Medlemsnyt

Nedenfor finder du vores medlemmers seneste nyheder.

 • 17. marts 2021

  EGGS Design’s client BEWi Energy winner of the Doga Award
  EGGS and their client BEWi Energy have the honour to receive DOGA Award for Design and Architecture for the design of the Bewi Smart Protector. The smart, flexible tubular pipe protector adapts to a variety of pipe dimensions and thread standards.
 • 11. marts 2021

  Syddansk elektronikvirksomhed lander tocifret millionaftale med verdensførende producent af hurtigladere til elbiler
  Converdan A/S: Elektronikvirksomheden Converdan A/S udvikler og producerer omformerne til den seneste og mest avancerede version af hurtigladere på verdensmarkedet.
 • 10. marts 2021

  Vidste du, at du kan tage din APQP4Wind-uddannelse online hos Bureau Veritas?
  Bureau Veritas: Med APQP4Wind får du værktøjer, terminologi og fælles dokumentstruktur, der sammen med systematisk risikostyring og et åbent samarbejde - såvel internt som over for kunder og leverandører - hjælper med at reducere omkostningerne.
 • 23. februar 2021

  Specialstilladser sparer tid og omkostninger i olie- og gassektoren
  RT9: Med Rope Access og systemhængestilladser løser RT9 opgaver på boreplatforme mere effektivt end med traditionelle stilladser.
 • 18. februar 2021

  Har din virksomhed store og kostbare fysiske anlægsaktiver?
  Bureau Veritas inviterer til et ISO 55001 Inspirationsseminar den 26. maj 2021 - så kom med og få kendskab til opbygning, implementering og certificering af et Asset Management System (AMS).
 • 8. februar 2021

  Unik varmepumpe testes på halmværket i Harlev
  AffaldVarme Aarhus: Aarhus-virksomheden har udviklet en unik varmepumpe baseret på CO2 - nu skal den testes og bidrage til fjernvarmen hos AffaldVarme Aarhus.
 • 22. december 2020

  NorSea overtager dele af IATs division på Esbjerg Havn
  NorSea: NorSea udvider sine baseoperationer i Esbjerg med opkøb af IAT’s Base & Energy-division inklusiv 17.000 m2 lagerbygning, 20.000 m2 havneareal og seks medarbejdere.
 • 22. december 2020

  Frecon i grøn eksportalliance om energieffektive løsninger til det amerikanske marked
  FRECON: Som én ud af ni danske virksomheder indgår FRECON i et nyt strategisk eksportfremstød, der skal positionere Danmark som leverandør af innovative, bæredygtige og energioptimerede industriløsninger til i første omgang den californiske fødevare- og procesindustri.
 • 22. december 2020

  Investeringsdarling er frecons første kunde i ny pulje fra industriens fond
  FRECON: Siden i sommers har FRECON skabt vækst og nye forretningsmuligheder for SMV’er under initiativet genstartNU. Første kunde i ny pulje fra Industriens Fond er svejsevirksomheden WeldingDroid, som er kendt fra DR-programmet ”Løvens Hule” og har investorerne Jesper Buch og Ja
 • 22. december 2020

  Samarbejde mellem industriens fond og frecon styrker smv’ers vej gennem coronakrisen
  FRECON: GenstartNU.dk er et initiativ iværksat af Industriens Fond med det formål at fremme innovation i de danske SMV’er og få dem styrket gennem krisen ved at se nye forretningsmuligheder.
 • 17. december 2020

  Energistyrelsen og IFU styrker samarbejde om grøn energi i udviklings- og vækstlande
  IFU: Der er et stort behov for grøn energi i udviklings- og vækstlande, og mange danske virksomheder har de rigtige løsninger. En aftale mellem Energistyrelsen og IFU skal bidrage til at øge udbredelsen af danske erfaringer og finansiere løsninger indenfor grøn energi i en række
 • 17. december 2020

  Hvordan lærer man en computer at kvalitetssikre vindmøllevinger?
  Force Technology: Et nyudviklet AE-modul kan fremover spare store dele af dansk industri for betydelige summer på kvalitetssikring. Det sikrer danske virksomheder en konkurrencemæssig fordel.
1 - 3