IotStyring

Virksomhedssamarbejder med Syddansk Universitet om en innovationsindsats målrettet udvikling og afprøvning af et innovativt koncept til energieffektiv og samlet styring og regulering af forskellige typer apparater gennem anvendelse af digitaliseringsteknologier knyttet til Internet of Things (IoT).

Udfordring

IoT (Internet of things) er et fænomen i rivende udvikling. Tiden, hvor kommunikationen kun foregik analogt er forældet. Vores hverdag bliver mere og mere ”smart”, hvilket også betyder, at behovet og interessen for IoT Styrings systemer vinder frem med hastige skridt. Formålet med IoTStyrings projektet er at udvikle, afprøve og dokumentere en innovativ løsning til til energieffektiv og samlet styring af bl.a. gulvvarme, ventilation og belysning. Den innovative løsning bliver afprøvet og dokumenteret vha. demonstrator.

Idé til løsning

Med IoTStyring-konceptet er der i vid udstrækning tale om et automationssystem, hvor komponenter/delsystemer kan integreres umiddelbart, og automatisk brugertilpasning giver nye energibesparelser. IoTStyring-konceptet knytter sig til og udnytter den eksplosive vækst i efterspørgslen efter internetforbundne produkter og løsninger.

Projektleverancer

I projektet er en demonstrator blevet udviklet og testet. Læs mere om projektet her 

Projektejer 

Projektpartnere

Presseklip om IoTStyring

 

 

Finansieret af

Fakta

Start: September 2016
Slut: Februar 2021
Bevilling: DKK 20.400.000

Kontaktperson

Charlotte Baumgartner

Charlotte Baumgartner
Project Manager
Tlf: +45 8144 9255
E-mail