Events

Få overblik over Energy Cluster Denmarks mange events. Vi afholder både lokale, nationale og internationale events og øvrige relaterede events, som gå-hjem-møder, hackatons, innovationskaffe, årsmøder, konferencer, webinarer, videndeling arrangementer, innovationskur og netværksmøder.

 • Biogasworkshop 2.0 – Cirkularitet & Biogaspotentialet på Bornholm

  30. januar 2023 – Møbelfabrikken, Gl. Rønnevej 17A, 3730 Nexø – 8:30 – 13:00

  Biogasworkshop 2.0 – Cirkularitet & Biogaspotentialet på Bornholm
  Tilbage i september 2022, afholdte vi vores første innovationsworkshop om biogaspotentialet på Bornholm. Her kom det frem at øens landbrug, industri og biogasproduktion muligvis kan være med til at øge cirkulariteten på Bornholm. Vi tager derfor, i den kommende workshop, udgangspunkt i fem konkrete virksomhedscases, og de muligheder/udfordringer de står overfor, hvis de vælger at anvende biogas.
 • 30. januar 2023

  Konference: Hvordan skalerer vi fremtidens grønne brændsler?
  Teknologierne indenfor grønne brændsler og i særdeleshed Power-to-X (PtX) er i hastig udvikling. Med konferencen ser vi på hvilke erfaringer vi på nuværende tidspunkt har med opskalering af teknologien.Målet om CO2 neutralitet er ambitiøst. Politisk er der fokus på den grønne omstilling og hvilke energiformer der skal fokuseres på for at opnå bæredygtig energiuafhængighed. Der investeres milliarder i forskning og udvikling til gavn for dansk erhvervsliv netop inden for området. Det er vigtigt at sætte turbo på produktionen af grønne brændsler i takt med at efterspørgslen stiger markant, hvilket nødvendiggør opskalering i et hidtil uhørt omfang.
 • 30. januar 2023

  Infomøde om funding
  Ved mødet kan du høre nærmere om rammerne for offentlig medfinansiering under hvert program. Efter informationsmødet kan du deltage i 2 forskellige arbejdsgrupper på Teams, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål i forhold til projektansøgning, evalueringskriterier etc., ligesom du har mulighed for at drøfte potentielle ideer med de andre deltagere.
 • 1. februar 2023

  Branchedag – 2nd Hydrogen Industry Day – Wismar
  Kom til international energikongres i Wismar, når fremtidens udfordringer og muligheder udforskes. Her vil innovative brint-projekter blive præsenteret og resultater af den nyeste forskning deles. Samtidigt dykker konferencen i år ned i rammesætningen af de finansielle forudsætninger for branchen, når best-practice eksempler fra hele Europa deles med deltagerne. 
 • 7. februar 2023

  Hvad gør man med overskudsvarme, når det ikke kan komme i fjernvarmenettet?
  På workshoppen vil du blive møde til CIP, der potentielt vil kunne blive ejeren af anlægget. CIP vil fortælle lidt om hvordan planerne for PtX-anlægget vil kunne se ud, hvorfor PtX-anlæg afgiver så meget overskudsvarme og hvilken mængder vi ca. taler om. Som deltager skal du gerne gå hjem med en forståelse for hvilke muligheder der potentielt er at gribe i forbindelse med anvendelsen af overskudsvarmen samt hvilke overvejelser du evt. skal gøre dig inden.
 • 9. februar 2023

  Virtual Reality – Hvordan kan VR bidrage til erhvervslivet og undervisning?
  Hvordan kan VR bidrage til erhvervslivet og undervisning? Dette webinar giver en introduktion til VR og Metaverset, og der præsenteres cases fra Vattenfall og Erhvervsakademi SydVest. Webinaret er arrangeret af teamet bag Offshore Wind Energy MBA, der igennem et Erasmus+ projekt har undersøgt mulighederne i VR.
 • 7. marts 2023

  International Energy Funding Possibilities – Sønderborg
  Har du en god idé til et internationalt projekt, men mangler funding? Eller er du på udkig efter den rigtige partner til et projekt? Dette event har til hensigt at give innovative SMV'ere, større virksomheder, samt vidensorganisationer et ind- og overblik ift. fundinglandskabet på nordisk og europæisk niveau. Kom og hør præsentationer fra de forskellige fundinggivere og få svar på dine spørgsmål.
 • 8. marts 2023

  International Energy Funding Possibilities – Fredericia
  Har du en god idé til et internationalt projekt, men mangler funding? Eller er du på udkig efter den rigtige partner til et projekt? Dette event har til hensigt at give innovative SMV'ere, større virksomheder, samt vidensorganisationer et ind- og overblik ift. fundinglandskabet på nordisk og europæisk niveau. Kom og hør præsentationer fra de forskellige fundinggivere og få svar på dine spørgsmål.
 • 14. marts 2023

  International Energy Funding Possibilities – Aalborg
  Har du en god idé til et internationalt projekt, men mangler funding? Eller er du på udkig efter den rigtige partner til et projekt? Dette event har til hensigt at give innovative SMV'ere, større virksomheder, samt vidensorganisationer et ind- og overblik ift. fundinglandskabet på nordisk og europæisk niveau. Kom og hør præsentationer fra de forskellige fundinggivere og få svar på dine spørgsmål.
 • 26. marts 2023

  Interesseret i at skabe innovation i og med Taiwan?
  Som en del af projektet, Internationalization of Smart Energy Denmark 2020 (ISED20), planlægger Energy Cluster Denmark og Green Hub Denmark lige nu en innovationsmission til Taiwan, med fokus på smart energy og urban efficiency. Skal du med?
1 - 2