et stort behov for grøn energi i udviklings- og vækstlande, og mange danske virksomheder har de rigtige løsninger. En aftale mellem Energistyrelsen og IFU skal bidrage til at øge udbredelsen af danske erfaringer og finansiere løsninger indenfor grøn energi i en række
 • 17. december 2020

  Hvordan lærer man en computer at kvalitetssikre vindmøllevinger?
  Force Technology: Et nyudviklet AE-modul kan fremover spare store dele af dansk industri for betydelige summer på kvalitetssikring. Det sikrer danske virksomheder en konkurrencemæssig fordel.
 • 16. december 2020

  Dansk-Australsk partnerskab vil revolutionere tunge kranløft
  Global Gravity: Virksomheden bliver dansk partner for australske Verton, der har udviklet en løsning, som fjerner behovet for styreliner ved tunge kranløft.
 • 10. december 2020

  De norske Q-Meierier udvider med et anlæg fra Innoterm
  INNOTERM: Q-Meierierne udvider med et anlæg fra Innoterm.
 • 2. december 2020

  Bliv smart med Superbolt
  Nord-Lock Group: Superbolt giver den ønskede forspænding i alle kritiske boltesamlinger, nemt og præcist. Som en videreudvikling af denne funktion lancerer Nord-Lock Group en intelligent teknologi til overvågning af forspænding, der løfter til det næste niveau.
 • 24. november 2020

  QuickTube og NMF Industries samles i én koncern
  QuickTube: Fremover vil kunder hos NMF Industries og QuickTube opleve en større og mere strømlinet forretning. .
 • 24. november 2020

  Dropsafe og Real Safety etablerer joint forces for at forhindre tabte genstande i den europæiske offshore vind
  Dropsafe: Den globale leder inden for forebyggelse af droppede objekter (Drops), har underskrevet en ny distributionsaftale med Real Safety, et hurtigt voksende dansk firma, der specialiserer sig i skridsikre løsninger til offshore-sektoren.
 • 9. november 2020

  Energy Cluster Denmarks medlemmer får rabat på Covid-19 laboratorietest
  ARBEJDSMILJØEksperten A/S: Covid 19 test - Hvis virksomheden har brug for et hurtigt svar på en COVID 19-test, er der nu mulighed for at få svar på få timer.
 • 4. november 2020

  KAG slår COVID-19 virus ihjel
  Acurail: Virksomheden udvider sortimentet med anti-bakterielle KAG sikkerhedsgreb og -gelændere, der aktivt bekæmper bakterier og vira, som eksempelvis COVID-19. De nye kobbergreb har et unikt design og er særdeles velegnede inden for den private og offentlige sundhedspleje.
 • 3. november 2020

  KICKSTART 2021 SAMMEN MED BUREAU VERITAS
  BUREAU VERITAS: Kom på forkant med seneste nyt inden for bæredygtighed på Bureau Veritas' Kick Off 2021 torsdag den 7. januar 2021.
 • 29. oktober 2020

  AEA opfører innovativ varmecentral
  Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S etablere ny varmecentral til Lalandia i Vestjylland (Søndervig Feriepark). 
 • 13. oktober 2020

  Ny 5000m2 testhal i drift
  Blaest: Virksomheden oplever en stor efterspørgsel efter test af strukturelle vinger i fuld skala, og testkapaciteten har næsten været fuldt belastet i årevis. På trods af den løbende markeds-konsolidering blandt vindmølle- og bladfabrikanterne forventes denne det at fortsætte.
 • 8. oktober 2020

  HjulmandKaptains FIDIC-Netværk
  HjulmandKaptains: Det første møde afholdes hos rådgivningsvirksomheden Rambøll, Hannemanns Allé 53, 2300 København S i tidsrummet kl. 13.00 - 16.00.
 • 6. oktober 2020

  Kom godt fra start med de 17 verdensmål
  Bureau Veritas: Ko. med til kursus inden for FN’s 17 verdensmål. Kurset hedder "Kom godt i gang med de 17 verdensmål". Som deltager på dette kursus får man kendskab til teorierne bag FN’s 17 verdensmål.
 • 1. oktober 2020

  PolyTech opnår SDG-certificering som de første i vindindustrien
  PolyTech: Vindleverandøren PolyTech har netop som den første i vindmøllebranchen opnået den attraktive SDG-certificering hos Bureau Veritas. Nu sætter selskabet flere mål og integrerer verdensmål i forretningsstrategien.
 • 24. september 2020

  Nyt partnerskab: EMS og Melsing vil udvikle grønne prototyper
  EMS: Udviklingsprojekter inden for vind, olie/gas og Power-to-X er i fokus for stålspecialisten EMS og ingeniørfirmaet Melsing, der etablerer et nyt strategisk partnerskab med afsæt i Esbjerg.
 • 7. september 2020

  Webinar gør effektivt udenlandske kolleger klogere på vind
  Blue in Balance: Den globale vindindustri har fart på, og i takt med at nye projekter om vindfarme på land og vand breder sig til nye lande, er der behov for at få lokale leverandører på omgangshøjde med vindens virkelighed.
 • 3. september 2020

  New but well-known oil in water analyzer on the market!
  Obstitech ApS: The UVF-500D is based on an industrial standard well-known oil in water analyzer manufactured for Sitelab by Turner Designs, Inc. in San Jose, California.
1 - 1