Events

Få overblik over Energy Cluster Denmarks mange events. Vi afholder både lokale, nationale og internationale events og øvrige relaterede events, som gå-hjem-møder, hackatons, innovationskaffe, årsmøder, konferencer, webinarer, videndeling arrangementer, innovationskur og netværksmøder.

 • Towards Innovation and Large Scale Integration – Energy Islands and Energy Flexibility

  22. juni 2021 – Online – 15:00 – 17:30

  Towards Innovation and Large Scale Integration – Energy Islands and Energy Flexibility
  Vindenergi er under udvikling over hele verden, og er nu blandt de billigste måder at producere og fremme den grønne omstilling. I dette webinar får deltagerne et kig ind i udviklingen af energiøerne og omkostninger ifm. systemintegration.
 • 23. juni 2021

  Annual Conference – Connecting Powerfuel Hubs 2021
  Ved dette års Global Powerfuels conference stilles der skarpt på temaet Connecting Powerfuel Hubs. Kom med til online konferencen og hør hvorledes fremtidens hubs vil fungere som ankre for handel og konvertering af eks. brint og vær med på en lytter, når førende forskere og aktører fra det politiske niveau diskuterer next steps på området.
 • 24. juni 2021

  Blockchain i energi: Nye muligheder for innovation
  Fremtidens energisektor er grønnere, smartere og mere decentraliseret. Hvilken rolle kan blockchain som digital infrastruktur spille i denne omstilling? 
 • 24. juni 2021

  Future Competencies: Informationsmøde om den nye MBA for Offshore Wind
  Ved dette event får du mulighed for at møde anerkendte eksperter inden for offshore wind og udveksle innovative idéer, samt diskutere hvad fremtiden bør byde på, når det gælder uddannelse inden for området.
 • 10. august 2021

  Webinar omkring informationssikkerhed – ISO 27001
  Store organisationer har længe været regelmæssige angrebsmål, men små og mellemstore virksomheder er i stigende grad også kommet i farezonen. Som følge heraf står mange organisationer i dag over for en stadig stigende kompleks sikringsopgave. På dette webinar sætter Bureau Veritas fokus på ISO 27001 Informationssikkerhed, med en kort introduktion til standarden samt hvad en certificering kan bidrage med i jeres virksomhed. 
 • 12. august 2021

  Tech Talk: Nye teknologier inden for vindenergi
  Tech Talks er Energy Cluster Denmarks helt nye webinarformat, hvor du kommer helt tæt på ét af vores innovationsprojekter og får et indblik i den nyeste viden inden for energiteknologi. Denne gang kigger vi på nye teknologier inden for vind og dykker ned i innovationsprojektet add2wind
 • 16. august 2021

  Introduktion til APQP4Wind: Standarden for kvalitetssikring i vindindustrien
  TIlmeld dig webinaret og bliv opdateret på rammebetingelserne i APQP4Wind og hvorledes Vestas bruger disse i samarbejdet med deres leverandører.
 • 26. august 2021

  Innovationsprojekter på energiområdet – netværksarrangement om hvordan det foregår i praksis
  Ved dette fysiske netværksarrangement ved HjulmandKaptain, sætter vi fokus på hvad der gør gode innovationsprojekter, alt sammen med udgangspunkt i praktiske eksempler. Dagen afsluttes med tiltrængt networking.
 • 7. september 2021

  Tech Talk: Ny innovation inden for energiinfrastruktur
  Tech Talks er Energy Cluster Denmarks helt nye webinarformat, hvor du kommer helt tæt på ét af vores innovationsprojekter og får et indblik i den nyeste viden inden for energiteknologi. Denne gang kigger vi på nye teknologier inden for energi og dykker ned i innovationsprojektet PortManX
 • 8. september 2021

  Bootcamp – Nye digitale grønne forretningsmodeller
  Du inviteres hermed til Bootcamp, da vi tror på, at innovation sker i krydsfeltet mellem forskellige videns- og interessefelter. Vi skal sammen bruge tid på at udvikle og modne innovative ideer til den digitale grønne omstilling. 
1 - 2