Events

Få overblik over Energy Cluster Denmarks mange events. Vi afholder både lokale, nationale og internationale events og øvrige relaterede events, som gå-hjem-møder, hackathons, innovationskur, årsmøder, konferencer, webinarer, videndeling arrangementer, innovationskur og netværksmøder.

 • Fremtidens fleksible energisystem

  21. januar 2021 – Virtuel Masterclass – 13.00-15.00

  Fremtidens fleksible energisystem
  Det danske strømforbrug skal være dækket af vedvarende energi i 2027, hvilket vil kræve nye løsninger og nytænkning på flere arenaer. Formålet med dette webinar er at undersøge hvordan energifleksibilitet, energilagring og sektorkobling kan bidrage til at nå målet og potentielt reducere omkostningerne for den nødvendige netudbygning.
 • 28. januar 2021

  Fangst og lagring af CO2
  Der er kæmpe potentiale i at fange CO2 og genbruge det til lave brændstof (PtX) — og i at lagre CO2 i undergrunden indtil teknologierne er udviklet. Kom med til webinaret - og hør om perspektiverne og teknologierne fra to af de førende eksperter i Danmark.
 • 2. februar 2021

  Energidata i den grønne omstilling
  Energy Cluster Denmark, Green Hub Denmark, Energinet, DigitalLead og BusinessAalborg giver gennem dette webinar danske virksomheder mulighed for at samudvikle nye forretningsmodeller, muligheder og løsninger på baggrund af tilgængelige energidata fra bl.a. Energinets Energi Data Portal.
 • 4. februar 2021

  Kompakte Fusionsenergireaktorer
  Fusionsforskningen har gennem mange år tilstræbt at bygge større og større reaktorer med henblik på at kunne opnå, at en fusionsreaktor leverer mere energi end den forbruger. ITER som bygges i Frankrig er et eksempel herpå, det samme er stellaratoren W7-X i Tyskland.
 • 9. februar 2021

  Midterm Conference in DecomTools
  Processen omkring nedbrydning af vindmøller onshore er efterhånden velkendt, men hvad gør vi med offshore parkerne? På denne midtvejskonference i projektet, vil vi videndele den nyeste viden på dette område, herunder adskillelse, logistik og genanvendelse.
 • 3. marts 2021

  FN’s 17 verdensmål – En certificering skaber øget troværdighed til jeres indsats
  Danske virksomheder er blandt de bedste i verden til at implementere de 17 verdensmål i deres forretningsstrategier for at opnå en mere bæredygtig udvikling frem mod 2030, og samtidig skabe nye og innovative forretningsmuligheder, der skaber både vækst og bæredygtige samfund.
 • 6. maj 2021

  Energy Cluster Denmarks Årsmøde & Generalforsamling 2021
  Sæt kryds i kalenderen, når vi for første gang afholder Energy Cluster Denmarks første årsmøde i kombination med vores generalforsamling i 2021. Vi glæder os til at se dig!
1 - 1