WIND ENERGY DENMARK 2021 byder på exceptionelle netværksmuligheder

24. september 2021

WIND ENERGY DENMARK 2021 er et eksklusivt samlingssted for hele vindsektoren, og vi byder dig indenfor d. 5. oktober i Herning. Konferencen tilbyder exceptionelt gode netværksmuligheder, hvor det vil være muligt at møde et stærkt netværk af nøgleinteressenter inden for vindsektoren, som sammen kan forme og skabe fremtiden for vindteknologi og forretningsudvikling.

Energy Cluster Denmark, Wind Denmark og Dansk Forskningskonsortium for Vindenergi organiserer tilsammen WIND ENERGY DENMARK 2021 med fokus på, at Danmark har behov for et stærkt netværksevent, hvor der kan diskuteres vindteknologi og udvikling af værdikæden samt skabes forbindelse mellem forskning og industri.

Konferencen repræsenterer hele værdikæden fra globale markedsledere og leverandører til forskningsinstitutioner, og du vil dermed have mulighed for at møde din næste kunde, forretningspartner, teknologipartner og dine kunders kunder, for de vil alle sammen være til stede.

I år har WIND ENERGY DENMARK et særligt fokus på det massive forretningspotentiale, den globale grønne omstilling har for vindsektoren og danske virksomheder. Vindenergi spiller en essentiel rolle i at løse de globale klimaudfordringer, og det åbner for gigantiske vækstpotentialer for den danske værdikæde og tydeliggør behovet for teknologisk udvikling og innovation.

For at Danmark skal udnytte potentialet i den globale grønne omstilling og indfrielsen af de ambitiøse klimamål, er det nødvendigt at udvikle et globalt footprint, se mulighederne i teknologisk udvikling og innovation og skabe nye relationer. Det kræver, at vi tør gentænke den måde, vi driver forretning på i dag, og det tager WIND ENERGY DENMARK fat på.

WIND ENERGY DENMARK er derfor både platformen for dig, som ønsker at udforske mulighederne inden for vind som et nyt forretningsområde, for dig som vil bringe konkrete løsninger på bordet, finde et match til din produktidé eller opdage, at vindsektoren har en udfordring, hvor du har løsningen. Mulighederne er mange – alt det kræver er, at du er der.

WIND ENERGY DENMARK 2021 finder sted den 5. oktober 2021 fra 9:00 – 17:00 i MCH Messecenter Herning. Med en heldagskonference og udstilling sætter eventet skarpt fokus på den teknologiske udvikling, vindens rolle i den grønne omstilling og den danske værdikædes vækstpotentiale.

Vil du med som iværksætter på denne spændende konference? Så får du som medlem af Energy Cluster Denmark mulighed for at udstille din unikke idé, produkt eller teknologi på årets vindkonference helt gratis! Kontakt venligst Thomas Ebdrup, Head of Communications & Events, for mere information på følgende mail: TEB@energycluster.dk