Hvorfor er der et stigende fokus på leverandørstyring?

24. februar 2022

…spurgte vi en af Bureau Veritas’ eksperter på området, John Meyer, som i videoen (se link nedenfor) fortæller, hvordan virksomheder i mindre og mindre omfang står for hele forsyningskæden fra råvarer til færdige varer, og hvilken betydning det kan have for din virksomhed.

Husk derfor at have styr på din forsyningskæde, understreger John, som er Lead Auditor og en af vores erfarne undervisere i leverandørstyring, hvor han sammen med andre auditorer deler ud af sine mange års erfaringer med leverandørsamarbejde:

“Min baggrund for at være underviser i leverandørstyring er, at jeg har en erfaring som indkøber og indkøbschef, inden jeg kom til Bureau Veritas. Jeg har prøvet det selv. Jeg har stået derude ved leverandører og været usikker på, om vi nu har været godt nok omkring en leverandørs processer til at kunne godkende ham som leverandør til vores virksomhed.”

Derfor har John – i samarbejde med flere erfarne leverandørauditorer – udviklet et praktisk kursus om leverandørstyring, som klæder dig på til at udføre leverandøraudits ifm. godkendelse af nye leverandører, leverandøropfølgning og udvikling af leverandørsamarbejde.

Det betyder, at du kan få glæde af deres mange års erfaringer med leverandørstyring den 14.-15. marts 2022, hvilket er særligt relevant for dig, der sidder i en kvalitetsfunktion, en indkøbsfunktion, eller på en helt tredje måde er i kontakt med virksomhedens leverandører.

Som medlem af Energy Cluster får du 20% rabat på kursusgebyret, der afvikles den 14. og 15. marts 2022.

Læs mere om kurset i leverandørstyring her eller se denne video.