Energiens Folkemøde 2021 – Vision og virkelighed

16. september 2021 – 10:00 – 18:00 Esbjerg (Torvet)

Den grønne omstilling — vision og virkelighed Fokus på forbrugerne, virksomhederne, forskning/uddannelse og den politiske dagsorden. Energiens Folkemøde har som mål at engagere borgerne i debatten om hvilken vej udviklingen skal gå m.h.t. energi, miljø og klima. En debat, der skal udfolde sig mellem borgere, virksomheder, brancher, politikere, fagfolk og andre interessenter. Folkemødet vil have fokus på virksomhedernes behov for kompetencer i fremtiden, uddannelser der matcher og jobskabelse. Folkemødet skal styrke børns og unges interesse for naturvidenskab, så de får øjnene op for de gode muligheder som uddannelse og job indenfor energi, miljø og klima rummer.

Energiens Folkemøde 2021 afholdes på Torvet i Esbjerg – og i de omliggende gader – d. 16. og 17. september mellem kl 1000 og 1800.

Pladsen vil omfatte et hovedtelt til taler, indlæg og debatter, samt et teltområde hvor virksomheder, brancheforeninger, uddannelsesinstitutioner m.fl. kan give deres bud på udviklingen indenfor energi, miljø og klima og gå i dialog med besøgende herom. Desuden får vi besøg af virksomheder inden for brancher, som er storforbrugere af energi for at høre om hvordan de ser på energi-, miljø- og klimaudviklingen Af hensyn til vejret udgør teltene et sammenhængende, overdækket område, så alle aktiviteter foregår under tag. Folkemødet vil ud over præsentationer, debat og dialog byde på forskellige konkurrencer for besøgende og underholdende aktiviteter for alle aldersgrupper.

(OBS! Tilmelding ikke påkrævet)