Trifork er medlem nummer 500 i Energy Cluster Denmark

28. august 2023

IT-virksomheden Trifork, som blandt andet er kendt for MobilePay, IoT-løsninger for Maersk Container Industries og field service-løsninger for Vestas, er medlem nummer 500 hos Energy Cluster Denmark.

Simon Brandt, Business Unit Leader hos Trifork Esbjerg udtaler:

”Vi er stolte af at bidrage til den grønne omstilling gennem digitalisering og innovative løsninger. Som medlem af Energy Cluster Denmark ser vi frem til at blive en del af et netværk, der blandt andet har til formål at drive den grønne omstilling endnu hurtigere fremad.”

IT-virksomheden er til stede i 14 lande og har næsten 30 års erfaring inden for udvikling af IT-løsninger igennem partnerskaber med kunder.

”Teknologi er en af de primære drivere, når vi taler grøn omstilling, og når vi indgår partnerskaber med kunder, oplever vi en stor interesse for at vælge de løsninger, som tager højde for bæredygtighed og ressourceoptimering. Heldigvis kan vi bidrage med mangeårig ekspertise inden for softwareudvikling, kunstig intelligens og dataanalyse til optimering af energisystemet og fremme brugen af vedvarende energikilder.”

”Nogle gange er det mindre digitale håndtag, der kan justeres på – som at gå fra en arbejdsgang med papir og kuglepen til en digital. I andre sammenhænge arbejder Trifork med industriel IoT eller større SAP-integrationer. Et godt eksempel her er Trifork’s samarbejde med Vestas, hvor digitaliseringen af eksisterende arbejdsgange skabte en besparelse på 400.000 servicetekniker-timer om året. En global case, som er at finde på Apples hjemmeside.”

Trifork oplever en øget interesse fra virksomheder i området, der ønsker at sikre deres konkurrencedygtighed gennem digitalisering. Potentialet er stort, og Trifork har i dag partnerskaber med en lang række lokale virksomheder, der samarbejder med og serviceres af de knap 20 softwareingeniører- og udviklere fra kontoret i Esbjerg.

Om Trifork

Trifork er en global NextGen IT-virksomhed, der udvikler innovative softwareløsninger i samarbejde med sine kunder. Virksomheden har mere end 1.100 ansatte fordelt på 69 forretningsenheder med kontorer i 14 lande i Europa og USA og arbejder inden for forretningsområderne GreenTech og bæredygtighed, Digital Health, FinTech, Smart Building, Cloud Operations, Cyber Protection og Smart Enterprise. Triforks forskning og udvikling foregår i Trifork Labs, hvor Trifork løbende co-investerer og udvikler teknologiske start-up-virksomheder. Trifork står bag brandet GOTO, som driver et globalt teknologifællesskab med mere end 49 millioner visninger på YouTube. Trifork Holding er børsnoteret i København, og aktien handles under tickeren TRIFOR.