Studentermedhjælpere søges til kommunikation i Aarhus og København

25. februar 2021

Vil du gerne arbejde med kommunikation i en grøn NGO – og sætte dit aftryk i en organisation med 40 engagerede medarbejdere, som hver dag arbejder for at gøre Danmark til grøn førernation for udvikling af innovative og globale energiløsninger?

Vi samarbejder med Danmarks største energivirksomheder, kreative start-ups og dygtige forskere om at accelerere den grønne omstilling via innovation. For at få en større gennemslagskraft skal vi kommunikere om potentialet i teknologisk innovation i både medierne, på sociale medier og med engagerende events.

Hvad leder vi efter?
Vi søger to skarpe formidlere til jobbet som studentermedhjælper i vores teams i Aarhus og København til ca. 10-15 timer om ugen. Som vores nye studentermedhjælper får du mulighed at kickstarte karrieren, skrive skarpe pressemeddelelser og debatlæg, arrangere events, lave opslag til Twitter og kommunikere bredt om den grønne omstilling af energisektoren. I Aarhus har vi kontor i Navitas på havnefronten, mens vi har kontor i BLOXHUB i København.

Vi er på jagt efter en dygtig studentermedhjælper, der har lyst til at få masser af erfaring og ansvar, og som ikke er bange for at kaste sig ud i nye opgaver.

Opgaverne vil bl.a. bestå af:

  • Skrive pressemeddelelser om alle vores spændende innovationsprojekter
  • Udgive klummer og debatindlæg om den grønne omstilling i energisektoren
  • Skabe en aktiv Twitter-profil med masser af visuelt content
  • Hjælpe vores projektledere med kommunikationen af deres projekter og events
  • Opdatere vores hjemmeside, lave grafikker til SoMe
  • Oversætte undervisningsmateriale fra engelsk til dansk
  • Og en masse andre opgaver i en lille organisation med store ambitioner for den grønne omstilling og udviklingen af den danske energiklynge


Hvem er du?
Du er initiativrig med masser af drive, skriver godt, er en haj på de sociale medier og er hurtig til at eksekvere. Vi forestiller os, at du er i slutningen af din bachelor eller lige startet på kandidaten på fx statskundskab, retorik, kommunikation, journalist eller business.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er d. 10. marts 2021. Send dit CV og ansøgning til aka@energycluster.dk. Har du spørgsmål til stillingen? Så er du velkommen til at kontakte Anne Katrine Arentsen, Communication Manager, på tlf. +45 2561 3860.

Energy Cluster Denmark – om os
Vi er Denmark klyngeorganisation for hele energisektoren. Vi har 400 medlemmer og en projektportefølje på 800 mio. kr., som går til at lave spændende innovationsprojekter, der får de nye grønne teknologier hurtigere ud på markedet. Vi har kontorer i hele Danmark, og arbejder sammen med internationale partnere på udvalgte vækstmarkeder. Vi er formet af industrien og drevet af behovet for et stærkt samlingspunkt for innovation, som er afgørende for at sikre en konkurrencedygtig dansk energisektor. Læs mere her: www.energycluster.dk