DECK1: Den førende markedsplads for hele offshore-industrien

12. oktober 2021

DECK1s vision er at blive den digitale handels- og driftsplatform, der forbinder hele økosystemet af interessenter. Platformen vil øge gennemsigtigheden, effektiviteten og sikkerheden, så fleksible og sikre beslutninger for virksomheder og miljø kan trives.

Ved hjælp af intelligente dataløsninger er virksomheden DECK1s mål at understøtte en høj udnyttelse af transportaktiver og at give adgang til relevante tjenester: ét indkøb ad gangen.

DECK1 forbinder hele logistikken i energisektoren via software og dataløsninger, der kombinerer handel, booking og analyse til både offshore- og onshore-aktiviteter, der inkluderer både droner, helikoptere, skibe og andre transportservicer.

At fjerne silostrukturerede operationer og at muliggøre en overskuelig deling af aktiver på tværs af virksomheder kræver en nytænkning af branchen samt en digitalisering og standardisering af mange processer.

Derfor giver DECK1 en klar logistiksynlighed fra planlægning til færdiggørelse, hvilket giver brugerne af platformen mange fordele såsom reduceret administrativt arbejde og simplificeret overholdelseskontrol.

Slutmålet er en fuld digital markedsplads, der gør det muligt at lave dele-kontrakter, hvor det giver mening, så det kraftigt øgende pres på logistikken i de kommende år kan efterleves, og vi kan sikre mest mulig grøn energi til netværket.

Se vidoen, og bliv klogere på DECK1 her