Medlemsnyt

Nedenfor finder du vores medlemmers seneste nyheder.

 • 15. juni 2021

  EMS ansætter erfaren branchemand: Strategien er vækst og nye energi-partnerskaber
  Den esbjergensiske ingeniør- og produktionsvirksomhed ser store muligheder i energi-industrien, hvor Project Greensand giver ambitioner mere. Både organisk vækst og strategiske opkøb skal indfri vækstmålene.
 • 3. juni 2021

  Haas-Meincke på vej mod øget konkurrenceevne og bæredygtighed efter FRECON-samarbejde under Industriens Fond
  Siden sommeren 2020 har FRECON ydet teknisk rådgivning til danske SMV’er som en del af initiativet genstartNU under Industriens Fond. Én af succeshistorierne er Haas-Meincke, som er medlem af Bühler Group.
 • 27. maj 2021

  Virtual Biogas Conference 2021 – Powering New Ideas in Germany and Denmark
  Danish Export Association og Dansk-Tysk Handelskammer afholder en dansk-tysk biogaskonference og netværksmøde. Vi har danske og tyske fageksperter med som oplægsholdere og involverer også danske og tyske virksomheder. Konferencen finder sted virtuelt den 15. juni i år.
 • 12. maj 2021

  Offshore-firma i Esbjerg bygger fabriksudvidelse for 60 millioner kroner
  EMS, også kendt som Esbjerg Maritime Service ApS, er i vækst og mangler plads. Derfor investerer svejse- og stålspecialisten nu 60 millioner kroner i en stor udvidelse af sin fabrik på Lillebæltsvej i Esbjergs nordlige industrikvarter.
 • 11. maj 2021

  Gratis online møde mellem dig og Bureau Veritas vedr. ISO 27001 
  Din virksomheds informationssikkerhed kan være svær at håndtere pga. hackere samt i tilfælde af vandskade eller brand.
 • 23. april 2021

  Virksomhed bag dansk AI og IoT-teknologi henter millioninvestering til accelerering af salg
  Den lovende danske startupvirksomhed Hexastate CBM Solutions har sikret sig en millioninvestering til at accelerere salg og forretningsudvikling.
 • 23. april 2021

  Ingeniørhus udvider med ny afdeling i tønder
  Holtec-koncernen fortsætter sin vækst med en ny afdeling i Tønder. Ingeniørhuset ønsker at komme tættere på kunderne i den vestlige del af Sønderjylland samt kunne tiltrække flere nye kompetencer.
 • 22. april 2021

  Drone Systems har vundet HOFOR udbud
  Drone Systems har netop vundet udbuddet på en 3-årig rammeaftale for drone-termografering af HOFORs fjernvarmenet i København. Aftalen rummer mulighed for forlængelse med yderligere 3 år.
 • 17. marts 2021

  EGGS Design’s client BEWi Energy winner of the Doga Award
  EGGS and their client BEWi Energy have the honour to receive DOGA Award for Design and Architecture for the design of the Bewi Smart Protector. The smart, flexible tubular pipe protector adapts to a variety of pipe dimensions and thread standards.
 • 11. marts 2021

  Syddansk elektronikvirksomhed lander tocifret millionaftale med verdensførende producent af hurtigladere til elbiler
  Converdan A/S: Elektronikvirksomheden Converdan A/S udvikler og producerer omformerne til den seneste og mest avancerede version af hurtigladere på verdensmarkedet.
 • 10. marts 2021

  Vidste du, at du kan tage din APQP4Wind-uddannelse online hos Bureau Veritas?
  Bureau Veritas: Med APQP4Wind får du værktøjer, terminologi og fælles dokumentstruktur, der sammen med systematisk risikostyring og et åbent samarbejde - såvel internt som over for kunder og leverandører - hjælper med at reducere omkostningerne.
 • 23. februar 2021

  Specialstilladser sparer tid og omkostninger i olie- og gassektoren
  RT9: Med Rope Access og systemhængestilladser løser RT9 opgaver på boreplatforme mere effektivt end med traditionelle stilladser.
1 - 3