Syddansk elektronikvirksomhed lander tocifret millionaftale med verdensførende producent af hurtigladere til elbiler

11. marts 2021


Foto: Thomas Slivsgaard, CEO og grundlægger af Converdan A/S. Billedet akkrediteres Converdan

Elektronikvirksomheden Converdan A/S udvikler og producerer omformerne til den seneste og mest avancerede version af hurtigladere på verdensmarkedet.

Converdan har indgået et strategisk partnerskab med en af verdens førende producenter af hurtigladere til el-biler. Produktet, som Converdan har udviklet og nu producerer, er den omformer, der omdanner vekselstrøm fra lysnettet til den jævnstrøm, der skal benyttes ved hurtig opladning af bilens batterier. Slutproduktet er under udrulning i store dele af verden.

E-mobilitet er et marked i kraftig vækst, så behovet for nye optimerede løsninger er konstant til stede. Det er derfor meget vigtigt, at produktudviklingen sker hurtigt og sikkert, så nye produkter der opfylder de nyeste krav, kan lanceres løbende. Det er netop den styrke, som Converdan besidder.

”På blot 18 måneder er vi gået fra produktudvikling, over certificeringer til fuld produktion. Det er meget hurtigt i vores branche og er opnået gennem vores metoder til produktudvikling, og via vores platformsbaserede udviklingskoncept, der er baseret på et årtis knowhow og teknologiudvikling, siger Thomas Slivsgaard, og fortsætter:

Det er meget interessant at være en vigtig strategisk leverandør i et marked i eksplosiv vækst. Det har yderligere styrket vores markedsposition og bevist, at vi kan bide skeer med selv de helt store i branchen. At de så ovenikøbet har givet udtryk for stor tilfredshed med samarbejdet, er jo bare ekstra godt. Jeg er overbevist om, at det vil få meget stor indflydelse for Converdan de kommende år”.

Om Converdan:

Converdan A/S udvikler og producerer kundetilpassede effektelektronikprodukter worldvide til kunder inden for e-mobilitet (elbiler og opladere), vedvarende energi og industrimaskiner. Virksomheden er vokset støt gennem de seneste år, og forventer også de kommende år at fortsætte den positive udvikling. Virksomheden beskæftiger pt. 21 medarbejdere, fordelt på udvikling og produktion. Læs mere om Converdan A/S på www.converdan.com