HjulmandKaptains FIDIC-Netværk

8. oktober 2020

Bemærk: Vi har valgt at udsætte arrangementet på grund af Covid-19. Når der er en ny dato på plads, vil det blive offentliggjort på vores hjemmeside, og er du allerede tilmeldt netværket, modtager du en mail med nærmere information herom.

Det første møde afholdes hos rådgivningsvirksomheden Rambøll, Hannemanns Allé 53, 2300 København S i tidsrummet kl. 13.00 – 16.00.

Rambøll er en førende global ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger virksomheden mere end 16.500 medarbejdere inden for områderne: Byggeri, transport, miljø, vand, energi samt managementrådgivning.

Emnerne på dagen

Emnerne ved det første netværksarrangement vil være:

  • Introduktion til netværket
  • Kort præsentation af deltagerne
  • Dagens tema: “Engineer’s rolle under FIDIC”. Projektchef hos Rambøll, Birte Ravn, vil fortælle om sine mangeårige erfaringer i rollen som Engineer.
  • Networking

Om netværket

Flere og flere anvender FIDIC-kontrakter, både nationalt og internationalt. Vi vil derfor med dette netværk sætte fokus på de faldgruber og muligheder, der er inden for FIDIC samt skabe et forum for professionel sparring og dialog på tværs af aktører inden for bygge- og anlægsbranchen, både on- og offshore.

Du kan læse mere om netværket her

Tilmeld dig netværket og det første arrangement

Kunne du tænke dig at blive en del af netværket samt deltage ved det første arrangement?

Så tilmeld dig pr. mail til mmd@70151000.dk senest tirsdag den 17. november 2020.

Du vil modtage en mail med bekræftelse på din deltagelse.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
HjulmandKaptains FIDIC-Netværk

Bemærk: Netværksmødet konverteres til et webinar eller lignende, såfremt Corona-situationen ikke tillader fysisk afholdelse.