Member

Miracle Q-Inspect a/s
Miracle Q-Inspect a/s

q-inspect.dk/mobil-rapportering-datafangst/
+45 21667111

Miracle Q-inspect har specialiseret sig i at udvikle databaser og mobile softwareløsninger til professionelle inden for dokumentation, service, reparation, vedligeholdelse og HSEQ. Vores filosofi er, at det skal være nemt, hurtigt, sikkert og bekvemt at bruge IT, for at bruge det effektivt.

Vores standard løsning, QReport, er en inspektions- og dokumentationsdatabase og mobilapplikation, der håndterer og kombinerer inspektion og rapportering ved feks. vindmøllevingeinspektioner med data indsamlet fra droner, GBI’er, IoT’er eller mobile enheder, både online og offline. QReport digitaliserer, dokumenterer og optimerer processer fra dataindsamling til rapportering, herunder relevant aktivitetsstyring, hvilket minimerer administrativ tid og indsats og sikrer kvaliteten af data i processen, til særligt stor fordel for inspektører, auditorer, serviceteknikere og andet udearbejdende personale.

Sammen med moderselskabet Miracle A/S kan vi tilbyde kompetencer fra mere end 250 it-eksperter, softwareudviklere og konsulenter, hvilket betyder at vi kan håndtere ethvert projekt fra en simpel stand-alone løsning til omfattende integrerede løsninger.

Miracle Q-Inspect er en officiel partner for AMU Syd træningscenter for vindmøllevingereparation, og har dertil et partnerskab med Aerodyne AtSite, en af ​​de førende virksomheder i verden indenfor drone inspektion og AI.