FORCE Technology inviterer til deltagelse i undersøgelse omkring hybrid testning

14. september 2021

FORCE Technology inviterer dig til at deltage i deres undersøgelse omkring hybrid testing. Formålet med surveyet er at undersøge bevidstheden og niveauet af viden om hybrid testing, der kombinerer fysiske og virtuelle tests.

Deltag i undersøgelsen HER.

Undersøgelsen er på engelsk og den tager ca. fem minutter at besvare.

Baggrundsinformation
Baggrunden for undersøgelsen og de resultater, den giver, vil blive brugt i Resultatkontrakten mellem FORCE Technology og Uddannelses- og Forskningsministeriet “Fremtidens Hybride Testbed”.

Formålet med kontrakten er at skabe rammerne for fremtidens hybride testbeds, der kombinerer avancerede fysiske tests, virtuelle simuleringsbaserede tests og test af produkter i drift ved hjælp, af det nyeste teknologiske og digitale gennembrud inden for IoT, simuleringer, virtuelle modeller, digitale tvillinger, maskinlæring, AI og cloud-based datadeling.

Resultatet af undersøgelsen og konklusionerne fra den vil blive brugt til at bestemme modenheden af ​​den nævnte teknologi og den generelle forståelse af begreberne. De vil også blive brugt som vejledning til at fastslå, hvilke områder der kræver mest opmærksomhed.