Member

Fredericia Maskinmesterskole
Fredericia Maskinmesterskole

http://www.fms.dk/
+45 75922833

To adresser – masser af viden

FMS består i dag af 2 afdelinger: Hovedafdelingen i Fredericia samt en afdeling i Esbjerg, som startede i august 2014. Begge adresser udbyder maskinmesteruddannelsen. I Fredericia kan du ligeledes gennemføre hele den 2-årige uddannelse til automationsteknolog, som udbydes af UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Videncenteret tilbyder en diplomuddannelse, som retter sig mod ledere i større og mindre virksomheder, der har behov for et ledelsesmæssigt værktøj i det daglige. Desuden udbyder vi en lang række kurser til energi- og miljømedarbejdere samt vedligeholdsteknikere. Yderligere samarbejder vi gerne om tilpasset virksomhedskurser/-efteruddannelser.

Vores forsknings- og udviklingsaktiviteter koordineres gennem videncenteret. Disse skal sikre, at institutionens løbende sikre nyeste viden og høj faglighed i vores viden grundlag, også i fremtiden. Vores projekter ligger på www.blue-future.dk

Vores værdier er FINE:

Faglighed
Definition: At kunne mestre de teorier, metoder, arbejdsgange og dokumentationer, der indgår i en profession, på et sikkert og højt niveau.
Innovation
Definition: Skabelse eller indførelse af noget der ændrer den etablerede metode eller opfattelse, fx af teknisk eller videnskabelig art.

Nærhed
Definition: Det at befinde sig inden for kort afstand af noget eller nogen.

Engagement 
Definition: Det at være meget interesseret, optaget af noget eller nogen. Det at være inddraget, forpligtet i forhold til noget eller nogen.

For Fredericia Maskinmesterskole betyder det, at det er nemt at være i kontinuerlig dialog med erhvervslivet, samtidig med at det gode samarbejde mellem institutionen og de mange virksomheder gør det let for institutionens studerende at finde en interessant praktikplads i nærområdet.

Adresser:

Købmagergade 86, 7000 Fredericia

Niels Bohrs Vej 3, 6700 Esbjerg