Events

Få overblik over Energy Cluster Denmarks mange events. Vi afholder både lokale, nationale og internationale events og øvrige relaterede events, som gå-hjem-møder, hackatons, innovationskaffe, årsmøder, konferencer, webinarer, videndeling arrangementer, innovationskur og netværksmøder.

 • InnoNet – CCUS & PtX #1

  28. marts 2023 – Aalborg CSP, Hjulmagervej 55, 9000 Aalborg – 10:00 – 12:30

  InnoNet – CCUS & PtX #1
  Tema: Infrastruktur – ”CO2-rørlægning – Fra punktkilde til PtX-anlæg. Det nordjyske erhvervsfyrtårn CO2Vision arbejder med hele CCUS værdikæden og nationalt er CO2 dialogen nu åbent. På netværksmødet ser vi på CO2 infrastruktur i Nordjylland og nationalt med oplæg fra blandt andre Evida, som lige nu udarbejder den første CO2 infrastruktur plan. Derudover belyser vi det meget væsentlige tema, arbejdskraft og kompetencer, inden for CO2 infrastruktur. Vi ser ind i en tid med manglende arbejdskraft og kompetencer, også inden for CCUS værdikæden.
 • 30. marts 2023

  NET ZERO Pathways 2023
  Energy Cluster Denmark er igen i år medarrangør på NET ZERO Pathways konferencen. I år glæder vi os til at tage følgende emner op, i tæt samarbejde med Danmarks andre klynger: Vandforbrug i Power-to-X processer & Fra jord til CO2-fri energi.
 • 12. april 2023

  Er EU´s Data Spaces vejen frem for deling af data i dansk energi- & forsyningssektor?
  KMD, Alexandra Instituttet og Digital Energy Hub inviterer til kick-off på et innovationsforløb omkring Data Spaces i energisektoren. Kick-off afholdes både som et gratis webinar med både fysisk og online deltagelse i forbindelse med DigitalLead's årsmøde.
 • 13. april 2023

  InnoNet – Energilagring #1
  Tema: Korttidslagring -  Lagring i batterier, udfordringer, barrierer og mulighederVi besøger N1 i Esbjerg og diskuterer hvorledes elbilerne være et virkemiddel i at skabe en bedre balance mellem den grønne produktion og forbruget? I så fald hvordan gør vi det smartest og billigst?
 • 18. april 2023

  InnoNet – Digitalisering af energiinfrastruktur #1
  Tema: Energikrisen - behov for energieffektivitet og smarte energisystemer Vært: Hydrogen Valley, Hobro
 • 24. april 2023

  Green Innovation Learning
  Grøn omstilling er ikke en option – det er et vilkår. Kom og hør, hvordan du og din virksomhed kan tjene penge på det nye vilkår. SÆT KRYDS I KALENDEREN!
 • 25. april 2023

  AAU Energy Research Day
  AAU Energy inviterer hermed samarbarbejdspartnere, forskere og andre interesserede interessenter fra energisektoren til det årlige Research Day i Aalborg. Årets tema er "ePower-to-X: From Idea to Innovation and Impact".
 • 25. april 2023

  WindEurope – Side-event – Pitching session & matchmaking North Sea Cluster Collaboration X ELBE Eurocluster
  The side-event will be in the form of a public pitching session and matchmaking co-arranged by two international cluster collaborations focused on renewable energy.
 • 16. maj 2023

  InnoNet – Danske Havne #1
  Tema: PtX med et havneperspektiv  Vært: Norsea, Esbjerg
 • 24. maj 2023

  Energy Cluster Denmark Årsmøde & Generalforsamling 2023
  TILMELD DIG ENERGY CLUSTER DENMARKS ÅRSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2023
1 - 2