Babcock & Wilcox gennemfører opkøbet af serviceleverandør VODA A/S

7. december 2021

Babcock & Wilcox Enterprises, Inc. har d.7/12-21 annonceret, at de har afsluttet deres tidligere annoncerede opkøb af VODA A/S, en førende multibrand-leverandør af reservedele og service til energianlæg i Skandinavien.

Den nye serviceforretning, som vil bestå af VODA A/S og B&W, bliver en del af virksomhedens Renewable-segment. Sammen vil de to firmaer skabe et fundament for vækst inden for vedvarende energi i Europa.

“Vi ser frem til at udbygge vores servicekapacitet med dette opkøb, og vi byder VODA-teamet velkommen til B&W,” siger Kenneth Young, bestyrelsesformand og CEO for B&W. “VODA har erfarne, kundefokuserede og kompetente medarbejdere, og når vi tilføjer B&W’s mangeårige erfaring, stærke økonomi og underliggende ressourcer bliver vi endnu stærkere, ikke blot inden for vedvarende energi og biomasse på det europæiske marked, men også i vores fortsatte arbejde med at ekspandere til andre energi- og industrikunder.”

Christopher Nysted Sørensen, tidligere CEO for VODA, bliver ansvarlig for at integrere VODA-teamet med B&W Renewables serviceaktiviteter og at vækste forretningen.

B&W Renewable tilbyder omkostningseffektive teknologier til produktion af bæredygtig el og varme til en lang række industrier, herunder affaldsenergi, biomasse- og biobrændsel, brint, papirmasse og solenergi. Virksomhedens serviceforretning leverer smedeydelser, ingeniørydelser, reservedele samt revisionsstyring og -support uanset oprindelig leverandør.

Om Babcock & Wilcox

Babcock & Wilcox har hovedkvarter i Akron i Ohio og er globalt førende inden for energi- og miljøteknologier og serviceydelser til energi- og industrimarkedet. Følg dem på LinkedIn, eller læs mere her.