Ingeniørhus ekspanderer og flytter til Odense Havn

18. juli 2023

Ingeniørhuset FRECON flytter hæve-sænke-bordene fra Tommerup Erhvervspark til Odense Havn. Herfra vil de forsætte med at skabe mekanisk konstruktion, beregning og simulering til deres kunder på Fyn og i resten af Danmark.

Fra 1. august flytter FRECON A/S i lokaler på Odense Havn. Flytningen sker som følge af et ønske om at udvide ingeniørhusets fynske lokation og ekspandere netværket på Fyn. Samtidig ser ingeniørhuset et interessant fagligt miljø ude på havnen og en mulighed for at komme tættere på samarbejdspartnere i vindbranchen.

”Vi ser utrolig meget frem til at komme på plads i kontorlokalerne på det gamle Lindøværft. Der er en del interessante repræsentanter fra vindindustrien og andre teknologitunge industrier samlet på havnen.”

fortæller Ida Rasmussen, der er adm. direktør i FRECON og forsætter

”Vi ser desuden et stort potentiale i den udvikling, der i øjeblikket sker på Odense Havn. Der er mange spændende tiltag – særligt det kommende robotcenter, men også selve udvidelsen af havnen, der giver plads til endnu flere interessante potentielle samarbejdspartnere og kunder. Det glæder vi os til at komme tættere på og blive inspireret af i hverdagen.”

FRECON A/S der har hovedkontor i Horsens, har gennem de seneste år åbnet kontorer i Tommerup, der nu flyttes til Odense Havn, samt i kontorer i Esbjerg og Padborg. Ingeniørhuset er specialiseret i mekaniske løsninger fra stort industrielt udstyr til små mekaniske værktøjer og komponenter. De har leveret til bl.a. vind-, fødevarer og maskinindustrien. Senest har de meddelt, at de har taget patent på et flydende fundament med pontoner af genanvendt glasfiber til vindindustrien.

For spørgsmål:

Adm. direktør, Ida Rasmussen, +45 51 39 37 27/ ir@frecon.dk

Information:

FRECON A/S er et ingeniørhus stiftet i 1999. Her er man specialiseret i mekaniske løsninger fra stort industrielt udstyr til små mekaniske værktøjer og komponenter. Bl.a. til vindmøllebranchen, fødevarebranchen og metal- og maskinindustrien. Hovedkontoret ligger i Horsens, men der er yderligere lokationer i Esbjerg og nu Odense Havn.