Events

Få overblik over Energy Cluster Denmarks mange events. Vi afholder både lokale, nationale og internationale events og øvrige relaterede events, som gå-hjem-møder, hackatons, innovationskaffe, årsmøder, konferencer, webinarer, videndeling arrangementer, innovationskur og netværksmøder.

 • Vækst og forretningsudvikling for lokale virksomheder

  9. marts 2021 – Webinar – 14:00 – 17:00

  Vækst og forretningsudvikling for lokale virksomheder
  Eventen sætter fokus på forretningsmulighederne ved at udnytte overskudsenergi fra eksisterende solcelle- og vindmølleparker, samt fra kommende energiprojekter.
 • 9. marts 2021

  Grønne danske virksomheder kan få del af franske milliarder
  Ambassaden i Paris sætter den 9. marts kl 14-16 skarpt på innovations og eksportmuligheder for danske virksomheder i relation til de mange genopretningsmilliarder, der er afsat til grøn transition indenfor for områder som blandt andet termisk renovation, dekarbonisering af industrien og hydrogen.
 • 11. marts 2021

  Lokal VE produktion og udfordringer for elnettet #1 – Netudfordringer og teknologiske løsninger
  Det første webinar fokuserer på udfordringerne for nettet og status på nogle af de teknologiske løsninger der findes i dag med indlæg fra netselskaber og teknologileverandører.
 • 16. marts 2021

  EnergyLab Nordhavn – et levende storbylaboratorium
  Dette arrangement henvender sig til specielt mindre virksomheder, rådgiver- og teknologivirksomheder og andre aktører med interesse for energi i et bymiljø, der har interessere i at arbejde med det levende laboratorium i Nordhavn. Oplev præsentationer af nogle af de demonstrationssites, som EnergyLab Nordhavn består af, og som egner sig til anvendelse ved nye demonstrationsprojekter og samarbejder.
 • 18. marts 2021

  Inn2POWER Final Event
  Kom med til Inn2POWER projektets online final event, og hør hvordan vi kan øge værdien af datadreven innovation gennem offshore vindfarmes livscyklus, samt styrke samarbejdet mellem SMV'ere, inden for området. (En del af Belgian Offshore Days)
 • 24. marts 2021

  Elektrificering af procesindustrien ved højtemperatur-varmepumper
  Deltag i vores online event omkring den øgede anvendelse og indpasning af vindkraft i den danske energiforsyning, samt målet om 70 % CO2 reduktion inden 2030 betyder, at varmepumper i fremtiden, som forventes at spille en stor rolle for forsyningen af varme til boligopvarmning samt til industrielle processer.
 • 25. marts 2021

  Lokal VE produktion og udfordringer for elnettet #2 – Sektorkoblinger og rammevilkår
  Ved 2. udgave af webinarerne med tematikken, ser vi nærmere på, hvordan intelligent styring og sektorkobling kan bidrage til et fleksibelt og effektivt energisystem, og på hvordan nye tariffer og markedstiltag kan støtte op om den nødvendige udvikling.
 • 15. april 2021

  Tech Talks: Dekommissionering af vindmøllevinger
  En vindmølle er et stykke fra at være en bæredygtig energikilde - og derfor er dekommissionering af vindmøllevinger er et stort  innovativt eventyr for Danmark. Tilmeld dig vores #TechTalk i April, hvor vi dykker ned i det cirkulære aspekt, som er en vigtig del af en bæredygtig fremtid. 
 • 6. maj 2021

  Energy Cluster Denmarks Årsmøde & Generalforsamling 2021
  Sæt kryds i kalenderen, når vi for første gang afholder Energy Cluster Denmarks første årsmøde i kombination med vores generalforsamling i 2021. Vi glæder os til at se dig!
 • 13. maj 2021

  Tech Talks: Brint i mølle
  Ved vores #TechTalk i Marts sætter vi fokus på brint i mølle - hvor du kan møde to spændende oplægsholdere og blive klogere på produktion af brint med grøn strøm fra møllerne på kun en time. 
1 - 2