Member

EnergySolution A/S
EnergySolution A/S

energysolution.dk/
+45 40278977

Hvem er EnergySolution?

Vi skaber bæredygtige løsninger til vores fælles fremtid.

EnergySolution er et rådgivende ingeniør- & automationshus med primær fokus på energi & industri. Vi hjælper vores kunder med grøn omstilling indenfor energi, miljø & produktion og skaber bæredygtige løsninger til vores fælles fremtid samt de kommende generationer.

Gennem de seneste år har forståelsen af og engagementet omkring bæredygtighed udviklet sig. Verden registrerer en alarmerende udvikling af klimagasser, der bidrager til den globale opvarmning. Det faldende antal insekter på vores bilruder, er også et udtryk for den kæmpe forandring der sker i biodiversiteten. Alt sammen elementer som får folk til at reagere og ændre deres livsstil og forbrug. Det stiller nye og foranderlige krav til industrien.

Det ligger i vores DNA at tage action på de mange tekniske udfordringer, der skal løses og implementeres for at komme i mål med klimaambitionerne.

Når EnergySolution er involveret i en opgave, arbejder vi mod at hjælpe vores kunder, så de kan tage deres ansvar i, at skabe et mere bæredygtigt samfund og fremtid ved at finde løsninger på gamle og nye problemer.

Vores interne processer understøtter denne ambition og sikrer, at vi arbejder på en transparent og fair måde. Vi vil praktisere de samme ambitioner, som vi arbejder for med vores kunder.

Vores eksperter arbejder og stræber hver eneste dag på at:

– Kortlægge klima- og miljøpåvirkninger
– Udvikle energirigtige løsninger
– Optimere produktionssystemer
– Automatisere og effektivisere bygninger samt maskiner
– Gennemføre entreprise projekter

Vi ønsker at vores bidrag skaber bæredygtig forretning ved helhedstænkning, der integrerer systemer og processer, optimerer processtrømme, reducerer spild og optimerer ressource- & energiforbrug.

Vi øger produktiviteten og skaber overblik over vores kunders rejse mod et større samfundsansvar og dokumenterer deres bidrag til en bedre fælles fremtid.