Digital Energy Hub

Projektbeskrivelse

I Digital Energy Hub stiller vi optimale rammer for datadreven innovation i energisektoren til rådighed for SMV’er, store virksomheder og iværksættere. Sammen skal vi gøre Danmarks energisektor til den mest bæredygtige i verden.

Danmark har brug flere digitale innovative virksomheder i energisektoren, som kan løfte de digitale kompetencer inden for bl.a. kunstig intelligens og machine learning, så vi kan fremtidssikre Danmarks energiteknologiske styrkeposition.

I Digital Energy Hub understøtter vi udviklingen af fremtidens succesvirksomheder inden for energiteknologi, og det er nu du har mulighed for at komme med helt fra start.

Via facilitering af nye tværfaglige samarbejder, innovationssprint og adgang til Center Denmarks Dataplatform med store mængder data fra bl.a. fjernvarme, vand og el, kan SMV’er og store virksomheder fremme deres udvikling og blive konkurrencedygtige, digitale virksomheder som styrker udviklingen af ny teknologi i energisektoren. Herunder dataintelligente løsninger, serviceplatforme og nye forretningsmodeller.

Se mere på Digital Energy Hubs hjemmeside

Projektpartnere:

Center Denmark
DigitalLead
Syddansk Universitet
DTU – Danmarks Teksniske Universitet
Aarhus Universitet
Aalborg Universitet
Innovation Centre Denmark Silicon Valley

 

Presseklip:

via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-innovations-hub-skal-skabe-digital-revolution-i-energisektoren

 

 

 

 

Finansieret af

Fakta

Start: Januar 2022
Slut: December 2024
Totalbudget: 20,4 mio. kr.
Støttebeløb: 20,16 mio. kr.

Kontaktperson

Henrik Böhmer

Henrik Böhmer
Project Manager
Tlf: +45 2230 2244
E-mail