Events

Få overblik over Energy Cluster Denmarks mange events. Vi afholder både lokale, nationale og internationale events og øvrige relaterede events, som gå-hjem-møder, hackatons, innovationskaffe, årsmøder, konferencer, webinarer, videndeling arrangementer, innovationskur og netværksmøder.

 • FN’s 17 verdensmål – En certificering skaber øget troværdighed til jeres indsats

  3. marts 2021 – Webinar – 10:00 – 11:30

  FN’s 17 verdensmål – En certificering skaber øget troværdighed til jeres indsats
  Danske virksomheder er blandt de bedste i verden til at implementere de 17 verdensmål i deres forretningsstrategier for at opnå en mere bæredygtig udvikling frem mod 2030, og samtidig skabe nye og innovative forretningsmuligheder, der skaber både vækst og bæredygtige samfund.
 • 9. marts 2021

  Vækst og forretningsudvikling for lokale virksomheder
  Eventen sætter fokus på forretningsmulighederne ved at udnytte overskudsenergi fra eksisterende solcelle- og vindmølleparker, samt fra kommende energiprojekter.
 • 9. marts 2021

  Grønne danske virksomheder kan få del af franske milliarder
  En rekordstor genopretningspakke på 100 milliarder euro skal skubbe Frankrig i gang igen efter pandemien. Danske virksomheder med grønne løsninger og teknologier kan derfor nemt få del i disse milliarder. Det viser en ny analyse fra et fransk konsulenthus.
 • 11. marts 2021

  Tech Talks: Brint i mølle
  Ved vores #TechTalk i Marts sætter vi fokus på brint i mølle - hvor du kan møde to spændende oplægsholdere og blive klogere på produktion af brint med grøn strøm fra møllerne på kun en time. 
 • 18. marts 2021

  Inn2POWER Final Event
  Kom med til Inn2POWER projektets online final event, og hør hvordan vi kan øge værdien af datadreven innovation gennem offshore vindfarmes livscyklus, samt styrke samarbejdet mellem SMV'ere, inden for området. (En del af Belgian Offshore Days)
 • 24. marts 2021

  Elektrificering af procesindustrien ved højtemperatur-varmepumper
  Deltag i vores online event omkring den øgede anvendelse og indpasning af vindkraft i den danske energiforsyning, samt målet om 70 % CO2 reduktion inden 2030 betyder, at varmepumper i fremtiden, som forventes at spille en stor rolle for forsyningen af varme til boligopvarmning samt til industrielle processer.
 • 15. april 2021

  Tech Talks: Dekommissionering af vindmøllevinger
  En vindmølle er et stykke fra at være en bæredygtig energikilde - og derfor er dekommissionering af vindmøllevinger er et stort  innovativt eventyr for Danmark. Tilmeld dig vores #TechTalk i April, hvor vi dykker ned i det cirkulære aspekt, som er en vigtig del af en bæredygtig fremtid. 
 • 6. maj 2021

  Energy Cluster Denmarks Årsmøde & Generalforsamling 2021
  Sæt kryds i kalenderen, når vi for første gang afholder Energy Cluster Denmarks første årsmøde i kombination med vores generalforsamling i 2021. Vi glæder os til at se dig!
1 - 1