Ny animationsfilm: Samarbejder om innovation

29. marts 2023

Samarbejder om innovation er afgørende for, at vi lykkes med den grønne omstilling. Men det kan være svært og tidskrævende at finde de rigtige samarbejdspartnere og sammen udvikle nye innovationsprojekter – det kræver ofte en hjælpende hånd.

Hos Energy Cluster Denmark hjælper vi med at gøre vejen til innovation lettere for alle, der vil være med. Som Danmarks klyngeorganisation for den samlede energisektor er vi det neutrale mødested for virksomheder, forskere og andre samarbejdspartnere – uanset størrelse, erfaring og energiteknologi.

Vi understøtter grønne partnerskaber og innovationsprojekter, der handler om udvikling af vedvarende energiformer, lagring og distribution af energi, et effektivt energiforbrug og om at gøre den grønne energi tilgængelig, der hvor behovet er. Derfor matcher vi energisektorens udfordringer med de bedste ideer og skaber nye, vedvarende løsninger.

Hos Energy Cluster Denmark tilbyder vi hjælp med netværk, fundraising, projektledelse, økonomistyring, formidling og med at finde de rigtige partnere til nye projekter – både i Danmark og udlandet.

Samarbejde om nye energiteknologier er nøglen til en grønnere fremtid og nye forretningsområder – vil du være med?

Så deltag på vores årsmøde d. 24. maj 2023 – og netværk med aktører fra hele energiklyngen og dyk ned i energisektorens innovationsretning, når vi samler hele energiklyngen til årets innovationsfest under overskriften: den fleksible fremtid.