Events

Få overblik over Energy Cluster Denmarks mange events. Vi afholder både lokale, nationale og internationale events og øvrige relaterede events, som gå-hjem-møder, hackatons, innovationskaffe, årsmøder, konferencer, webinarer, videndeling arrangementer, innovationskur og netværksmøder.

 • Webinar: Er din organisation innovationsparat ?

  14. august 2024 – – 10:00 – 11:00

  Webinar: Er din organisation innovationsparat ?
  Energy Cluster Denmark er til at for at hjælpe den danske energisektor i samarbejder om grøn, teknologisk innovation. I 2024 tilbyder vi vores medlemmer at deltage i webinarer, der kan hjælpe danske virksomheder, forskere, forsyningsselskaber og andre med at blive klar til at medvirke i innovationsprojekter sammen med andre eksperter fra branchen.
 • 20. august 2024 - Aalborg

  InnoNet: Cybersikkerhed & AI i energisektoren #2
  Tema: Kan AI være med til at gøre det komplekse enkelt? Neogrid Technologies ApS er vært når du kan få et indblik i, hvordan AI kan identificere de bygninger, der ikke performer optimalt, og hvordan teknologien kan styre, hvornår bygningen tilføres varme, så bygninger kun tilføres præcis den mængde energi, der er nødvendig på det rette tidspunkt. Ento vil ligeledes dele deres erfaring med barrierer, hvordan de ser muligheden for at fjerne dem, og komme med specifikke eksempler på hvordan automatisering vha. data og AI har hjulpet deres kunder.
 • 21. august 2024 - Grenaa

  InnoNet: ​Fremtidens grønne havne #1
  Tema: Havnelogistik - Vært: Grenaa HavnOplæg fra bl.a. Danske Havne og CIP Fonden.
 • 26. august 2024 - Sønderborg

  Power Electronics Technology for a Sustainable Future
  På workshoppen får du indblik om de nyeste innovationer inden for effektelektronik og de nye muligheder der nu byder sig i relation til Power-to-X og energieffektivitet. Herudover vil deltagerne også kunne høre om de nyeste trends inden for eksempelvis medico, industrien og det kommercielle område.
 • 26. august 2024 - Online

  Bedre anvendelse af data fra energimærker via ”big data” adgang og chatbot
  Energiforbrug i bygninger udgør næsten 40% af Danmarks samlede energiforbrug, og i særligt de eksisterende ejendomme ligger der et stort potentiale for energieffektivisering, som bl.a. kan identificeres via det lovpligtige energimærke. På dette webinar vil du få indsigt i EMO-databasen, og i de mange muligheder der ligger i energimærkningsdata. Du vil desuden blive præsenteret for det netop afsluttede projekt “Bedre udnyttelse af data fra energimærker med nye AI analysetekniker”, som har udviklet en prototype på et værktøj, der kan gøre det lettere at finde og skabe værdi af de store mængder EMO-data.
 • 27. august 2024 - København

  InnoNet: Udvikling af vind & sol #2
  InnoNet: Udvikling af Sol & Vind møde # 2 afholdes i København. Tema: Resultater fra REALISE projektet  - Hybridkraftværker
 • 10. september 2024 - Aalborg

  Smart Energy Systems Conference 2024
  Tilmeldingen til den 10. udgave af Smart Energy Systems konferencen er nu åben! Endnu engang koordineret af AAU og Energy Cluster Denmark. Smart Energy er er afgørende for omkostningseffektive 100 % vedvarende energisystemer. Konceptet omfatter fokus på energieffektivitet, slut-bruger besparelser og sektorintegration til at etablere fleksibilitet i energisystemet, høste synergier ved at bruge alle infrastrukturer, lavere energilagringsomkostninger samt udnytte varmekilder af lav værdi. Kom med på spændende ture og hør high-level talere.
 • 10. september 2024 - Copenhagen

  Safer and faster PtX release event
  Planlægning, konstruktion og operation af et PtX anlæg er en omstændig affære. Ved eventet, kan du få indsigt i best practices ift. netop disse aspekter, når DBI og FORCE Technology udgiver deres nye anbefaling ifm. PtX anlæg i Danmark og deler deres vigtigste læringer.
 • 12. september 2024 - Fredericia

  InnoNet: Energiomstilling i danske kommuner #2
  KUN FOR KOMMUNER: Bliv klogere på kommunernes muligheder indenfor Power-to-X og jeres muligheder i nye innovationsprojekter. 
 • 16. september 2024 - Sønderborg

  100% Climate Neutrality Conference 2024
  Ved denne syvende årlige, internationale konference, samler SDU forskere og fagfolk fra både dansk og tysk side, med det overordnede mål at udveksle viden om klimaudfordringer, klimaforandringer, og hvordan man mest effektivt arbejder hen imod 100 % klimaneutralitet både i Danmark og resten af verden.
1 - 2